NÅR NABOEN HAR PYNTET FOR TIDLIG TIL JUL

En oktoberkveld dro jeg ut for å kaste søppel og så dette: Masse julelys på balkongen til naboen! Jeg stod helt lamslått av stille raseri mens jeg la merke til at det også var et juletre i vinduet hans!
Hvem som pynter for fullt til jul i slutten av oktober? Det er ren skandale! Jul er skapt for å nyte den. Det er liksom ingen som spiser dessert før man kommet seg gjennom middagen. Men det finnes folk som hopper rett på desserten da!
Jeg føler at slike folk ødelegger jula på en måte. Hvis man starter med pynt og juletre i oktober, så blir man pisslei av jula i desember. Det er så mye julemat overalt at man går lei. Derfor pynter jeg ikke før advent. Og godt er det.
Men samtidig er det så trist og mørkt nå i november at jeg skjønner at folk vil pynte litt opp tilværelsen og kose seg med julelys og noe flott å glede seg til. Ikke noe galt i dette.
Så jeg kastet søppelet mitt og listet meg hjem som en Grinch til den upyntete leiligheten min. Julepynt får vente sin tur til desember.
Hva med dere?
signatur

F…CKBOY

Jeg trodde aldri at jeg skulle komme tilbake til dette temaet i bloggen min, men here we go. Alle vi jenter har truffet en slik mann hvertfall en gang i vårt liv. En som virker hyggelig og søt, eller sexy og barsk, en som sier mye fint og varter opp for så å stikke av etter han har fått sex. Det er så omfattende og aktuelt tema, at jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Derfor tenker jeg at jeg skriver mine erfaringer og så vil skrive litt mer i neste artikkel om det jeg fant ut i psykologi-litteratur om fenomenet.
Ok, først og fremst: Hva er forskjell på «F..ckboy» og vanlig ONS? Enkelt. Ved vanlig ONS er dere begge enige om at dere skal ha sex og så gå hver til sitt. Som regel liker du fyren og kanskje spør han selv om å bli med hjem.
«F..ckboys» får sex fra deg på en veldig uærlig måte. Som regel er de gutter du ikke skulle ligge med om de ikke sjarmerte deg. Ja, de kan være kjekke og fine, men allikevel mangle noe. Dette skiller dem fra gutter som virkelig har draget. Derfor skal du ikke kalle en kjekkas du sjekket opp selv på baren og inviterte med hjem for en «F..ckboy». Han valgte du selv. «F..ckboy» leker med deg og målet her er å få deg i seng. 
Annen ting. Om du tror at «F..ckboys» er de som ikke gidder å bruke tid og krefter på å kurtisere deg, så tar du feil! Alt etter hvor attraktivt «mål» du er og hvor erfarne dem er selv, kan de bruke veldig lang tid og ganske mye krefter for å ha glede å «krysse deg av» på lista.
Jeg har personlig opplevd det to ganger: En var ute etter meg i over ett år, annen over fem måneder. Men felles var her at de mistet «interessen» etter sex.
Tredje ting: Nå ligger det så mye informasjon om «pick up» (manipulasjoner for å få sex fra ei jente) rundt på nettet og så mange menn som mangler topp utseende og sosial status går og leser på dette, at det er helt umulig å forutse hvem som er foran deg. En vanlig hyggelig gutt eller en manipulerende «player». Jeg vil skrive i neste artikkel hvilke tegn du skal være obs på. Så «f..ckboys» kan du treffe i alle aldre. Men mest vanlig er at de ikke er over 50, siden «pick up» metoder er ganske nye og ferske og eldre menn aldri har lært dem.
«F..ckboys» er som regel gutter som har flere issues med seg selv. Når en vanlig suksessfull og kjekk mann vil oppleve stadig at damene sjekker han opp, vil kommende «f..ckboy» oppleve at han er ikke så attraktiv, eller vil han oppleve at ei jente såret han. Med andre ord- helt friske og kjekke gutter er sjeldent «f..ckboys». Så vær obs på om daten din er kjekk, men ikke velutdannet uten sosial status, eller kjekk, men er litt for lav mm. Se etter noen avvik. Det kan godt være at han var overvektig, men slanket seg. Mine to «f..ckboys» som jeg har møtt hadde sine issues- den ene var litt for lav, men superkjekk, den andre hadde tydelige talevansker. Det er ting som kan gjøre at man kan blir mobbet for i barndommen eller oppleve avvisning fra damer.
Det å kurtisere deg er et slags «spill» for «f..ckboy» som ligner spilleautomat eller sport hvor sex er et mål. Som regel handler det ikke om sex eller noen følelser, men om makt og glede over å nå målet.
Om jeg synes det er sykt? Ja. 
Om mange gjør det? Også ja.
Men en ting er sikker- du kan aldri bli ekte «f..ckboy» om du har empati. Så det er folk med psykopatiske trekk.
Hvorfor er det farlig for deg? Jo, fordi at «f..ckboys» bruker manipulasjon for å få sex fra deg. Og som regel er det psykisk manipulasjon som berører dine følelser. Altså det er ikke ærlig og fair sex mellom to personer, men påvirkning som gjør at du utvikler følelser.
Uansett om han klarte å sjarmere deg på en kveld og du våknet opp i senga med han dagen etter, for så aldri få en telefon tilbake. Eller han datet deg en stund for så å stikke av etter første sex. Det verste varianten er «f..ckboys» som faktisk utvikler forhold til deg og leker med deg som en yoyo.
Resultatet er det samme- du sitter igjen med sorg og følelser som ble sviktet, og føler deg som en dritt. Det er ganske vanskelig å komme over en «f..ckboy» som regel.
Ingen av oss jenter mellom 16 og 50 er forsikret mot dem, dessverre. Og igjen, dessverre er det mange av de på Tinder. Så der må man trå forsiktig.
Ok, girls, del gjerne deres erfaringer. Har dere møtt slike menn i deres liv?
Deres Heksa,
signatur

JEG GJORDE DET!

Reklame | Sandnes Hudklinikk AS

For ca en måned siden sto jeg åpent frem på bloggen min om mine hudproblemer: Jeg har voksen akne som ikke lar seg behandle på vanlig måte da jeg ikke tåler noen av de medisinene som ble foreslått til meg. I tillegg har jeg stygge akne arr som ødelegger ganske mye av livskvaliteten min.

     

Idet jeg delte dette åpent trodde jeg aldri at det vil skje at jeg får noe kosmetikk spons eller vil stå som modell for en hudklinikk. Men jeg tok total feil! Jeg fikk tre samarbeid med diverse hudklinikker etter denne posten. Dette var så utrolig bra!

Nå går jeg gjennom et behandlingsprogram på Sandnes Hudklinikk. Her på klinikken jobber det to superdyktige og trivelige damer. Begge har medisinsk utdannelse og kan sakene sine. 

Jeg fikk første behandling med Dermapen. Prinsippet av Dermapen er at man får flere nåler gjennom huden samtidig. Dette øker produksjon av kollagen og bidrar til at huden ser yngre ut og arrene blir mindre.

Her kan du se min vlogg om behandlingen (trykk på bilde)

 

MOBBING SITTER LIVET UT

I dag fikk jeg en hyggelig melding på Facebook hvor vedkommende kalte meg for Lena-Pena. Jeg reagerte med et fnis og fortalte til han at slik ble jeg ertet i barnehage i barndommen min i Russland.
“Pena” betyr skum som flyter oppå melka når melka står for lenge. Så det å kalle noen for Pena der var ganske ertende og fornærmende. Lite visste jeg at en vakker dag vil jeg flytte til Norge og nyte at Lena-Pena her betyr vakker. 
Nå tenker jeg at mobbingen vi blir utsatt for som barn sitter skikkelig livet ut. Kompisen min ble sjokkert over at jeg husker ting i fra barnehagen. Men jeg gjør jo det!  Dette er sånn det er. Man husker ting som gjorde vondt, mens noen gode ting kan fort glemmes. Det er derfor mobbingen er så skadelig og skal bekjempes på alle mulige måter.
Deres Heksa,
signatur

Å BLI SÅRET

mennesker
Det er kanskje feil å ta opp et slikt “alvorlige” tema på en lørdag, men jeg føler at det stemmer med humøret mitt i dag så vær så god. Jeg vet at mange av oss sitter ofte med guffen følelse etter at noen sa noe stygt eller etter at man ble skikkelig såret, dumpet eller sviktet. Alle vi får forskjellige reaksjoner, men en ting er felles- det å bli såret innebærer masse negativt for kroppen vår. Adrenalin stiger, pupillene utvider seg og blodtrykket øker. Det er forskningsbevist at blødningstendenser øker også. Man kan få fysiske smerter av fornærmelse eller kjærlighetssorg.
Som regel får man samme reaksjoner etter å ha blitt slått eller sparket. Kroppen går i overlevelsesmodus og prøver å overleve. Jeg får forhøyet energinivå som går utover søvn og mat, og høy puls som jeg drasser med rundt. Etter denne perioden starter tiden når kroppen leger sår. Da kan man godt bli passiv og litt deppa, noe som gjør at man får ikke gjort så mye da.
Hva er lurt å gjøre når du er blitt såret?
Prøv å få utløp av stress 
Når kroppen er full av adrenalin så er det lurt å satse på aktivitet. Du kan velge selv hva du vil gjøre: gå tur, trene styrke, løpe, whatever. Få det ut og da vil kroppen balansere seg selv bedre.
Husk å spise og drikke nok!
Jeg sliter med dette nå da min angst går rett i spiseforstyrrelse når jeg er såret og stresser og jeg bli kvalm av alt slags mat. Da er det lurt å drikke mye og spise det man har kjempelyst på. Kropp som har fått nok næring funker bedre. Hodet også.
Bruk avslapningsmetoder
Jeg kan anbefale yoga, meditasjon og mindfullnes. Når kroppen er stresset så er det veldig sunt å få kjenne på sin kropp og returnene på en måte deg selv til deg selv. Få tilbake sin kropp og sinn. Jeg er ikke så veldig glad i yoga, men vil gjerne prøve da jeg også trenger å trene på å tøye ut.
Kom deg ut!
Det verste du kan gjøre etter at første smerte har lagt seg er å sitte hjemme og fortsette å deppe. Det er bare å komme seg ut og være sosial! Viktig det! Jeg gjør det på tross av angst og eksponerer meg selv.
Unngå å bli såret mer
Det er kanskje artikkelens viktigste punkt. Vi lar jo ikke en som har slått oss ned gjøre det igjen og igjen? Nei vel? Så hold deg på god avstand fra personen som såret deg. Kom over verste periode først og da kan dere snakke sammen og finne ut av ting. Det viktigste er at dette ikke gjentar seg. Ingen av oss har det godt av å liksom bli slått hver dag. Om vedkommende fortsetter med å såre deg så prøv å beskytte deg selv og bryte kontakt. For begge parter sitt beste. For at jeg tviler på at noen vil såre andre med vilje.
Det er like fælt å såre noen som å bli såret selv.
Så mine vakringer, husk en ting: Ingenting er så ille at det er ikke godt for noe.
Klem fra Heksa deres
signatur

EKKEL GAMMEL KJERRING PÅ 30+

Dagens post inspirert av Kvinneguiden. Har surfet bittelitt og oppdaget interessant tema. Ung dame skriver at hun er redd for å bli eldre. Hun leser og hører så mye negativt. Mange menn mener at kvinner på 30+ er utdaterte og gamle.
“Hvorfor er det slik?” spør hun
I et annen tema sitter damene og helt seriøst diskuterer hvorfor unge menn kan interessere seg for damer som er eldre enn dem. Det er liksom helt umulig. Hva skal en mann på 30 med ei dame på 40+?
Mange kvinner i denne tråden skriver at unge menn er sammen med litt eldre kvinner kun på grunn av sex og god økonomi. Eller må det være noe galt med de mennene og damer på egen alder vil ikke ha dem. For det er jo et veldig trist syn: En ekkel gammel kjærring på 30+ og en fin ung mann i 20-årene.
Jeg er veldig enig med trådstarteren: Alt dette skremmer meg også! Liksom vi lever i 2019 i et likestilt land, men kvinner skal shames pga alderen fortsatt. 
Bare for å illustrere det hele: Her er flere grunner til hvorfor kvinner IKKE er eldre enn menn på samme alder når de bikker 30:
– kvinner har ikke flere rynker enn menn
– kvinner har ikke verre helse enn menn
– kvinner kan fortsatt ha barn ja over 30, og det er mange mulighet også for dem over 45+
– kvinner har fortsatt sex, og sexen vår er ikke avhengig av erektil funksjon
Så svar meg nå- hvorfor kvinner på 30+ skal være verre enn menn på 30+?!
Så lei av denne bullshiten altså.
Hva synes dere?
signatur

SLIK GÅR DET…

Slik

Hei hei, nå er jeg endelig back on track og kan ta et lite tilbakeblikk på helga som gikk. Fredagen startet meget koselig og jeg fikk taco spandert av bestisen. Planen var å dra ut og kose meg med Natalia på lørdagen. Fordi at jeg har klar oppgave fra Kristine at jeg må ut og møte folk. Ikke bare det! Jeg bør trene på å komme meg bort til kjekke menn og hilse på. Jeg seriøst blir livredd hver gang jeg ser en virkelig kjekk mann. Da slår angsten for fullt og jeg blir til en stum statue. Så dette ville vi øve på.
Men som vanlig har livet sine planer og jeg fikk akutt spysyke rett før vi skulle gå ut. Først trodde jeg at det var angsten som slo ut og da tok jeg noen magetabletter og prøvde å roe meg ned. Så forverret situasjonen seg ganske raskt og jeg ble hjemme. Jeg var sykt sliten og frysen og hadde feber og kastet masse opp. Med andre ord en god gammeldags spysyke.
Hvordan går det nå? Fysisk og psykisk?
Jeg er ganske pigg fysisk, men tung til sinns. November er en krevende måned for de fleste med angst. Så jeg venter på desember, fordi at jeg vet det vil bli enda verre. Vil skrive om dette senere, for det er nok med syting for i dag.
Hvordan går det med dere? Er uka fin så langt?
signatur

TURN-OFF PROFILBILDER

Nå har jeg kjørt undersøkelse blant single jenter i en stor Facebook gruppe med 20000 medlemmer, og her kommer det en liste med ting som kan skremme vekk potensielle dater fra Tinder profilen din. Dette gjelder gutter, så les og lær!
Here we go.
Bilde med andre
Det er veldig ukoselig å se på profilbildet til daten og gjette hvem han er. Spesielt om det er flere kompiser på bildet. Det kan også være slik at kompisen hans er mye finere, og da blir det skikkelig turn off. Ja, jeg må innrømme at jeg sveipet til høyre bare for å spørre nummeret til kompisen hans som var damn hot. Ikke gjør det gutta, ikke dum dere ut!
Når det gjelder bilder med dama som profilbilder så sier jenter at fyren må bli “ulovlig kjekke” for at de sveiper til høyre. Så om du er det, kjør på!
Bilde med alkohol
Alkohol på bilde eller full tryne er turn off. Altså veldig veldig turn off. Ikke gjør det. med mindre dere vil finne ei party jente. For meg virker røyk på samme måte: TURN OFF.
Bilde med synlige tatoveringer i ansiktet
Ifølge jentene jeg spurte får tattiser i ansiktet alle lysene blinke. Så dersom du har noen prøv å ta bilder som skjuler dem litt. Men aller best – ikke ta tattiser i ansiktet!
Solbriller på
Det er skikkelig turn off og unlikable garanti dersom man har solbriller på alle bilder på profilen.
Så gutter ikke vær dumme. Solbriller er sexy, men man vil gjerne se ansiktet ditt.
Bilder i bar overkrop
Selv om du har supertrent kropp og er en skikkelig hottis kan det være turn off. Velg heller klær som fremhever musklene dine uten å virke som om du er avkledd.
Jenter, er det flere ting jeg burde nevne her?
signatur

 

EN EKTE GENTLEMAN

I går fikk jeg tilsendt noe morsomt fra ei dame som leser min blogg. Hun ble kjent med en tilsynelatende sjarmerende mann som skrev til henne og de fant raskt ut at de bor ikke så langt unna hverandre. Damen var ganske så innstilt på å dra på koselig deit. Og så skjedde noe utenkelig. Mannen snakket rett ut med andre ord!
Altså gutter, helt seriøst. Hva feiler det dere? Hvem i all verden spør om å komme på døra for å ha sex for så finne ut om folk passer sammen? Synes dere det er sjarmerende?
Det som er verst er at dette skjer stadig. Menn forventer at kvinner skal komme på døra og “levere” sex. Hallo, folkens, det er ingen sex-Foodora her. Sykt hvor ekkelt og lite mannlig slike henvendelser er.
Det var tøft gjort av dama å sende melding over til meg. Den fortjener en plass på bloggen min slik at andre gutter leser og lærer. Dette er IKKE greit! Slik gjør man ikke bare. Punktum.
Vær en gentleman, Alltid.
Jenter, hva skulle dere svare på en slik melding?
signatur

 

F..CK OFF

bruktbil

 

Fra arkivet

I går hadde jeg en veldig nyttig diskusjon på Facebook. Jeg leste om en kjent dame som angret på sine gamle dager om at hun ikke brukte ordet “F..ck off” oftere. Og det har sin mening.

Så jeg tror det er avgjørende for din lykkefølelse hvor ofte du bruker dette ordet. I en pen og mindre pen form, alt etter situasjon.

Om noen blander seg i livet ditt og mener at du bør “justere” deg og leve slik det passer andre, så bruk dette ordet. Det blir alltid slik. Folk bryr seg som regel kun om sitt egen vel og ve. Så det er det du også skal gjøre. Aldri svikt deg selv. Bare si til folk som ønsker at du lever DITT liv som passer dem:
“Kjære deg, kan du vær så snill å dra til…”
Fordi at det er DITT liv, og når du sitter der på gamlehjem om sytti år så vil du neppe minnes at du levde slik det passet Kari eller Per. Du vil minnes de drømmene du levde ut og de rampestrekene du fant på.

Om noen behandler deg som en dritt, og du prøver å bevise at du er ikke noe dritt. Så stopp midt i dette og bare pust ut og si
“Kjære deg, kan du vær så snill å dra til..”
Fordi at du skal ikke behandles som dritt. Og om den som gjør det ikke ser din verdi, så fortjener den ikke dine forsøk på å overbevise den. Bare drit i personen og la den gå sin vei.

Om noen mistror deg og du står der og forklarer deg og prøver å forsvare at du er uskyldig, så ikke bruk energien på dette. Si bare:
“Kjære deg, kan du vær så snill å dra til…”
Fordi at folk som kjenner deg godt og bryr seg om deg vil velge å være lojale mot deg og tro på deg inntil det motsatte er bevist. Og de som ikke kjenner deg og ikke tror på deg, hva betyr da meningen deres?

Bruk denne frasen oftere, og vinn din indre styrken tilbake. Dette vil øke din lykke!
Er du flink til å gjøre det?

 

signatur