Tid er en utrolig ting: av og til raser den av gårde og visker alle minnene ut, av og til virker det som om den står stille og ingenting skjer, mens av og til eksisterer tiden parallelt. Man befinner seg i dagen i dag, mens tankene og følelsene går tilbake i tid og blir levende som om dette skjer nå.

 

Continue Reading "30.APRIL 💔"

 

God søndag

Dagen er veldig rolig i dag, jeg prøver å komme over forkjølelsen og kose meg.

I går var jeg hos venninne og grillet. Jeg føler skikkelig i det siste at jeg er veldig heldig. Jeg har penger til mat, strøm og jeg har jobb, så har jeg gode venner, god fungerende familie og egentlig så er jeg veldig heldig at jeg er trygg.

Continue Reading "HELDIGE MEG"

 

God lørdag

Dagen startet veldig seint, jeg sov frem til 10, fordi jeg føler meg ikke helt i form i hele uka. Det er slik at min venninne fikk korona, og vi hang sammen forrige helg, så jeg kjenner at jeg er litt bekymret. Korona, hun er ikke velkommen så absolutt. Jeg er fortsatt ikke helt i form etter korona i 2022. Da fikk jeg nedsatt lungekapasitet og det er fortsatt ikke helt bra. Sånn er det.

Continue Reading "HUN ER IKKE VELKOMMEN"

 

God kveld

Dagen i dag var såååå lang, omg. Så kom jeg hjem og oppdaget at frøkna fikk store trøbler på skole (går ikke i detaljene, siden hun ikke ønsker det). Hele kvelden gikk i løsninger, dill og dall. Jeg er veldig sliten nå.

Continue Reading "ØNSKE ALT GODT TIL ONDE FOLK?"

 

God onsdag

Dagen i dag ble mye travlere enn jeg så dette for meg. Hele morgenen gikk ut i mailer og telefoner, og plutselig var det lunsj, så ettermiddag og så verkstedtime.

 

 

Continue Reading "FØLER MEG VOKSEN OG SELVSTENDIG"

 

God tirsdag

Dagen starter tidlig siden jeg skal ut på kurs med jobb. Det er ganske koselig, men samtidig ikke så gøy etter litt dårlig natt med lite søvn.

Jeg kom meg i seng sent også fordi jeg måtte vaske bil siden den var full av måkeshit. Jeg hater måker sånn er det. Selv om det er veldig koselig å se på måker ved havet, men bymåker er frekkeste skapninger i verden.

Continue Reading "JEG HATER DEM, SÅNN ER DET"

 

God kveld

Her kommer jeg med mine kveldstanker. Jeg leste noen diskusjoner på Kvinneguiden (ja, gå dit om du vil få deg en god latter) i går om at mannen fant ut at kona gjemmer en del av penger fra lønna og ikke ønsker å bidra til felles budsjett.

For meg skulle det vært veldig sårende å oppdage at min partner lyger meg, men dette alene skulle ikke vært gyldig grunn for meg å dumpe noen. Det må være mer tungtveiende grunn for å rasere familie, for min del.

Jeg skjønner ikke hvorfor er det nesten vane her i Norge å dumpe hverandre over lav sko, på grunn av ikke store ting.

Continue Reading "DETTE VIL JEG ALDRI FORSTÅ"
bestisen

bestisen

 

God dag,

dagens refleksjoner rundt folk som kommer inn i livet vårt bare for å gjøre det bedre.

Sjelevenner er ikke alltid kjærester. Det kan være venner, kollega eller bare snille folk som hjelper deg i en vanskelig situasjon.

De er der for deg, de gjør livet ditt bedre. De som svar på dine drømmer, bønner og håp.

Continue Reading "SJELEVENNER"

 

God mandag

I dag er det full kjør på meg og jeg løper rundt. Stikker innom med oppdatering i lunsjen, så fortsetter bare.

Det er på slike dager jeg misunner folk som har veldig rolig liv, og ikke stresser noe og til noe. Men samtidig det må være veldig kjedelig. Det vet ikke jeg.

Continue Reading "JEG ER SYKT MISUNNELIG"