frokost

frokost

 

God morgen og god mandag,

 

Ny uke er for tur (jeg synes ukene går alt for fort).  Halloween så og si er over, og nå skal jeg puste litt for julehysteriet begynner. Jeg legger ikke skjul på at jeg misliker juletider og jeg kjenner at jeg gruer meg mer og mer, og mer. Jeg ønsker bare at både Jul og Nyttår vil bli overstått raskest mulig og jeg våkner til Påskesol og lovnad om sommer. Hater vinter generelt og gruer meg hvert år.

 

Nok om det. Denne uken vil bli aktiv og det skjer en del nye ting og endringer, så jeg skal holde dere oppdaterte. Nå er det frokost, litt te og ut på jobb. Det blir en lang dag på meg.

Håper DU har en fin mandag, hvis ikke prøv å gjøre den så fin som mulig.

 

Klem fra meg,

signature lena

lenalykke

 

lenalykke

 

God søndag,

 

Dagen gikk til avslapning og å komme seg i form etter gårdagens Halloween. Jeg tåler alkohol utrolig dårlig og to glass vin var seriøst for mye i går.

 

lenalykke
Rødhette fra Halloween

 

 

lenalykke

 

 

Derfor ble det en rolig dag i dag. Jeg spiste lunsj, drakk te, så på serier og kom i gang med rydding og støvsuging av bilen bare nå.  Nå skal det blir en liten tur ut for å hente “dagen derpå” maten fra MacDonalds.

Dette blir veldig koselig å komme i gang med ukene i morgen.

 

Hvordan er deres søndag?

 

signature lena

lenalykke halloween

lenalykke halloween

 

God spooky helg,

Halloween er rett rundt hjørnet og jeg sitter og planlegger feiring. Jeg må si at jeg er sånn passe glad i Halloween, men synes det er kjempegøy å kle seg ut. Jeg er nok ikke ferdig med barndommen enda.

Jeg er ikke redd for zombie, spøkelser og det overnaturlige, selv om jeg tror på mange ting, men det er jo fem ting jeg er veldig redd for Halloween 2022.

 

Her er min liste:

  • strømregninger (det blir nok verre i vinter)
  • å lade elbil (har skikkelig skrekk hver gang jeg lader og nå kjører jeg virkelig mye)
  • atomkrigen (dette vil jeg ikke tenke på en gang)
  • økonomisk krise og sult (håper vi slipper)
  • folk som begynner å mase om Jul i oktober

De sistnevnte er jeg redd ekstremt mye: alt dette julemaset, jeg håper vi slipper dette i år, siden dette blir veldig tøff Jul for veldig veldig mange.

 

Skal DU feire Halloween?

 

signature lena

lenalykke

lenalykke

 

Det er på tide kanskje å gi dere en liten oppdatering og oppsummering av de siste ukene av livet mitt. Jeg startet i ny jobb og neste uke blir det en måned jeg jobber der. Dette gikk over all forventning. Jeg står opp glad og gleder meg til å dra på jobb, dagene suser av gårde siden jeg trives så godt og tiden flyr bare.

 

Hjemme er det rolig og vi trives. Jeg koser meg etter jobb med filmer, liten tur og trening. Jeg føler at jeg er blitt mye mer sosial og har ikke hatt angst på lenge. Så jeg var på så mange aktiviteter i det siste som jeg ikke har vært på i periode 2020-2022 samlet. Jeg ønsker bare det fortsetter slik.

 

Det eneste som gjør meg litt bekymret er at det er en del uklarhet på flere områder i livet, men det vil stabilisere seg etter hvert. Jeg er ganske harmonisk nå for tiden og føler meg bra. Ting vil komme når den rette tiden er inne.

Jeg håper det går bra med DEG også.

 

 

Klem fra meg,

signature lena

 

lenalykke ikea

 

lenalykke ikea

 

God lørdag,

 

I går klarte jeg ikke å skrive noe da jeg jobbet utrolig lenge, hele elleve timer, så bar det hjem, litt trening og sa sovnet jeg.

 

I dag startet dagen med frokost på IKEA og søk etter passende pult til hjemmekontor. Jeg begynner nemlig med hjemmekontor fra neste uke. Det er fordi at jeg må dele kontor med min kollega og fordi jeg synes hjemmekontor er fint, mens hun liker best å jobbe på stasjonært kontor. Da fant vi løsningen.

 

 

ikea frokost

 

 

ikea

 

ikea

Jeg tenker å ommøblere litt slik at jeg kan kampere både i stua og på soverommet mitt dersom jeg trenger å ta telefoner og Teams møter. Dette blir fint og jeg gleder meg.

Jeg kommer fortsatt til å kjøre mye da jeg skal jo ut på skolene og kampere litt der også.  Så det blir kjøring på meg uansett. Det er bra fordi jeg trenger øvelse.

 

 

ikea pult

Så ble det pult fra Ikea på meg, akkurat passe, jeg skal kose meg hjemme og skrive.

 

 

lenalykke ikea

 

Hvordan går det med dere? Fin lørdag så langt?

 

 

Klem fra meg,

signature lena

 

 

høst

høst

 

 

Dagen i dag var veldig fin. Det var helt fantastisk vær i Stavanger og jeg klarte å gå meg en liten tur. Dette var utrolig deilig og nødvendig da jeg sitter ganske mye på jobb og på vei til jobb.

 

 

høst

 

lenalykke

 

Her er 5 fine ting om dagen i dag:

  • været var fint og høst-Stavanger er utrolig vakker
  • jeg fant veien til to møter selv (dette er stort for meg som har problemer med å finne frem)
  • jeg kom hjem til normal tid og fikk tid til å slappe av og kose meg litt i senga
  • jeg fikk snakke med familien min <3
  • jeg har god følelse, vet ikke helt hvorfor

 

Hvilke fine ting skjedde med DEG i dag?

 

signature lena

gresskar

gresskar

 

Her er tips fra meg til hvordan du kan enkelt og raskt lage gresskar dekorasjon, alene eller sammen med ungene. Disse gresskarene kan pynte opp i huset eller rundt huset til Halloween.

Du trenger et mellomstor gresskar. Skjær ut innholdet og set inn dekorativ blomst.

Denne dekorasjonen ser veldig fint ut og passer til Halloween feiring.

 

gresskar

 

gresskar

 

gresskar

Lenalykke

Lenalykke


God torsdag,

 

Jeg bare stikker innom i lunsjen for å ønske alle en toppers torsdag! Jeg har det travelt på jobb, men det forventes en rolig kontordag i morgen. Så da kommer det helg igjen etter det.

Ukene går så fort og nå er det Halloween rundt hjørnet og etter det er vi på rett vei mot jul. Wræææ jeg misliker jul så jeg gruer meg skikkelig til både desember og januar.

Hva er med dere? Klar for helg og vinteren som kommer eller holder dere fast på høsten som meg?

Klem fra meg,

 

signature lena

lenalykke

lenalykke

 

Jeg har gitt meg selv et løfte (som jeg sliter med å holde), og det er ikke diskutere med noen på Facebook og for det meste ikke snoke der i noen grupper eller diskusjoner. Dette er stor tidstyv for det første, så en hel innsjø med negativitet og ustabile folk for det andre. Derfor var jeg flink i flere uker å holde meg unna. Jeg vet ikke hvorfor jeg kommenterte i dag 😛

 

Men sånn får det være

 

Ei dame spurte hvorfor så mange kvinner etter fylte 35 klipper håret kort. Jeg stusser også over dette, men jeg selv hadde kort hår veldig lenge og synes dette var fint. Men samtidig skjønner jeg ikke hvorfor så mange velger dette, selv om ikke alle kler dette. Så jeg synes spørsmålet var legitimt.

 

Dette skapte så klart reaksjoner: ei dame skrev at dette var uungåelig siden håret blir tynt med alderen pga mange på hormoner etter overgangsalder. Jeg kommenterte at man kan få hormonterapi eller behandlinger som gjør håret tykkere. Da fikk jeg passet påskrevet. Dette er farlig, grusomt, og det er ikke bra å ta hormoner (rart i et land hvor de fleste går på p-piller), jeg er for selvopptatt, overfladisk, det er best å like seg selv som du er . Blablabla.

 

Jeg er så lei av dette. Dette kan jeg ikke beskrive

 

Hvorfor er det så bannlyst å passe på utseendet sitt i Norge? Hvorfor kan ikke kvinner bestemme selv hvilket hårlengde de skal ha? Uansett alder og hårtilstand. Hvorfor er det ikke lov å ta behandlinger om man ønsker seg sunt tykt og fyldig hår etter fylte 35. Jeg begriper dette ikke.

Jeg kjenner mange kvinner som kler kort hår, slik som Annebe her på bloggen, eller Hildstil på Instagram. Da jeg hadde kort hår manglet jeg hverken fine bilder eller fine menn. Dette påvirker ikke så mye. Men det finnes kvinner som virkelig ikke kler kort hår og det er bare dumt om de selv ikke ønsker kort klipp, men blir presset til dette.

 

Kan vi slutte med dette, vær så snill? Det er viktig å trives i egen kropp, ærlig og oppriktig, og det er viktig la andre også gjøre dette, selv om de kanskje ikke gjør det på din måte.

 

signature lena

lenalykke

lenalykke

 

Elsker dere behagelige klær? Det gjør jeg og det er spesielt aktuelt om høsten.

I det siste kjøpte jeg flere plagg i casual stil med litt løsere passform av myke materialer. Det er varmt og godt å gå i slike klær. Kombinasjon av hvit og brun ser elegant ut.

 

lenalykke
hele antrekket er fra HM

 

lenalykke

 

lenalykke

 

Hva synes dere om stilen?

 

signature lena