lenalykke

lenalykke

 

 

God tirsdag,

 

I dag fikk jeg en rolig start på dagen og dette føles veldig godt. Jeg gleder meg til å ta denne dagen i mitt eget tempo. I går kveld gikk jeg faktisk ut en tur og var ute i ca 40 minutter og gikk 7000 steg. Dette føles godt også. Det er veldig koselig å være aktiv og vite at du trener litt. Naturen er fantastisk nå: himmelen er rosa og trærne dufter så godt.

 

Håper jeg klarer å holde dette gående.

I dag er planen å jobbe litt med sosiale media, fordi dette gir meg masse energi, endelig gå til frisør og kose meg med protein milkshake og trening, kanskje en koselig film.

Hva skal dere i dag?

 

Klem fra meg,

signature lena

lenalykke

lenalykke

Her kommer det dagens refleksjoner. Mange av oss er oppptatte av å ta vare på de rundt seg. Men er vi så flinke til å ta vare på oss selv?

Det er nemlig veldig viktig og det er noe som bør prioriteres høyest. Hvorfor tolkes det å ta vare på seg selv ofte som noe egoistisk? Hvis DU ikke tar vare på deg selv, hvem ellers kommer til å gjøre dette? Det er også vanskelig å ta vare på andre når du ikke sørget for å vare i sin beste form. Som det sies på flyreiser: først må du sette oksygenmaske på deg selv, og så hjelpe andre med dette.

 

Jeg må innrømme at i dag var jeg ikke så flink til å ta vare på meg selv. Eller, jeg dro ikke på trening fordi jeg var dårlig i magen, men istedenfor å legge meg ned og prioritere meg selv, fortsatte jeg å jobbe og rydde i huset, ordne små ting og sortere bildene. Kanskje var dette ikke så lurt? Derfor blir det en koselig kveld med film på senga snart.

 

Hva gjorde du i dag for å ta vare på deg selv?

 

Klem fra meg,

signature lena

frokost

frokost

 

God mandag,

 

Her koser jeg meg med morgenkaffe. Natta var ikke så god, men jeg kvinner meg opp til en fagdag på jobb. Det er ganske koselig. Formen er som så og jeg er uggen i magen fortsatt, men tok med meg medisiner og håper dette gir seg. Vet ikke helt om det er psykisk eller fysisk, men det får så være.

 

Planen for i dag er jobbe, hvile litt om dagen etter jobb og så samle energi for kveldstrening. Jeg går på bachata dans og dette gir meg glede og energi. Nå blir det siste trening for denne sesongen og da skal jeg forberede meg til sommeren. Gleder meg til å legge planer for ferien.

 

Har dere begynt å planlegge sommeren enda?

Håper alle får en fin fin mandag og god uke.

 

Klem fra meg,

signature lena

frokost

frokost

 

God søndag,

 

Jeg kjenner at jeg falt skikkelig ut fra bloggen i går og det er min egen feil og det er ganske flaut etter at jeg lovet Bunny å poste tre ganger daglig og bli toppblogger. Men det skjedde noe på fredagen. Jeg tok litt vin og ble faktisk ganske dårlig på lørdagen. Saken er at jeg drikker veldig lite alkohol og gjør det nesten aldri. Så hver gang jeg tar et lite glass så blir jeg veldig syk og dårlig.

 

lenalykke
koselig tur på søndagen

 

 

lenalykke
tur til Midgårdsormen

 

 

tur

 

 

Så gårdagen gikk til restitusjon og middagen ute,  og i dag koset jeg meg med en tur og middag, men fant raskt ut at jeg har fått magesyke. Håper jeg klarer å våkne og komme meg på jobb imorgen.

 

Hvordan deres søndag var?

 

Klem fra meg,

signature lena

vakker frokost

vakker frokost

 

I dag våknet jeg i halvsøvne og vasset halvtime før jeg klarte å stable meg på bena. Derfor kommer det oppdatering som er litt forsinket. Eneste planer for kvelden er å ta med film i senga og kose meg.

 

Men nå sitter jeg med litt te og fredagstanker:

  • selv om jeg prøver å ikke tenke på mulig økonomisk krise og hungernød, så gjør jeg dette og det er skummelt
  • jeg tenker at nå er det beste tiden for å ikke avlyse planer, ikke utsette ting, ikke spare noe “til senere” og bare nyte hver dag
  • jeg håper på varme og fin St.Hans. jeg har aldri feiret St.Hans skikkelig, med bål, grill og blomsterkrans, så dette gleder jeg meg til
  • jeg spiser for mye sukker i det siste, dette liker jeg ikke, noen tips?
  • jeg er fortsatt slapp og det hater jeg, rett og slett

 

Hvordan er deres fredag?

 

Klem fra meg,

signature lena

lenalykke

lenalykke

 

 

I går leste jeg et fint sitat om det å ta sjanser. Jeg er slik person som tar de fleste sjansene i livet. Det er veldig få ting som jeg ikke turte å satse på og som jeg angrer på den dagen i dag. Det er jeg glad for. For meg er det nemlig slik at det er bedre å gjøre noe og angre, enn å angre resten av livet fordi jeg ikke tok sjansen.

 

 

 

lenalykke

 

 

Ja, jeg fikk flere trøbler og problemer i livet på grunn av dette, men det er greit. Det er prisen for å være modig og klare å ta valg.

 

Så,

“I know a woman who stops asking “Why?” and started saying “Why not”.

She is one of the most successful women in the world now”

 

Dagens viktigste spørsmål:

 

Tar du sjanser eller er du forsiktig person?

 

 

signature lena

lenalykke

lenalykke

 

 

 

Dagen i dag blei veldig fin. Siden jeg har telefon med hele tiden så knipser jeg momentene her og der. Derfor deler jeg min dag igjennom telefonkamera.

lenalykke
Våknet seint og koset meg med hudpleie og morgenrutiner

 

vakker frokost
spiste vakker frokost <3 jeg elsker gode frokoster på fridagene

 

vakker frokost
kjøpte meg te som booster huden <3

 

lenalykke
det ble litt kaffe på vei ut. forrige kaffekoppen mistet jeg i golvet

 

 

lenalykke
det blei en koselig tur til Sandnes. mye blomstring og sol

 

pizza
det blei pizza på Egon

 

sandnes
deilig vær <3

 

zalando
Det ble unwrapping også

 

outfit
nye plagg <3

 

 

 

Hvordan har din dag vært?

 

signature lena

frokost

frokost

 

 

God torsdag,

 

Jeg har sterk lørdagsfølelse i dag. Seint oppe, god varme dusj, deilig kaffe med sjokolade og masse fritid. Ikke verst at det glimter til med sola i dag også. Nå sitter jeg og leser at Monica skriver på bloggen at det kom et forslag fra politikere om å fjerne røde helligdager som faller på ukedager. Jeg håper virkelig at dette ikke skjer. Det er som frikpust i hverdagen. I dag er jeg sjeleglad for en fridag slik at jeg kan puste og klare meg resten av uke.

 

Planen for i dag å kose meg, redigere noen video, blogge, jobbe litt og så lage koselig matrett for kveldsfilm. Noen forslag for romantiske film?

Håper dere koser dere i dag.

 

Klem fra meg,

signature lena

pandemi

pandemi

 

 

Det som bekymrer meg en del det siste tiden, i tillegg til krig og økonomisk krise, er at det virker som om vi er på vei mot ny pandemi. Det florerte med diverse sykdommer i avisene i det siste, og så landet det på “ny kandidat”, altså apekopper. Det snakkes så mye om dette og det snakkes om vaksine at jeg blir utrolig bekymret.

 

Klarer vi en pandemi til?

 

Klarer vi flere vaksiner og belastning på vårt immunforsvar med potensielle vaksineskader? Klarer vi mer nedstenging og usikkerhet? Alt dette midt i all elendighet og fare for tredjeverdenskrig. Jeg er veldig bekymret også for at det dukket opp sykdommer som vi har ikke hørt om i flere tiår og mer: slik som kolera, kopper og tuberkuløse. Dette er veldig skummelt.

Jeg tenker at det siste vi trenger nå er en ny pandemi. Psykisk helse i befolkningen er allerede skikkelig skadet etter forrige pandemi.

 

Hva tenker dere?

 

Klem fra meg,

signature lena

frokost

frokost

 

God onsdag,

 

Denne uke er veldig grå med mye skiftende vær og såklart regn. Det er ganske deprimerende og derfor kjenner jeg på at jeg mangler energi og motivasjon.

Kanskje jeg burde finne på ting som gir meg glede og overskudd? Jeg vet ikke helt hva dette kan være.

Ellers er det alltid bedre når sola skinner og jeg føler meg mer og mer trist i dette været her, og skulle ønske jeg kunne rømme til Frankrike, Spania eller Italia i en periode. Dette var litt tungt med norsk sommer tre år på rad. Håper sola kommer snart tilbake. og det blir lettere hverdager.

 

Hvordan er deres onsdag?

 

 

Klem fra meg,

signature lena