bruktbil

bruktbil

Jeg er veldig redd for å kjøre bil. Dette gjør meg veldig stressa og jeg sitter stiv som en stokk, og derfor er det helt umulig å tenke seg at jeg kan noen gang slappe av nok til å sovne bak rattet. Men dette skjedde igår!
Jeg spiste lunsj, drakk te og kjørte landevei med minimalt med trafikk og i veldig godt vær. Sola skinte og jeg ble døsig og avslappet. Slik fortsatte jeg og ikke lagt merke til at jeg faktisk sovnet!
Jeg vet ikke hvor lenge det varte
Sikkert noen sekunder fordi at jeg våknet brått av at en gedigen humle traff bilvindu og lage skikkelig lyd. Lyden var så høy at det virket som om noen banket i vinduet. Jeg skvatt og våknet.
Dette var skikkelig skummelt. Jeg trodde aldri at jeg kunne sovne mens jeg kjører. Fra nå av skal jeg være flinkere med å passe på dette.

Har det skjedd noen gang med dere? 

 

 

signature lena

frokost

frokost

 

Det er lørdagsmorgen og jeg sitter her tidlig og koser meg med kaffe og stillhet. Jeg hater tidlige morninger, men siste uken oppdaget jeg morgen magi. Jeg tror det er mye lettere å nyte morgen magi i sommermånedene. Om vinteren er det bare kaldt og trist og man vil kose seg under dyna lengst mulig.

 

 

frokost

 

frokost

Men nå når sola skinner er det ganske herlig å stå opp tidligere og kose seg i ro, nyte sol på balkongen eller spasere igjennom rolige stille gater i morgensola. Alt dette er bare deilig og slik skal sommeren være: lange netter og korte solfylle dager, solnedganger og tidlige morgener.

 

Hva liker dere å gjøre om morgenen?

 

 

signature lena

Lenalykke

 

Lenalykke

I går var dagen svært aktiv: jeg jobbet skikkelig på, var på kontoret over ti timer, ryddet hjemme, gikk en liten tur og trente litt. Til kvelden drakk jeg så mye te, og om morgenen drakk jeg kaffe til og med, så ikke bare fikk jeg hjertebank, men også var utrolig våken og ikke sovnet før kl 3:00 om natta. Klokken 06:30 måtte jeg opp igjen for å levere bil til service. Jeg klarte dette ikke fordi jeg ble skikkelig utmattet og bilen ble levert 07:45 istedenfor. Etterpå var jeg hjemme med frøkna som er syke og har ikke klart å gjøre noe særlig fornuftig helt frem til klokke 14:00 da bilen skulle hentes igjen.

mogoo is stavanger

Ellers ble dagen veldig veldig passiv og uproduktiv. Dette skjer hver gang jeg er aktiv og rekker å gjøre mye på en dag. Det er lov å si at dette er utrolig frustrerende. Jeg skulle gjerne ønske at mitt energinivå var stabil gjennom dagen, men slik er det ofte ikke.

 

Dere som strever med dårlig form og utmattelse- del gjerne deres tips om hvordan dere takler hverdag?

 

signature lena

 

 

frokost

frokost

 

Fredag er her. Endelig. I går tok jeg litt for mye i og jobbet i hele ti timer. Kanskje var det ikke så lurt fordi at jeg ble skikkelig trøtt, så drakk jeg kaffe og så masse te, og ikke komt meg i seng før klokka ett om natta. Dette igjen var ikke så lurt fordi at jeg måtte opp 06:30 for å levere bil på kontroll. Dermed fikk jeg igjen altfor lite søvn. Denne uke sover jeg utrolig lite. Kanskje 4-5 timer per dag. Jeg vet ikke når jeg klarer å snu på dette, men jobber med saken fortsatt.

 

frokost

Så i dag skal jeg møte venninne for lunsj, skrive og jobbe på og så kanskje gjøre noe koselig om kvelden. Dette var planen iallefall.

 

Hva skal dere i dag?

Håper dagen blir fin <3

 

 

Klem fra meg,

signature lena

 

lenalykke

 

lenalykke

 

Det er ganske koselig å oppsummere dagen og se dagens små gleder. Så her kommer det en liten oppdatering i fra meg.

  • jeg har spist en digg lunsj
  • morgenen var ikke så stress og uten magesjau (som er vanlig som regel når jeg står opp før klokka 8:00)
  • jeg har jobbet til en gullmedalje og skrevet en hel del
  • hadde mange koselige komplimenter fra mine følgere på instagram

 

 

frokost

 

lenalykke

frokost

 

 

Ellers var været også bra, noe som er ingen selvfølge på Vestlandet.

 

Hva er deres små gleder i dag?

 

Klem fra meg <3

 

signature lena

 

frokost

frokost

 

Det er litt flaut å innrømme, men jeg kjøper masse masse “juggel”. Med en gang jeg setter foten ned i en smykkebutikk så får jeg slags trang til å handle masse glitrende greier som jeg etterpå legger i en boks hjemme for å glemme at jeg kjøpte det. Jeg har hele tre bokser med smykker, men det er sjeldent jeg bruker smykker og som regel går det i favoritt smykker her hele tiden.

 

 

frokost
litt smykker skader vel aldri?

 

 

Derfor er dette litt flaut. Jeg kjøper alt som glitrer som om jeg var en sigøyner (i fare for å fornærme sigøynere nå) eller ei kråke. Ting som glitrer får meg til å gå bananas og kjøpe med en gang. Men det å pynte meg med smykker det krever litt innsats. Som regel hiver jeg på meg klærne, setter håret i hestehale og fyker av gårdet på jobb. Det er sjeldent jeg har god tid om morgenen (sukk, jeg skulle ønske jeg hadde jobb som ga meg mulighet for å stelle meg i timesvis om morgenen).

 

Nå har vi butikken Blomz i Stavanger hvor alle smykkene koster kun 50 kroner, så det er ofte jeg drar dit og svir av masse på kortet for så å putte smykkene i en boks hjemme.

 

Hva er deres forhold til smykker?

 

signature lena

frokost

 

frokost
deilig frokost <3

 

Det er torsdagen igjen og jeg sitter her med følelsen av at jeg elsker torsdager. Kanskje elsker jeg torsdager til og med mer enn fredager. Det er litt rart, fordi at det er arbeidsdag igjen i morgen, men allikevel får man følelsen av at snart er det helg, og da alt virker ikke så tungt. Jeg klarer faktisk ikke å bestemme meg hvilken dag jeg liker best.

 

 

frokost

 

Liksom onsdager er nesten som fredager. Det er som en liten “pause” midt i uke. Torsdager er veldig herlige og snart er det helg. Fredager er utrolig koselige og på fredager elsker jeg best å gå på date eller på kino, eller spise noe ekstra godt (taco tradisjon ble ikke så fast her i huset).

 

Hvilken dag liker dere best?

 

signature lena

lenalykke

lenalykke

Jeg ser veldig mange sinte folk i sosiale media i det siste. Det utrolige er at de ikke finnes rundt meg. Derfor opplever jeg slags “deling” i to: på den ene siden ser jeg mye hat og kan si at det er mye hat i norsk samfunn, på den andre siden opplever jeg dette ikke i hverdagen rettet direkte mot meg.

 

Jeg forstår at jeg er heldige med mine omgivelsene og folka jeg har med i livet. Så jeg må akseptere at livet er ikke rosa ponny og glitter, og ikke svart og hvitt. Det er bare å akseptere og føle stor takknemlighet over de fine folkene jeg har rundt meg.

 

Takk til dere for at dere er så gode <3

 

 

signature lena

Lenalykke

Lenalykke

 

Uken startet ganske aktivt, men veldig fint. Jeg har vært i Stavanger og koset meg med kaffe og tur til gatene. Sola skinner og det blir sommer uansett. Det er en god følelse.

lenalykke

Jeg elsker å vandre i Stavanger. Disse gatene gir meg følelsen av å være med i en gammel film.  Noe romantisk og elegant. Slik som “Breakfast at Tiffany’s”.

 

Frokost
Elegant og enkel frokost <3

 

 

lenalykke

 

For noen år siden drømte jeg om å kjøpte meg toppleilighet ved Breiavatnet og kose meg hver dag med byliv og utsikten. Får se hva livet bringer.

 

Hvilke steder i din by liker du best?

 

signature lena

 

 

classy rosa stavanger

classy rosa stavanger

I lys av det som har skjedd i de siste måneder sitter jeg her med mange spørsmål og forstår ikke hvorfor folk lager problem av ting som egentlig er ikke et problem i seg selv.
Hvorfor er det et problem hvordan man kler seg og hvilket hodeplagg man bruker? Hvorfor er dette et problem hvem man tenner på og hvem man har forhold med, så lenge begge er voksne og samtykker?
rosa classy stavanger
Hvorfor er dette et problem hva man spiser? Hvorfor er dette et problem hvilken hårfarge og utseende man har? Hvorfor er dette et problem hvor gammel man er? Eller hva man velger å gjøre i livet for å ha det bra, så lenge dette ikke skader andre?
Dette forstår jeg ikke. Enkelt og greit. Mens disse uenighetene fører til grusomme ting og elendighet i verden.

Kan noen forklare meg? 

signature lena