blå dongeri sandnes

blå dongeri sandnes

Nå blir det et ganske sjåvinistisk innlegg, så alle som kommer til å reagere bes vennligst å lukke øynene og ørene sine. Menn som blogger altså. Jeg har lagt merke til forskjeller på hvordan bloggere mottas og behandles basert på bloggernes kjønn.
Så dersom du er ei kvinne som blogger blir du:
– diskutert
– hengt ut
– sladret om
– antatt å være dårlig mor og kone fordi at du bruker tiden din på sånt tull som blogging
– får masse kommentarer på kropp, klesstil og alder
Når du er en mann så blir du:
– diskutert og ofte roset for å våge å blogge
– bloggen din antas å være seriøs og spennende
– du får positive kommentarer for å våge å stå frem, selv når kroppen din ligner en potet (ikke noe galt i dette, alle kroppene er fine, bare kvinner med samme kropp får masse tyn)
– du antas å være god far og ektemann som ikke drikker øl med kompiser på fritiden, men sitter og blogger fredelig

Så nå, mannlige bloggere- prove me wrong. Eller innrøm at det er sant.

 

signature lena

sommer veranda

sommer veranda

Jeg ble så lei av den verandaen som jeg har. Vi har bodd i denne leiligheten i tre år og jeg fikset litt der og her, men aldri hadde tid for å fikse ting skikkelig. Så det var på tide- jeg ønsker meg fin og stilig elegant veranda. Jeg mener at slik som den er nå ser den ganske harry ut.
sommer veranda ikea
Jeg er ikke noe interiørdesigner og har aldri fikset noe i huset, Vi flyttet 13 ganger på 16 år og derfor orket jeg ikke kjøpe noe til mine midlertidige boliger. Jeg ble så vant til dette at nå bor jeg i egen leilighet og har ikke fikset noe. Da er det på tide!
ikea
Så følg meg for å se om jeg klarer dette: har dere troa på meg?
Trykk på bildet for å se video fra mitt prosjekt!
sommer veranda yt

 

blå kjole stavanger

blå kjole stavanger

Hei ho, jeg så diverse utfordringer hos flere bloggere og derfor tenkte å lage min egen utfordring. Jeg skal publisere fem funfacts om meg, hvorav en av dem er falsk. Dersom du gjetter hvilken som er falsk og gjør det før alle andre lesere, så får du en liten premie hos meg. Jeg avslører premien i egen post.
Jeg oppfordrer alle bloggere til å kjøre tilsvarende utfordring på bloggene sine. Merk dem gjerne med “utfordring fra LenaLykke”.
Here we go:
Fakta nr. 1: Jeg skulle egentlig hete Appelsina
Min unge mor som var tenåring hadde lagt sitt elsk på navnet Appelsina etter hun fikk meg, og tryglet pappa om å registrere meg slik i Folkeregisteret. Pappa som var noe eldre enn mamma og skjønte at dette var hormoner og ammetåke, lovet mamma at han skal registrere meg, så spurte tantene på Folkeregisteret hvilket navn var mest populære nå for tiden. Dette navnet fikk jeg (det er ikke det navnet jeg har nå).
Fakta nr.2: Jeg har russisk pass med norsk navn og etternavn
Det var utrolig vanskelig å skaffe seg jobb med russisk navn og etternavn så jeg bare byttet til et norsk etternavn og endret fornavnet slik at det blir lettere å uttale. Jeg har fortsatt russiske pass hvor navnet er norsk derfor.
Fakta nr. 3: Jeg vurderte å bli nonne 
 
Da jeg var 15 var jeg en utrolig troende ung dame. Jeg leste Bibelen og gikk på søndagsskole. Jeg kommer fra kristen familie. En dag sa jeg til mamma at jeg vurderer å gå i kloster og bli nonne. Mamma snakket lenge med meg og forklarte at jeg må prøve å leve livet før jeg tar slik avgjørelse. Nå ser jeg i etterkant at mamma hadde rett (mamma har alltid rett for dem som tviler).
Fakta nr 4: Jeg har byttet navn 3 ganger
Først byttet jeg navn etter jeg giftet meg, så byttet jeg tilbake til mitt pike-etternavn,så byttet jeg både fornavn og etternavn. Jeg vil beholde mitt etternavn etter jeg gifter meg (helt og holdent på grunn av forferdelig styr med papirer), men hvem vet. Jeg aldri sier aldri, men alle gode ting er tre.
Fakta nr 5: Jeg har en hemmelig tatovering
Denne tatoveringen betyr masse for meg, og den ble tatt på tidspunktet da jeg var ganske nede. Så den er veldig diskre og jeg viser den aldri. Bare de nærmeste får se den. Jeg har ikke tatt noen andre tatto senere, men vurderer å gjøre det nå igjen.
blå kjole stavanger
Okey mine søtnoser, dere som har lest bloggen min lenge og vel vil raskt finne ut hva er løgn her.

Lykke til!

signature lena

hvitt kjole sumo
hvitt kjole sumo
kjole- Zalando
sko- nelly.com
veske- nelly.com
Jeg har lagt mitt elsk på hvitt farge. Jeg har aldri likt svart noe særlig, og siden hvitt er også god “basis” farge så begynte jeg bruke den mer og mer. Jeg forstår ikke hvorfor flere folk prøver å unngå hvitt. Det er en nydelig farge som gjør deg raskt fresh, velkledd og elegant.
sumo stavanger
Sumo Stavanger

 

 

sumo stavanger
dessert på Sumo Stavanger

 

sumo stavanger
deilig burger på Sumo Stavanger
Om man følger noen enkle regler:
klærne i hvitt skal ikke være for gjennomsiktige eller i alt for billig materiale
– man skal unngå å kombinere hvitt med andre for sterke farger
– klærne i hvitt bør vaskes etter hver bruk
hvitt kjole sumo
kjole- Misguided
sko- nelly.com
veske- nelly.com
Jeg valgte denne kjolen for restaurant besøk. Den er fra Missguided og jeg elsker snittet og materiale. Den kjolen passer best med fine sko. Jeg følte meg veldig fin og feminin.

Liker dere stylingen?

 

 

signature lena

forlovet

forlovet

Jeg er litt redd å flashe med slike overskrifter, siden jeg har ikke hatt lykkelig ekteskap, Men det var før. Nå er jeg fast bestemt å få dette til, og jeg får alltid til det jeg virkelig motivert for. Bare for å få det sagt.
Gjennom årene mine har jeg sett flere lykkelige ektepar, og det er en ting som går igjen, etter mine observasjoner. Eller to ting da. Det er lekenhet og god humor. Parene som kan tulle og le sammen og være lekne og seksuelt aktive har det best sammen. Min mening. 
Nylig så jeg et bilde av Hollywood par (begge i 50-årene) hvor han beundret rumpa hennes og skrev noe leken kommentar på Instagram. Det ble møtt med dømmende kommentarer om at de burde vite bedre i slik alder og at det er til sjenanse for barna som også er på Instagram.
Jeg tenker at det er bra for dem. Kanskje derfor de holder sammen i over 30 år? God sex, lekenhet, humor. Barna har det godt av å se at foreldrene har det fint og gøy sammen. Goals altså.

Hva er deres mening? Yay eller nei?

 

 

signature lena

sola strand vandrelyst

Reklame | Vandrelyst Smykker

sola strand vandrelyst

Det er ikke så enkelt å beskrive lykke selv om lykken er veldig enkel. Jeg vier hele bloggen min til denne essensielle følelsen, og allikevel sliter en del når jeg må sette ord på hva lykke eksakt er. Jeg elsker diktet “Lykke” av Inger Hagerup. Etter min mening beskriver den lykkefølelsen veldig godt. Det er rolig følelser som samtidig er varm og bruser i brystet. “Uopplevet kjærlighet”.
sola strand
Jeg elsker å gå på stranda om sommeren, eller bare gå tur og drømme. Jeg ser for meg livet mitt slik jeg vil det skal være, og kjenne på takknemligheten for det livet jeg har. Få drømmene gå i oppfyllelse.
Jeg har lenge drømt om samarbeid med et smykkemerke og nå fikk jeg det. De mest fantastiske smykker jeg kunne drømt om! Her har jeg på meg øredobber i sølv med ekte topaser. Jeg elsker både formen og hvordan fargen kler øynene mine.
vandrelyst
Vandrelyst er en ny smykkebutikk med kun kvalitets smykker i sølv og gull med ekte edelsten. Ta en titt HER.
Beste gave til deg selv eller din kjære og hyggelige priser.
Se video ved å trykke på bildet
vandrelyst yt

 

blomster kjole sandnes

blomster kjole sandnes

Som oppfølging til min tidligere post vil jeg ta opp et viktig spørsmål som alle bloggere garantert får nesten daglig.
– Men kjære deg, MÅ alt dokumenteres?
Jeg får dette spørsmålet hele tiden: fra venner, fra familien, fra kjæresten. Alt må dokumenteres og dette irriterer flere. Bestisen stiller ikke dette spørsmålet da han vet at alt må dokumenteres og fotograferes, lagres og vises. Han ble vant til dette for flere år siden. Det samme er dattera mi, selv om hun fortsatt synes det er tullete som fy.
Jeg elsker å ta bilder av dagene mine, tingene som er vakre og som gjør meg glad, av folk som jeg er sammen med, av meg selv. Det er kanskje min måte å stoppe tiden på og nyte livet mitt før det passerer forbi. For så å dele det beste momentene med dere.

Liker dere å ta bilder?

 

signature lena

cottage cheese

 

Her vil jeg presentere min liten vlogg med cottage cheese dessert. Du kan bytte glutenfri mel med vanlig mel eller rismel, og sukker med kokos sukker eller sukrin. Da blir det enda sunnere dessert. Kan også serveres som frokost. Min Facebook side med oppskrifter er HER

 

 

 

 

 

 

gamle stavanger
gamle stavanger
Gamle Stavanger
Jeg tenkte at nå var det på høy tid å dele hvordan ferien min har vært. Selv om det er to uker igjen av den, men jeg begynte å jobbe så smått, ferdigstille papirer jeg ikke rakk og skrive og jobbe videre med mine kurs og prosjekter.
Ferien var veldig rolig og koselig. Jeg har ikke stresset meg med noe reiser eller store planer, og bare koset meg hjemme og utforsket videre min vakre Stavanger. Jeg elsker byen så mye og har det så bra her at det ikke kan beskrives.
Om jeg visste at jeg blir så lykkelig da jeg satt og deppet i Harstad, så skulle jeg tatt livet helt med ro. Fordi at det beste ventet på meg fremover
Men som det er sagt så var ferien veldig fin. Rolig. Avslappende. Jeg kjenner at jeg fikk ladet batteriene mine for fullt. Nå er jeg klar til en mer aktiv høst.
gamle stavanger
sushi herbarium
sushibuffet på Sabrura Herbarium
Dette bildet er tatt på lørdagen av min kjære. Det var helt vindstille og varmt og vi ruslet litt i Gamle Stavanger. Det er et magiske sted og jeg anbefaler alle komme på besøk (uten korona da). Jeg fikk spise sushi og tok bildet (såklart, selv om kjæresten mener det er ikke nødvendig å ta bilder av alt). Alt i alt har jeg det fint.

Hva med dere? Har dere ferie igjen eller begynte dere på jobb?

 

signature lena

blå kjole

blå kjole

Jeg er veldig glad i blå farge. Det er fargen som kler meg veldig godt, og jeg har flere plagg i garderoben. Blått ser aldri feil ut på meg, uansett om det er casual plagg eller noe mer offisielt. jeg elsker fargen og kommer nok alltid bruke den.
blå sett jeans
blå kjole
kjole- BikBok
sko- Guess
veske- Nelly,com
Her er to sett i blått- fin sommerkjole og topp og dongeribukser. Jeg kombinerer toppen med blått i dongeri og dette ser veldig fint ut sammen. Kjolen har jeg ikke stylet så mye fordi at en slik sterk farge i seg selv er nok. Den kan også styles med lette elegante pumps og veske.
blå sett jeans
jeans- HM
topp- Shein.com
sko- Fila
veske- Guess
belte- Gucci
smykker- Glitter
blå sett jeans

Liker dere blå farge? Har dere noe av plagg i blått i garderoben?

 

 

signature lena