roya sandnes svart dress
roya sandnes svart dress
Sandnes Kulturhus

 

 

 

blå latte roya
Blå latte på Roya Sandnes

 

 

 

 

mine drømmer
min drømmeliste
For ei uke siden var vi på Roya igjen for å smake blå latte som de har fått inn. Jeg elsker kaffe, men kan ikke drikke den pga hjertebank. Så jeg velger sunnere variant, og endelig funnet jeg det på Roya. Det er helt fantastisk og ikke minst- den ser instagram vennlig ut, noe som er viktig for meg.
blå latte roya
Blå latte på Roya Sandnes
roya sandnes
det er så fin utsikt her
Så der satt vi og jeg må innrømme at jeg kunne sitte slik i evigheter og se på havet, og drømme meg bort.
Jeg har mange drømmer.
Jeg liker også å dagdrømme og bare sitte der og tenke på alt jeg ønsker meg i fremtiden. Ofte blir drømmene mine til mål og jeg har fått til mange av dem i realiteten. Det er viktig å ikke jage drømmer, men la dem utfolde seg og se dem som bilder i hodet.

Liker dere å drømme?

 

 

signature lena

 

 

 

SPAGHETTI budapest
SPAGHETTI budapest
jeg kan holde meg i ro utelukkende kun når jeg spiser og blogger
Jeg hadde en utrolig travel dag, så her kommer dagens quote- bedre seint enn aldri.
quote
Jeg sliter veldig med å holde meg i ro, eller være rolig hele veien. Jeg har maur i rumpa og blir raskt irritert om jeg bare sitter der og ikke gjør noe. Da må jeg lese ei bok, eller høre på podkast, eller strikke, eller lakkere negler, eller blogge slik som nå.
Bare TV- titting er utrolig kjedelig og da sovner jeg raskt. Dette er meningsløst.
Men jeg tror faktisk at det er sunt å ta pauser gjennom dagen og bare ikke gjøre noe. Være i ro. Puste dypt. Slappe av.

Det er viktig, folkens! og det er noe jeg kommer til å lære meg. 

 

 

signature lena

kjæreste
kjæreste
Jeg hadde sending på min Instagram på torsdagen, så her kommer en liten artikkel med samme tema. Jeg har vært singel i over syv år, noe som var selvvalgt, og jeg trivdes utrolig mye med dette. Det må jeg innrømme. Så her kommer mine fem tips til hvordan nyte livet som singel.
Here we go:
Tips 1: Gå på date
Den feil mange single gjør er å avstå fra å date. Spesielt dem som hadde dårlige erfaringer og nå skyr dating i frykt om at det vil gå galt. Her kommer sannheten fra Lena:
– Det kan ikke gå galt på en date
Enten blir det ikke noe, men du vil kose deg, ha minner på godt og vondt eller noe å le av. Eller så skyter du en gullfugl og finner din livs kjærlighet. Verre er det ikke. Hele verden er som et koldtbord mens du er singel. Husk dette og velg og vrak.
Tips 2: Treff venner
Single folk har all tid for sine venner. Jeg merker selv at jeg ikke treffer venner så ofte nå som jeg er i et forhold. Samme sier kjæresten min. Men single har masse tid for å pleie vennskap. Det er bra og sunt og man føler seg mindre ensom. Eller man trenger ikke føle seg ensom som singel i det hele tatt. Så gå ut og finn på noe gøy med venner mens du kan.
Tips 3: Plei deg selv
Det å være singel byr på en unik mulighet: nemlig det å bli ordentlig kjent med seg selv. Det er en fantastisk investering å gjøre dette. Bli kjent med deg selv, date deg selv, pleie deg selv, dine ønsker og behov. Lag en liste med hva du forventer i et forhold, så blir det lettere å finne en partner også.
Tips 4: Bruk penger som du vil
Det å være singel betyr økonomisk ansvar, men også økonomisk frihet. Som singel kan du bruke penger på akkurat det du vil. Så gjør det. Realiser dine drømmer, kjøp det du ønsket deg lenge. Det kan være vanskelig senere med familie og barn.  Just saying.
Tips 5: Bruk tiden fornuftig
Som singel har du også masse med fritid. Gjør noe med dette: ta et kurs du alltid ønsket deg, dra på tur, reis, opplev livet, verden og folk. Du kan gjøre hva du vil og det er utrolig digg.

Trives dere som single eller er forhold best?

 

 

signature lena

Boba og hæsj

Boba og hæsj

 

På torsdagen tok jeg en tur til lege fordi at jeg følte meg veldig slakk hele uke. Det var direkte flaut å ringe til sjefen og innrømme at jeg er slapp. Men slik var det og jeg håper jeg får mer energi uke etter. Jeg spurte legen min om jeg bør sjekke noe vitaminer, for jeg har lavt jern, men hun mente at jeg har sjekket det for noen måneder siden så jeg kunne bare fortsette på tilskudd.
Boba lurabyen
Kjøpte Taro Boba på Lurabyen- digg
Jeg satt og tenkte om jeg vil fjerne cyste som ble oppdaget i april. Min lege mener at jeg kan godt la være fordi at det er ikke farlig, men jeg klarer liksom ikke helt slå meg til ro da jeg hater å gå og bekymre meg.
Boba
Føler meg som fjortis, men elsker Boba for det
Så jeg håper å koble av og se på det positive som jeg har vært så flink til i det siste. Slik at jeg ikke opparbeider meg en bekymring mer.
Tusenfryd
Savner sommeren allerede
Jeg kjøpte meg selv en deilig boba tea som belønning fordi at jeg var flink og konstruktiv og hørte på hva legen sier uten å falle helt i panikk.

Bekymrer dere dere mye om helse? Eller andre ting? 

 

 

 

signature lena

roya kjole
roya kjole
Hver gang jeg kommer tilbake fra ferien eller helga så er jeg så positiv og full av pågangsmot, men så slår realiteten meg ganske raskt i trynet. For å slippe å syte mye og gjøre saken kort- denne uke var veldig tøff for meg.
roya kjoler
Jeg må bare innse at angsten min kombinert med IBS og enkel fakta at jeg er introvert (med søvn forstyrrelser) gjør at jeg burde hatt jobb som innebærer hjemmekontor og begrenset kontakt med folk. Heldigvis, finner jeg noe forståelse på jobben og kan kombinere en del, men det tære på å være sosial så og si 24/7.
beige kjole
Jeg ser fortsatt frem til høst, det gjør jeg. Så skal jeg endelig sette av tid for meg selv sånt skikkelig for å hente meg inn i hverdagen.

Hvordan går det med dere og rutiner i hverdagen? 

signature lena
kvinneguiden
kvinneguiden
Det snakkes som mye om Kvinneguiden, og jeg liker dette forumet, så jeg velger å gi det ære og presentere det igjen på bloggen min. Hønemødre på Kvinneguiden hevder at du ikke er kjendis før du fikk din eget tråd på Kvinneguiden. Så her er “oppskriften” på hvordan du får hønemødre og mammapolitiet fra Kvinneguiden gå bananas og skrive MASSE om nettopp deg.
Steg 1: Tenk at du ER noe
Altså gjør det motsatt av Janteloven. Tenk at du er smart, kreativ, god, vakker, alt mulig som er verdt positiv oppmerksomhet. Om du er grå og kjedelig og ikke skiller deg noe særlig ut, så finn gjerne noen som kan gjøre at du skiller deg ut. Det er viktig!
Steg 2: Vis familielykke 
Om du krangler dag og natt med gubben, men blir venner etterpå og du er åpen om dette. Eller om du er uendelig lykkelig med mannen din, så vis det gjerne på SoMe så får du masse oppmerksomhet fra Kvinneguidens høns.
kvinneguiden
Steg 3: Se smashing ut
Glem å vise deg ustelt eller at du har noe ekstra kilo. Du skal være alltid fin og stelt, og virke perfekt. Kvinneguidens høner går skikkelig bananas om de oppdager at du virkelig smashing i motsetning til dem eller at du er sykt fornøyd med kroppen din og viser den stolt frem.
Kvinneguiden
Steg 4: Ha vakre barn som du er stolt av
Har du pene barn- så go for it. Vis gjerne barna dine stolt frem og påpekt at de er vakre og du er stolt. Dette vil få Kvinneguiden til å koke og du vil blir diskutert opp og ned av mammapoliti. Vær obs at dette kan ha bivirkning i form av bekymringsmeldinger til barnevern med helt tullete og syke begrunnelser.
Steg 5: Vær lykkelig og fornøyd
Smil masse og påpek stadig vekk hvor digg liv du har og hvor glad og fornøyd du er. Dette fungerer på høner fra Kvinneguiden som rød fille på en okse. De som sitter og slenger dritt om andre der er neppe lykkelige for fornøyde (ellers skulle de ikke vært der). Ikke glem å nevne at du har et fantastisk sexliv (noe de åpenbart mangler også).
Her var mine tips. Om du ønsker å bli en av gjengen der så gjør alle disse tipsene omvendt.

Elsker Kvinneguiden jeg, selv om jeg ikke har besøkt den så mye i det siste. 

signature lena
høst LenaLykke
LenaLykke
Hei alle sammen,
det er fredag og snart helg og her er Lena med motivasjons quote.
Quote
Det er så ofte vi overbeviser oss selv om alt vi ikke kan istedenfor å bevise seg selv at vi kan. Det er det som gjør mange ting vanskelige og noen ting umulige. Vi tror at vi ikke kan.
Men dette betyr ikke at vi ikke klarer å gjøre dette om vi må.
Så jeg er for at vi alle fjerner “ikke kan” fra hverdagen vår og heller fokuseres på “jo, vi kan”.

Hvor er ditt fokus: kan eller ikke kan?

 

 

signature lena

hvitt drakt
hvitt drakt
Stroller i Sandnes
Forrige helg varhelt herlig. Det er som om sommeren har bare startet. Jeg gikk ut i bukser og jakke, men kunne klart meg veldig fint med kjole også. I Sandnes var det helt idyllisk og vi gikk en liten tur ved kaia. Så spiste litt på Egon og dro til stranda. Det var litt mye vind, men veldig godt.
sandnes helg
sandnes brygge
Utsikten fra brygga i Sandnes

 

hvitt dress sandnes

 

hvitt dress sandnes
jeg elsker kombinasjon av hvitt og beige. det er så fresht

 

 

hvitt dress sandnes
Bukser- HM
Jakke- HM
Topp- HM
Veske- nelly.com
Sko- nelly.com

 

 

hvitt dress sandnes
Det var min kjære som tok bilder. Flere spurte om jeg var modell og det var ganske koselig

 

sandnes brygge
Fint i Sandnes

 

sandnes helg
Vi koset oss på Egon med pizzabuffet

 

Jeg håper det blir flere slike dager i september, fordi at det er mulig og jeg håper høsten blir vakker og lun. Fordi at sommeren går over så utrolig fort.
Nyter dere siste dager med varme?
signature lena
paradis stavanger

paradis stavanger

 

Her kommer dagens motivasjon på morgenkvisten. Jeg valgte denne quote for i dag.
Jeg er definitivt person som foretrekker å tro på mirakler og se på alt i livet som mirakel. Det er så mye mer gøy å leve slik. Når jeg våkner på morgenen så synes jeg at det er flaks jeg er våken, at jeg fikk en ny deilig dag, at jeg lever, at jeg er frisk og har jobb å gå til, at jeg har eget hus, mat og masse koselige ting i huset mitt, at jeg har min familie. Alt dette er rene mirakel, samme som faktum at jeg får bo i dette vakre trygge landet.
quote
Men jeg forstår at ikke alle har samme syn på livet og ser på alt som skjer med det skeptiske blikket. Jeg vet at en slik person skulle helst si at alt jeg har er resultatet av gode fornuftige valg og hardt arbeid mot mine mål. Jeg er ganske enig i dette og er stolt, men jeg tror på mirakler uansett. Hvordan jeg flyttet til Norge, min historie er et mirakel også, og jeg vil fortelle den her på bloggen.

Hvilken type tanker lever du med? Første eller den andre varianten?

 

 

signature lena

svart dress
svart dress
Jeg kan ikke si at jeg liker svart farge. Jeg har holdt meg unna denne fargen i mange mange år, og som regel bruker jeg erstatte den med mørkeblått. Men nå begynte jeg å bruke den mer og her er vi- jeg synes dette kledde meg skikkelig.
Jeg går mer og mer for klassisk dominant stil og prøver å gjøre den mer elegant med feminine detaljer og smykker.
svart dress
Vest- HM
Bukser- Zara
Sko- nelly.com
Veske- HM
Her bruker jeg lang vest/blazer med klassiske svarte bukser og tilhørende boots. Jeg brukte feminin topp under.

Liker dere svart? Hva synes dere om stylingen? 

 

signature lena