Halloween

Halloween

 

Nå kom den skumleste natta i året og her i Stavanger været er ekstra skummelt: det stormer og regner som bare det. Vi bestemte oss for å ikke feire Halloween. Eller nærmere sagt mora i huset har bestemt dette. Så det var en del frustrasjon i heimen.
Halloween
Halloween
Bestisen kom innom og vi tok bilder og spiste muffins som Natalia fikset til oss. De var veldig gode.
Halloween
Jeg bestilte meg en fin Halloween drakt. Rødhette. Den kan også brukes som oktoberfest drakt så jeg er fornøyd. Håper altså Halloween neste år blir bedre, enkelt og greit.
Hva gjør dere på Halloween?
signature lena
sabrura kvadrat
sabrura kvadrat

Sabrura Sticks & Sushi er et nytt konsept i Stavanger, men det gikk så bra på Herbarium senteret at de åpnet også på Kvadrat. Vi gikk ut og testet, og gjett om det var helt enestående.
Vi fikk med oss sushi- buffet. Jeg tenker at Sabrura gjør det så bra her i byen nemlig på grunn av buffet- tilbudet.
sabrura kvadrat
For øvrig er det mange sushi-steder her i Stavanger regionen, og det er helt topp for jeg elsker sushi. Fine byen min alltid skjemmer meg bort med alt jeg skulle bare ønske meg. Jeg er så heldig jente!
Finnes det Sabrura i din by?
signature lena

 

laser mot akne

Reklame | Sandnes Hudklinikk AS

laser mot akne
I sommeren fikk jeg et skikkelig kviseutbrudd og startet med hudbehandling mot akne. Sandnes Hudklinikk bruker laser mot aktiv akne. I dag fikk jeg siste behandling så vi får se hvordan dette vil fungere. Per dags dato ser jeg at huden ble mye bedre (jeg bruker også produkter fra Sandnes Hudklinikk) – porene er mindre og huden ble glattere, og kviseutbruddet roet seg ned.
laser mot akne
laser mot akne
Fotona laser behandling reduserer akne betennelser gjennom kontrollert oppvarming. Laseren trenger dypt inn i huden og ødelegger aktive talgkjertlene. I tillegg har laseren foryngelses effekt siden den stimulerer til hudfornyelse. Vanligvis trenger man 2-4 behandlinger med ca 1 ukes mellomrom.
Sliter du med akne- ta kontakt med Sandnes Hudklinikk snarest!
Her kan du se video fra mine behandlinger.
Trykk på bildet for å se video
laser mot akne

 

gamle stavanger
gamle stavanger
Her kommer det en skriftlig oppsummering av min insta-live sending fra søndagen. Det er slik at hver av oss ønsker å bli mer attraktiv: som arbeidsgiver, som potensiell date, som venn osv. Det å være attraktiv er en fantastisk egenskap som kan sikre deg suksess og god sosial funksjon.
Her kommer mine enkle steg for å være mer attraktiv.
Steg 1: Finn deg selv attraktiv
Det er veldig enkelt- synes du selv at du er ikke attraktiv, vil andre også mene dette. Du er den viktigste personen i ditt liv.  Det er enkelt og greit din plikt å være snill mot deg selv, være glad i deg selv og finne deg selv meget attraktiv. Gjør du dette- vil andre synes dette også.
Steg 2: Tenk godt om de andre
Det er også viktig å tenke godt om andre folk. Jeg vet ikke helt hvordan dette fungerer, men psykologer forklarer dette med “speil-neuroner” som betyr at mennesker kan “lese” tankene til andre via mimikk, tonefall, non-verbal språk. Tenker du dårlige tanker og snakker stygt om de andre, blir du mindre attraktiv.
Steg 3: Del av deg selv
Om du er generøs person og gjerne deler av deg selv med de andre, blir du mer attraktiv. Mennesker som har mye å gi til andre er alltid attraktive, sånn er det. Det er viktig å kunne gi også, ikke bare ha masse ressurser.
gamle stavanger
Steg 4: Vær deg selv
Det er bare en sånn som deg i hele verden! Derfor er det veldig trist å observere når folk prøver å etterligne noen andre. Vær heller deg selv! Det er det som gjør deg så attraktiv. Fremhev dine spesielle og vakre sider, uten å prøver å skjule dem. For helhetlig person er utrolig vakker og tiltrekkende.
Steg 5: Kjenn din verdi
Man skal aldri “selge” seg for billige penger. Du bør kjenne din verdi. Dette betyr at dersom noen ikke gir deg nok respekt eller oppmerksomhet så klarer du å snu deg vekk og ordne dette selv, uten å kreve fra andre. Det betyr at du setter adekvat pris for dine tjenester og kunnskaper. Det betyr at du ikke går for det som er mindre verdt enn det du fortjener.
Her var det noen steg til å bli mer attraktiv. Har du egne tips- kommenter under.
signature lena

 

oppussing
Hei og hå, her kommer det oppdatering fra meg. Jeg sitter og grubler på å pusse opp stua mi. Det er slik at jeg har aldri vært noe interiør dame, men nå vurderer å skape fint hjem her vi bor. Slik at det blir lyst og elegant.
min leilighet
slik ser det ut nå

 

min leilighet
slik ser det ut nå
Da vi kjøpte denne leiligheten ville jeg lage interiør i mørke elegante farger. Men nå se jeg at jeg bommet kraftig, siden veggene er også litt beige aktige. Så nå gjenstår det bare å male veggene i lys-hvitt og kjøpe lysere møbler. Here we go!
Gjerne noe tips om interiør mottas med takk!
signature lena

 

bardello
bardello
fantastisk sted med kinky navn Bardello
Forrige uke var meg og min venninne Alexandra på et arrangement i sentrum av Stavanger. Stedet heter Bardello og er så kult sted (og navn by the way). Vi fikk servert rosa drinker og hørte på nydelig musikk.
bardello
bardello
Hele 30 prosent av inntektene gikk til Kreftforeningen med tanke på at oktober er rosa måned. Det var en veldig kul kveld, og bra arrangement og vi koset oss. Jeg skal ikke mase, jenter, men det er viktig å ta være på seg selv. Så sjekk gjerne brystene jevnlig, ikke bare i oktober. Vi kvinner er flinke å ta vare på alle rundt oss, men ikke alltid finner tid til oss selv.
Herlig sted som jeg vil gjerne besøke flere ganger!
signature lena

 

sandnes løvinner

sandnes løvinner

I dag endelig fikk jeg redigert bilder som jeg tok for nesten en måned siden. Meg og Alexandra dristet oss ut på en herlig jentekveld. Det var en kveld “Løvinne for en dag” hvor fokuset var på psykisk helse, og hele kvelden hadde veldedighetsformål.
Det ble servert fin mat og noe godt i glasset. Vi koset oss med flott live-musikk og hørte på inspirerende foredrag. Tema psykisk helse ligger hjertet mitt nært, og derfor var det så godt å være med og bidra.
sandnes løvinner
sandnes løvinner
sandnes løvinner
Vakre Alexandra
sandnes løvinner
min vakre blogger venninne Eva
sandnes løvinner
deilig mat
Jeg mener det er utrolig viktig med fokus på psykisk helse i skole. Det er det vi bør bidra til. Har man god psykisk helse- er livet utrolig godt. Så enkelt er det.
Med andre ord så var det inspirerende og minnerik kveld. Jeg kjøpte ei god bok som jeg koser meg med å lese, og traff min blogger-venninne Eva som stråler nå om dagen.
Herlige minner..
signature lena
kepaza shoot

Reklame | kepaza.no

kepaza shoot
Det er utrolig deilig å dele denne nyheten med dere, mine lesere. Ja, dere leste helt rett- jeg er blitt forelsket! For noen uker siden ble jeg ambassadør for det fantastiske merke Kepaza, og jeg falt pladask for de fine plaggene de har.
Denne kjolen er rett og slett perfeksjon- den er utrolig feminin, myk, elegant, fantastisk å ha på. Den passer perfekt til absolutt ALLE anledninger: jobb, venninnekveld, lunsj i byen, date om kvelden.
kepaza shoot
kepaza shoot
Ikke minst er plaggene til Kepaza økologiske og bærekraftige. Det er så deilig å støtte lokalt merke!
Dere som leser min blogg får unik rabatt, bare bruk rabattkode: LENA100kr, som gir 100 nok i rabatt for hver bestilling.
Fantastisk julegave til ei du er glad i !
PS: Den kjekke mannen på bildet er min venn Alexander (for dere som lurer på).
sandnes langgate

sandnes langgate


Jeg har tenkt lenge om det er lurt å skrive dette innlegget, men det er egentlig viktig å belyse dette spørsmålet en gang for alltid. For en stund siden hadde jeg vært på forelesning om psykisk lidelser, og fikk høre at blogging i seg selv kan være tegn på en psykisk sykdom. For bloggere har et “unormalt behov” for eksponering.
Er det sant? Velger jeg å tro på dette?
Det er jo et kjent fenomen at det er en stor andel folk med psykiske lidelser blant bloggere. Men er det fordi at blogging betyr at man har en form for psykisk ubalanse, eller fordi at vi får høre oftere om psykiske lidelser blant bloggerne fordi at bloggerne selv er åpne om dette?
Jeg personlig var åpen om angsten min her på bloggen, men jeg mener ikke at det er en automatisk kobling mellom det å være blogger og ha en psykisk lidelse. Jeg blogger ikke mindre nå som jeg er angstfri, for å si det sånt. Derfor blir dette spørsmålet ubesvart for min del.
Hva tenker dere?
signature lena
sandnes kirke
sandnes kirke
Høstdagene blir kaldere og det er på tide å kle seg varmere, selv her i Stavanger hvor vintrene er varme og snøfrie. Jeg velger outfit med flere plagg oppå hverandre. Jeg bruker genser under, så kjole over, så pelsvest over.
sandnes kirke outfit
sandnes kirke
kjole- Gina Tricot Vest- Shein.com Sko- Nelly.com
Genser- HM   Veske- Guess
Varmt og elegant. Jeg elsker den!