Her kommer jeg med nytt innlegg om kulturforskjeller. Jeg vet at dette kan være triggende for noen, men siden jeg ofte får kommentarer om at jeg “bør flytte hjem” dersom jeg ikke liker noe her, selv om jeg bor her i nesten 20 år og Norge er blitt mitt “hjem” på en måte, så tenker jeg å skrive om ting jeg skulle ønske var bra her, men som er faktisk bedre (etter min mening) i hjemlandet.

Continue Reading "5 TING SOM ER BEDRE I HJEMLANDET ENN I NORGE"

 

Tilbake til saken som jeg skrev om for noen dager siden. Jeg leste hos en venn på Facebook om at han beundrer styrke og selvbeherskelsen til Erna. Det er så tøft i denne situasjonen at ikke alle kunne klart å stå i den.

Continue Reading "OPPFØRER ERNA SEG TYPISK NORSK?"
høsten piknik tau
høsten piknik tau
Høsten betyr ikke bare kjærlighet, men også regn og dårlig vær. Hvordan skape en romantisk date når det pøsregner ute og man ikke orker å dra til byen eller gå på tur i parken? Man kan da alltid booke et bord på restaurant, men det er ikke lett i corona-situasjonen, og av og til er det så godt å være hjemme.
Her er mine tips til romantikken hjemme.
Hjemmekino
Jeg anbefaler gjerne en god komedie eller en serie, men ikke tung drama eller action. Da klarer man slappe av og komme i godt humør på tross av været. Kosesokker, snacks og noe godt å drikke er must have.
Spillekveld
Man kan spille Monopol eller annen type brettspill. Det kan være veldig gøy og underholdende. Snacks og drikke er også must have. Dersom Monopol virker kjedelig så kan man spille noe mer romantisk- for eksempel spørre-spill
Champagne-bad
Om du er så heldig og har badekar så er det ingen bedre date med din kjære enn avslappende bad med champagne og jordbær. Ja, dette høres klisje-ut, men det er romantisk for det om.
Vin-smaking
Hvorfor ikke kjøpe diverse sorter med vin og drikker (trenger ikke være med alkohol), frukt, ost og kjeks, og lage vinsmaking kveld? Det kan blir utrolig gøy. Bare passe på ikke bli for fulle, ellers blir det ikke romantisk lenger.
Sjokolade-fondue
Hva kan bli mer romantisk enn jordbær med varm deilig sjokolade? Bare å lage fondue og kose seg!
Kos dere med deres kjære lange høstkvelder!
signature lena

 

 

Jeg fortsetter å style min garderobe til høsten. Det er ikke noe nytt jeg har kjøpt, så jeg bruker de klærne i beige jeg har.

Continue Reading "ANTREKK: høstblazer"

 

I går skjedde det noe som skremte meg veldig: jeg kjørte hjem fra jobb sliten og frysen, og unngikk frontkollisjon kun ved flaks. Jeg ble veldig skremt og måtte stoppe opp og ta en pause før jeg fortsatte å kjøre hjem.

Continue Reading "TRENGER JEG EN PAUSE?"

 

Jeg gikk for beige farge igjen, og valgte sporty klær. Det er mye enklere å kombinere med hvitt eller noe lyst. Jeg må kombinere hvitt og beige siden jeg ikke kler kun beige så mye.

Continue Reading "ANTREKK: beige og comfy"

 

Jeg har nå overlevd mandagen og er klar for å ta tak i resten av uken.  Eller jeg tror at jeg er klar.

Helgen er over og det ble flere gode minner på mitt kamera på mobil.

Continue Reading "5 TING FRA KAMERARULL I HELGA"

 

Høst er tiden for koselige kvelder med kakao, stearinlys og innekos med god film.

Her er min liste:

Knives Out
When Harry Met Sally
Hocus Pocus
Pieces of April
The Harry Potter series
Coco
The Blind Slide
Stepmother
Sweet November
Autumn in New York

Continue Reading "FILMTIPS: TOP 10 BESTE HØSTFILMER"