Nå kommer det en liten oppdatering fra meg. I helga har jeg vært ute på feiring på første gang på lenge.

Det var ikke lov for meg å være på utesteder grunnet mye høy musikk og blinkende lys. Jeg angret etter feiringen siden jeg fikk monster hodepine dagen etter på tross av at jeg var edru i helga.

Continue Reading "OPPDATERING FRA HELGEN I BILDER"

 

Her kommer det en liten oppdatering fra meg. Jeg hadde svært lav motivasjon for å poste noe, fordi jeg var mer opptatt av mitt liv “offline”. Dessuten, føler jeg at bloggkonsept er i ferd å kollapse, fordi de fleste besøker snapchat og instagram hvor jeg er aktiv daglig. Så jeg sitter her med tanker om å legge bloggen ned.

Continue Reading "HØSTDAGER I STAVANGER"

 

 

Det er så koselig oppskrift og barna kan spise mer sunt med hjelp av dette.

 

Du trenger (ca 10 stk):
1 beger med cottage cheese (400g)
4 ss melis
1 egg
2 ss gresskarpure
300 g mel

 

Continue Reading "OPPSKRIFT: søte spøkelser til Halloween"

 

Jeg hadde ingen tema å skrive om rett og slett. Så det ble oppdatering på livet.

Jeg er fortsatt delvis sykmeldt og prøver å komme meg ovenpå. Jeg lærte at jeg bør ikke droppe ferier for å ikke bli utslitt. Ellers går det greit og vi har det fint, spesielt sammenlignet med det som skjer i verden så er jeg takknemlig for hver dag som går rolig og fint.

Continue Reading "OPPDATERING PÅ LIVET"
Snart er det Jul igjen.
Fantastisk tid i vente for mange, med masse kos og diverse aktiviteter. Selv drittvær kan ikke ødelegge den deilige følelse av at noe fint er i ferd med å skje. Samtidig er det tiden som for mange er forbundet med stress. Samfunnet presser oss til å prestere på diverse områder og gjøre vårt beste. Dette skaper selvsagt sine vansker. Det er derfor jeg gruer meg.
Hva med å senke stress i jula og gjøre det bevisst? Det er ikke lett å stå mot presset, for da føler vi at vi går glipp av noe viktig. Men hva om vi går glipp av noe viktig når vi stresser med å rekke absolutt ALT?
Jeg velger å stresse ned og ikke la meg påvirke av andre bloggere, hva de finner på og samfunnspress. Jeg skal gjøre kun det jeg synes selv er kjekt nå i jula. Det er min oppfordring til dere. Blås i forventninger og press, og kos dere.
Drikk julebrus, spis is og legg dere flat på sofa. Jul blir det uansett.

 

Forrige uke hadde vi tredje storm på rad her i Stavanger. Det er helt utrolig, og jeg hater storm.

Så i helga satt jeg for det meste hjemme, men på torsdagen gikk vi en liten tur i Sandvedparken. Det var mye vind, så turen ble kort.

Continue Reading "EN DAG I OKTOBER"

 

 

Her kommer det endelig nytt innlegg med antrekk fra meg: jeg har ikke hatt så mye tid for å dra ut og ta bilder, men fikk mulighet for et lite shoot så her er resultatet.

Jeg stylet i hvitt og grått:

Alt er fra HM unntatt veske

Veske er fra AliExpress

Continue Reading "ANTREKK: grå og hvitt"