Nå kommer det en liten oppdatering fra meg. I helga har jeg vært ute på feiring på første gang på lenge.

Det var ikke lov for meg å være på utesteder grunnet mye høy musikk og blinkende lys. Jeg angret etter feiringen siden jeg fikk monster hodepine dagen etter på tross av at jeg var edru i helga.

Continue Reading "OPPDATERING FRA HELGEN I BILDER"

 

 

Det er så koselig oppskrift og barna kan spise mer sunt med hjelp av dette.

 

Du trenger (ca 10 stk):
1 beger med cottage cheese (400g)
4 ss melis
1 egg
2 ss gresskarpure
300 g mel

 

Continue Reading "OPPSKRIFT: søte spøkelser til Halloween"

 

Dette antrekket stylet jeg for høsten, men denne genseren passer fint til vinter også. Denne genseren er ekte ull og er veldig varm.

Jeg stylet den med kort topp, strømpebukser og loafers. Alt er fra HM. Veske kjøpte jeg på AliExpress og er veldig fornøyd med både utseende og kvalitet.

Continue Reading "ANTREKK: oversize genser til vinter"

 

Jeg hadde ingen tema å skrive om rett og slett. Så det ble oppdatering på livet.

Jeg er fortsatt delvis sykmeldt og prøver å komme meg ovenpå. Jeg lærte at jeg bør ikke droppe ferier for å ikke bli utslitt. Ellers går det greit og vi har det fint, spesielt sammenlignet med det som skjer i verden så er jeg takknemlig for hver dag som går rolig og fint.

Continue Reading "OPPDATERING PÅ LIVET"
Snart er det Jul igjen.
Fantastisk tid i vente for mange, med masse kos og diverse aktiviteter. Selv drittvær kan ikke ødelegge den deilige følelse av at noe fint er i ferd med å skje. Samtidig er det tiden som for mange er forbundet med stress. Samfunnet presser oss til å prestere på diverse områder og gjøre vårt beste. Dette skaper selvsagt sine vansker. Det er derfor jeg gruer meg.
Hva med å senke stress i jula og gjøre det bevisst? Det er ikke lett å stå mot presset, for da føler vi at vi går glipp av noe viktig. Men hva om vi går glipp av noe viktig når vi stresser med å rekke absolutt ALT?
Jeg velger å stresse ned og ikke la meg påvirke av andre bloggere, hva de finner på og samfunnspress. Jeg skal gjøre kun det jeg synes selv er kjekt nå i jula. Det er min oppfordring til dere. Blås i forventninger og press, og kos dere.
Drikk julebrus, spis is og legg dere flat på sofa. Jul blir det uansett.

 

Her kommer det oppskrift som vil se fantastisk ut på høstbordet og som er så enkelt å lage (som de fleste av mine oppskrifter). Denne snacksen passer fint til venninnekveld, Halloween eller høstmiddag.

Continue Reading "OPPSKRIFT: mini ostepumpkings snacks"

 

 

Her kommer det endelig nytt innlegg med antrekk fra meg: jeg har ikke hatt så mye tid for å dra ut og ta bilder, men fikk mulighet for et lite shoot så her er resultatet.

Jeg stylet i hvitt og grått:

Alt er fra HM unntatt veske

Veske er fra AliExpress

Continue Reading "ANTREKK: grå og hvitt"