I går fikk jeg denne kommentaren. Igjen.
Jeg faktisk mistet tellingen på hvor mange ganger har jeg fått denne kommentaren. Den var ikke godt ment, den var ment for å såre meg. Som et stikk til meg i en diskusjon som ikke gjald blogging.

Continue Reading "INGEN LESER BLOGGEN DIN"

 

Jeg har gått og tenkt på å lage denne artikkelen i flere uker nå, så nå er den her. Jeg er person med lite julefølelse, men den oppstår hos meg som regel også hvert år. Det er bare å utvikle den, så føles det veldig godt.

Continue Reading "5 TING SOM DREPER JULEFØLELSE"

 

 

Altså julenissen kom på besøk tidlig i år. Jeg hadde så lyst på noe kosesett for å bruke hjemme, og da fant jeg dette settet på HM og satt det på min ønskeliste til jul. Nå var det på salg så da jobbet jeg som julenisse for meg selv.

Continue Reading "ANTREKK: beste loungesett"

 

Nå er tirsdagen her igjen. Jeg fortsatt vet ikke hvorfor jeg liker tirsdager. Det er ganske tunge dag for meg med mye på kontor, og jeg er som regel travel denne dagen. Men det er faktum: jeg liker tirsdager.

Continue Reading "HVERDAGEN: favorittdagen min er her"

 

Det er deilig med ny uke og jeg er veldig glad for at jeg klarer å holde på tradisjoner allerede i flere uker. Det er fredagstaco, søndagsfrokost og filmkveld hver helg. Det er tradisjoner for vår lille familie og jeg er så glad for at jeg klarer å ta være på dem etter en lang pause.

Continue Reading "HVERDAGEN: jeg følger tradisjoner"

 

Alle er klare vel over at det var Black Friday i går, eller som mange kaller det for “blakk fredag”. Jeg endte opp med tørketrommel! Den har jeg vært uten siden juni (det går kjempebra egentlig), og nå skal jeg være uten den frem til februar siden det er da det er levering. Dette klarer vi.

Continue Reading "MIN CRAZY KJØP PÅ BLACK FRIDAY"

Denne helga er skikkelig unntak fra min regel om rolig helg. Jeg har så mye jeg bare må gjøre, så det blir en aktiv helg.

Jeg har flere bilder å ta, og flere reels å lage. Så tenkte jeg å bake og endelig slappe av med film.

Jeg er glad for at meg og frøken fikk noen tradisjoner som jeg klarer å holde på, slik som taco og filmkveld i helga. Jeg ønsker å få tilbake søndagsfrokost som jeg ga litt slipp på siste året.

Continue Reading "HVERDAGEN: aktiv lørdag ute"

 

Det er en morsom oppskrift som jeg har testet forrige fredag.

Du trenger alt til taco:

Lefser

Kjøttdeig

Grønnsaker etter smak, jeg hadde tomat, avokado,salat og rød løk

Ost

Taco saus

Rømme

 

 

 

 

 

Slik gjør du det:

Smør lefse med taco saus

Tilsett kjøttdeig og ost som topping

Rull lefsa

Sett i ovnen

Skjær som sushi, tilsett rømme og grønnsaker

 

Velbekomme!

 

 

Denne fredagen var utrolig fin og helt vanlig. Det er veldig bra fordi jeg er litt avhengig av rutiner og ikke liker annerledes dager.

I dag hadde jeg hjemmekontor med mange telefoner, møter og skriving. Så drakk jeg iskaffe og spiste klementiner. Dette var utrolig koselig.

Continue Reading "HVERDAGEN: helt vanlig fredag"