outfit høstjakke
outfit høstjakke
Jeg elsker som sagt høsten, så jeg begynte å grave i skapet for å finne fine lune plagg i varme toner. Nylig har jeg også handlet denne fine jakken på salg, og kunne ikke vært mer fornøyd!
Den er i fine varme høstfarger og passer perfekt, så kan brukes både på jobb og på fest.
outfit høstjakke
Jeg styler den med svarte leggings, pumps og svart blondetopp. Men tror den kan godt styles med hvitt skjorte eller fin kjole også.
Gleder meg til å bruke denne jakken myyye i høst!
signatur
sommerhelg
sommerhelg
Det er utrolig hvor fort sommeren gikk, nesten så jeg ikke klarte å få legge merke til den. Dette er litt trist, fordi at på tross av strålende sol og flott vær kjennes det at det er kjøligere i luften. Det var rundt +20 grader i dag, så jeg pyntet meg med sommerklær, noe jeg mistenker jeg gjorde for siste gang i 2020. Jeg begynte å kikke på gensere, og julegensere som er på salg akkurat nå.
Vi dro en liten tur ut på Egon på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes, den er nyåpnet og vi fikk sjekke menyen. Det er veldig begrenset hva jeg kan spise nå på grunn av akne-utbrudd, Så jeg valgte kjøtt med salat, og ikke noe fancy måltid.
egon
egon
egon
Topp – HM Bukser – HM Sko- Anna Field Veske – Guess
egon
egon
Det var veldig koselig å ta seg en liten tur ut i det fine været. Nå håper jeg veldig på en varm, lun og fin solfylt høst.
Hva har dere gjort i dag?
signatur

 

sandnes gull kjole

Så ja, jeg er fortsatt feminist. Ei feminin feminist

sandnes gull kjole
Det er litt rart at i det siste har jeg fått flere påpekninger for at jeg vendet meg mot mote og feminitet. Det var altså mye bedre for meg å si at jeg er feminist og gå samtidig i bukser med kort klipp. Hva slags feminist du er når du går i lette «ballerina» kjoler med lange lyse lokker og poster sexy bilder av deg selv i sosiale media?
Jeg har skrevet hvorfor jeg valgte å fjerne «feminist» tittelen fra min bio på Facebook. Nå skal jeg forklare hvorfor jeg ble så veldig «feminin».
Jeg egentlig elsker veldig mye å pynte meg og se sexy ut. Det gjør jeg. Jeg vet ikke om det gir meg ekstra boost (noe jeg ikke burde føle om jeg har godt med meg selv, ifølge logikk fra enkelte), Eller jeg føler meg så bra fordi at det er det ekte meg. Jeg er sånn. Pyntedame.
Så ja, jeg er fortsatt feminist. Ei feminin feminist. Og jeg ønsker som feminist at kvinner får lov å kle seg som de vil, uten å bli dømt eller stemplet som det ene eller den andre. Så enkelt er det.
Ja til flere kjoler, sminke og det man selv ønsker om det er det som gjør ei lykkelig!
signatur

 

kvinneguiden

Jeg slutter aldri å forundre meg over brukere på Kvinneguiden

kvinneguiden
Jeg slutter aldri å forundre meg over brukere på Kvinneguiden. Sammen med greie oppegående damer (og en brøkdel av menn), som kan støtte og gi gode tips og råd, finnes det åpenbart syke folk som overhodet ikke har det bra. Jeg skulle ønske det var mulig å spore dem opp for å sende hjelp. For jeg blir bekymret når jeg leser enkelte poster, skjult bak anonyme nick.
Nylig søkte jeg råd på Kvinneguiden i forbindelse med en tilstand som jeg fikk påvist og da det er flere gravide der som kanskje opplevde noe lignende. Men så fikk jeg slik reaksjon etter jeg fortalte at jeg planlegger graviditet.
kvinneguiden
Altså, barnevern må ha masse å gjøre i Norge hvor folk går fra hverandre fram og tilbake og får opp til fem unga med forskjellige partnere. Så dette her skjønner jeg ikke. Også er det min sak hvem jeg får barnet med: ny type, en venn eller sæddonor. Det viktigste er at jeg som mor vil sørge for at barnet har det stabilt og godt rundt dem. Og det har mine barn, tro det eller ei.
Utrolig hvor ekle folk kan være, men egentlig tror jeg faktisk at det ikke er helt friske folk, enkelt og greit.
Leser dere Kvinneguiden?
signatur

 

busy bee

Den minner meg om meg selv. Busy Bee. Alltid på farten

busy bee
Jeg har vært utrolig travel denne uken, derfor har det ikke vært så mange oppdateringer på bloggen, og jeg falt skikkelig på topplista. Men jeg er veldig stolt av meg selv siden jeg klarer å oppdatere og følge med på tross av at formen er labbende og det er mye som skjer.
Irina var forkjølet og vi styrte litt med corona legevakten og tiltak slik at hun blir frisk så raskt som mulig. Så var jeg selv hos tre diverse leger og prøver denne uke, og det er ikke optimalt med tanke på at jeg har astma og bør vandre minst mulig, og i tillegg reiser mye og treffer masse folk hver dag i forbindelse med jobb.
busy bee
Så i går var jeg i Stavanger hos hjertespesialist for å finne ut hvorfor jeg har følelse av at hjertet mitt stopper opp av og til. Det ble konkludert med ekstra-systoler, noe legen sier ikke er farlig.  Jeg ble forsikret for at dette er ikke farlig å gå gravid med.
busy bee
busy bee
Så ble jeg litt glad, selv om det er ekkelt når hjertet hopper i brystet, og vi gikk en liten tur i sentrum. Jeg elsker denne jakke fra HM, den har så fin kaldt grå farge. Og jeg elsker min nål som ligner på bie. Den minner meg om meg selv. Busy Bee. Alltid på farten.
Jeg håper jeg får en rolig helg, Har ingen lyst til masse aktivitet, og det må jo være lov.
signatur
gul genser balkong

Reklame | affiliate linker

Jeg gleder meg til flere ting

gul genser balkong
Det er slutten av august, og i Stavanger ble det mye kaldere. Jeg kjenner denne kjøligere luften og sol som ikke varmer så mye lenger. Men jeg gleder meg masse, siden høsten er min favoritt sesong!
Jeg gleder meg til flere ting:
– bruke lange lune gensere i varme farger og store skjerf
– hoppe i høstløv
– drikke varm latte med kanel
– bake eple- og pære pai
– gå hand i hand i høstsol

Ellos//Ellos//Gina Tricot//Vila//Gina Tricot//Ellos

Det blir også en trist tid mot desember, for da skulle jeg ha blitt mamma og kose meg med min høst-jente (jeg tror det var ei jente), noe som ikke skjer nå. Kanskje jeg er heldig og høsten blir snill mot meg, så jeg har ny baby i magen på denne tiden. Det skulle jeg gjerne ønske meg, men jeg er redd en gang å drømme om dette, så uvirkelig det er per dags dato.
Med andre ord, gleder jeg meg til høst, og håper favorittsesongen min blir snill mot meg.
signatur

 

båt

Utrolig rar drøm for ei jente å være, ikke sant?

båt
Elsker dere båter slik som jeg gjør? Det er utrolig rart, men jeg drømmer om en fin seilbåt som jeg kan bruke til utallige turer om sommeren. Jeg kan kose meg med vind i håret og masse ferske reker på dekk, lange lune kvelder med noe godt i glasset.
Jeg er helt klar over at båt ikke bare betyr kos, men også mye jobb og penger. Masse innsats. Men det får mannen ta seg av. Jeg skal dra nytte av båten og lage god mat om bord.
båt
Utrolig rar drøm for ei jente å være, ikke sant? Også med tanke på at jeg har forferdelig sjøsyke med en gang jeg setter foten om bord.
Men jeg håper og tror at drømmen min blir til en virkelighet og jeg skal ha båt,,,og mann. En vakker dag. Snart.
signatur

 

whites outfit

Se styling-video nederst i artikkelen

 

whites outfit

 

Som sagt tidligere har jeg gått berserk på salg fra HM i sommer. Jeg lagt min elsk på hvite plagg denne sesongen, så det ble mange hvite klær fra HM. Utrolig flotte og rimelige. Elsker denne kombo!
Så her er noen snacks jeg fikk på salg:
whites kjole outfit
Fin blondekjole til kun 199 nok. Utrolig flott og nesten brudekjole. Kan brukes til flere ting: date, tur ut eller restaurant med venninner.
whites jumpsuit
Elegant og ungdommelig jumpsuit til kun 59 nok. Blazer i lin til 199 nok. Matcher så bra sammen, og blazeren kan brukes til så mye!
whites kjole
Fin kjole i fersken farge, nesten hvit. Det er skikkelig prinsessekjole til kun 129 nok. Gleder meg til å bruke den til noe fint, gjerne en date eller fin anledning. 
Det er så deilig med salg, rett og slett.
Liker dere klær i hvit?
signatur
trykk på bildet for å komme til video
whites video
sandnes gull kjole
Stavanger sentrum
I går leste jeg at ei influenser ble observert i Oslo mens hun burde vært i karantene etter en tur til Dubai. Det kom masse hatmeldinger under artikkelen og jeg fikk denne på innboksen fra ei venninne med beskjed om at det er derfor man “hater disse influenserene”.
Jeg prøver å ikke blande meg inn så mye, men nå vil jeg nå ut til alle influensere og bloggere. Er dere snille, ikke bidra til mer hat mot bloggere og influensere.
Vi er en allerede ganske så “upopulær” gruppe, takket være våre valg.
Det er så lett å glemme når man poster flere innlegg på nett hver dag, at det kan være flere folk som leser. Selv om det er mellom 200-2000 mennesker hver dag som leser bloggen, slik som det er hos meg.
Vi er der og flere ser på oss, derfor blir vi fort diskutert, og ofte dømt. Mange bloggere reiser mye, noe som er kritisk nå i denne korona-tiden. Så vær så snill, la oss være forbilder og ikke skape mer hat mot oss bloggere. Det er viktig å bruke sin posisjon som blogger og influenser på riktig måte.
signatur