lenalykke høst

 

 

høst

 

Det er fredag igjen. Jeg håper dere alle har en toppers dag. La oss gjøre det godt for oss selv på tross av alt som skjer i verden.

 

høst

 

høst

 

Her  var det en rolig formiddag: jeg stod opp rundt 8:00, gjorde yoga, så på film, spiste frokost så ryddet hele huset og kjøpte kake og frukt. I lunsjen hadde jeg besøk av mine tidligere kollegaer, dette var veldig koselig. Bare ei uke igjen, så starter jeg i ny jobb. Det er både veldig skummelt og jeg gleder meg. Om kvelden var jeg på arrangement i Stavanger som jeg kommer til å fortelle mer om senere.

 

lenalykke

 

høst

 

 

Her kommer det fredagstanker:

 • jeg er utrolig bekymret for min familie, det skjer mye og jeg kan ikke skrive her om dette, men det er tungt, jeg sover dårlig og opplever konstant uro inni meg
 • det har vært noen fine dager nå i september, dette er jeg veldig takknemlig for
 • jeg håper på mer sol i oktober, jeg har så lyst på flere turer ute i natur, det er kun det som roer sjela mi for tiden
 • jeg må innrømme at akkurat nå føler jeg meg litt ensom, jeg skulle ønske jeg hadde familie her, det er mitt største savn alle årene her i Norge, jeg er veldig takknemlig for min datter, skulle ønske jeg hadde familie som kunne støtte meg nå

 

Håper dere hadde en fin fredag og at vi alle får en fin helg <3

 

Klem fra meg,

signature lena

 

 

jenter egersund

jenter egersund

 

Her kommer det Del 2 av referatet fra vår jentetur. Det er min venninne Alexandra som rådet meg å kalle innlegget slik for å se hvor mye “clickbait” det blir. Men det finnes sannheten i dette. Når vi parkerte på Grand Hotell koset vi oss masse med photoshoot og hun trengte 20 bilder i forskjellige poseringer til sin nye reels. Dette var ganske krevende og vi bokstavelig talt skiftet 20 stillinger på under 5 minutt. Så det er ikke bare bare å drive med sosiale media:)

 

 

jenter egersund

 

jenter egersund

 

Videre bar det til byen og vi koset oss med maten og på lokal pub. Jeg synes folk i Egersund er veldig vennlige og snakket gjerne med oss, uten å være fordømmende eller for nysgjerrige. Dette var en koselig jentetur, jeg sitter og planlegger ny reise allerede (som gjerne blir i november-desember). Meg som hater å reise altså! Det skjer endringer her.

 

signature lena

grand hotell lenalykke

grand hotell lenalykke

 

 

Hei og hoi,

 

jeg er blitt veldig forkjolet så er litt redusert i dag. Håper alle hadde en fin start på uken. Her kommer det et lite “referat” fra vår jentetur til Egersund! Yey!

 

Vi dro denne lørdagen, venninna mi kjørte Tesla og vi bare koset oss og chillet hele veien. Det er bare en time fra Klepp til Egersund så det gikk fort. Rett før Egersund hadde vi en liten piknik på kaia: været var helt fantastisk og vi nøt sol og utsikten.

 

lenalykke egersund

 

Det blei såklart masse bilder også, det er det som er så kult når man reiser sammen med venninner som også liker å ta bilder!

 

Fremme i Egersund by gikk vi en liten tur til Fayance fabrikken og på kjøpesenteret mens vi ventet på hotell rom. Jeg likte Egersund veldig godt! Her kunne jeg helt seriøst bo. Jeg er introvert av meg og en liten koselig by passer perfekt. Her finnes det absolutt ALT i gå-avstand. Vi har ikke sett en eneste buss, så det går nok an å gå rundt og ikke bruke hverken buss eller bil. Dette er helt fantastisk!

 

lenalykke egersund

 

lenalykke egersund

 

Nå må vi skryte litt av hotellet. Grand Hotell Egersund er en del av historiske hoteller, og den har utrolig fint arkitektur. Inne er det lyse fine rom med alt nødvending og eksklusive såpe, dusjkrem og sjampoo som lukter godt og gir deg spa-følelse. Man får også kaffemaskin og spa-kåpe så man kan slappe skikkelig av.

Vi fikk et fantastiske rom med hems og utrolig myk dobbeltseng. Dette passer perfekt for kjærestehelg eller reise med venner eller barna. Oppe på hemsen kan man slappe av og se på TV, drikke kaffe og te, mens nede kan man kose seg i varme seng etter velfortjent dusj.

 

 

egersund hotell

grand hotell lenalykke

 

grand hotell egersund
Alexandra koser seg

 

grand hotell egersund

 

grand hotell egersund

 

grand hotell egersund

 

grand hotell egersund

 

grand hotell egersund

 

grand hotell egersund

grand hotell egersund

 

grand hotell egersund

 

 

grand hotell egersund

 

Restauranten Eigra serverer gourmet mat til veldig greie priser, vi valgte en annen restaurant og angret veldig i etterkant! Dette vil ikke skje i fremtiden.

Frokosten var også upåklagelig med masse utvalg og egen kokk som stod og laget eggerøre og stekte egg med sopp, bacon, skinke, løk mm alt etter din smak. Det er også masse grønnsaker, bakst og kaker, salater, laks, rekesalat mm. Denne frokosten kan man nyte i flere timer i strekk! Jeg anbefaler virkelig å få den med seg.

 

 

 

grand hotell egersund
verdens beste frokost <3

 

 

grand hotell egersund

 

 

Nå vil jeg poengtere at vi ikke fikk betalt for reklame eller noe rabatt, vi testet hotellet og jeg anbefaler virkelig siden jeg ble fornøyd med alt, fra bestillingen jeg gjorde via email, til ankomst og avreise. Det er veldig hyggelige folk som jobber på hotellet også, så man får alt man trenger.

 

Ny bildene, og resten av referatet kommer i neste innlegg!

 

klem fra meg,

 

signature lena

kaffe høst

 

kaffe høst

 

Hei og hoi, 

 

her er det tirsdagen og jeg har ikke vært pålogget noe særlig. Hva har jeg gjort i dag?

 • jobbet som taxi for frøkna
 • ryddet hjemme
 • laget mat
 • redigert masse bilder
 • skulle på matkurs, men fikk feber igjen

Så nå er det kveld og jeg koser meg i varme klær og med varm te. Siden det kjennes at det ble mye kaldere i huset.

Det er mørkt, det er kaldt og jeg er forkjølet. Dette føles litt tungt. Så høst-nedstemhet kjennes litt på kroppen. Da er det på tide å bruke alle mine egne tips mot høst-nedstemhet.

 

Hva med dere? Føles høsten lett eller litt tung?

 

 

signature lena

lenalykke

lenalykke

 

Det er et veldig interessant spørsmål som jeg hører ganske ofte:

“Kan penger kjøpe deg lykke?”

 

Noen svarer at nei, lykke kan ikke kjøpes for penger, men andre ler og svarer at de som sier slik ikke vet hvor de skal handle.

Jeg kan svare på dette en gang for alltid.

 

Ja, penger kan delvis kjøpe GLEDE som føles som lykke og nei, penger KAN IKKE kjøpe lykke

 

Det er kjempegodt å ha penger, men dersom penger erstatter noe viktig som kjærlighet, lykkefølelsen, gode relasjoner og psykisk eller fysisk helse, da er det ikke noe formål med pengene lenger. Jeg mener at ingenting i livet er gratis, og alt koster oss noe: vår tid, følelser, deler av livet, men alt i alt kan ikke lykke kjøpes.

 

Enig med meg?

 

signature lena

høsten piknik tau

høsten piknik tau

 

 

Nå er vi på vei til Egersund for en liten jentetur, og her kommer det noen tips fra meg om hva du kan pakke med på roadtrip. Det er ikke ofte jeg reiser så kan ikke si jeg er “profesjonell” reiser, men jeg deler det jeg kan.

 

 

Her er min liste:

 • vannflaske med rent vann
 • varm te i termos/eller kaffe (jeg er en te-drikker)
 • diverse snacks (jeg liker maischips, banan, gulrot)
 • varme sokker (jeg elsker å ha de på i bil)
 • ladere for mobil/headset
 • pledd/varmt skjerf
 • våtservietter
 • antibac
 • medisiner (jeg tar som regel med antikvalmende, imodium og paracet, kanskje halsdrops)
 • søppelposer

 

Er det flere ting du kan anbefale på denne liste? Ønsk oss en god tur, jeg lover å oppdatere på veien!

 

 

Tau stavanger

 

signature lena

lenalykke

 

lenalykke

 

lenalykke

 

Her er det lørdagen, og jeg vil dele mine tanker her på bloggen. I dag drar vi på roadtrip igjen så jeg poster dette her før jeg drar, så håper alle har en fin lørdag og leser min blogg da 🙂

Her er mine tanker i dag:

 

 • det opplyses at det finnes så mange millionærer i Norge som det aldri har vært før, dette synes jeg er litt rart siden det ble så mange fattige også
 • rart at det finnes folk som mener at det IKKE finnes fattige i Norge, alle har det så fint og godt, og de som sliter er bare økonomisk uansvarlige og kan ikke beregne penger
 • jeg er utrolig bekymret for familien min, jeg får ikke sove, jeg er i dårlig humør og dagen og har lyst bare å grine
 • jeg vurderer å IKKE feire Nyttårsaften siden jeg ikke har mer optimisme igjen og er overbevist at 2023 blir tidenes bedritten år, jeg håper bare vi alle overlever
 • det positive tankene er at vi skal snart drikke litt vin med jentene og glemme bittelitt alt det som skjer i verden og Norge nå (ja, jeg drikker litt vin igjen, det går ikke an å klare seg uten i det siste kjenner jeg)

 

Hva er deres tanker denne lørdagen? Har dere lyst til å dele?❤🍁

 

 

signature lena

lenalykke

lenalykke

 

Hei du, ja deg, her er en liten påminnelse til deg denne fredagen. Du er VAKKER. Ja, husk dette. Selv om du kanskje ikke tror dette selv, men du er vakker og det er sant. Hvem definerer hva “vakker” betyr? Kun deg. Det er sant. Om du mener selv at du er vakker vil folk rundt deg også tenke slik.

 

Skjønnhet handler ofte om selvfølelse og selv-kjærlighet, og lite om samfunns standarter og hva andre skulle mene om deg.

 

Så husk at du er vakker. Gå ut, kos deg, nyt livet og ha en fin helg <3

 

Klem fra meg,

 

signature lena

 

lenalykke

 

lenalykke

 

På tirsdagen dro vi ut og testet “Spis ute ugå” i Stavanger. Det er et arrangement som skjer hver høst og vår hvor matretter koster rundt 100nok, slik at flere kan dra ut på restaurant. Dette synes jeg er alltid kjekt.

 

Vi dro på Olive Tree – en italiensk restaurant i Stavanger for å teste ut biff med grønnsaker i rødvinsaus. Den smakte kjempegodt, jeg gir den terninkast 5, siden biffen kunne vært enda mer mør, men alt i alt var den veldig god.

 

 

lenalykke

olive tree

 

lenalykke

 

olive tree

 

Jeg elsker å være ute og kose meg, det er ingen hemmelighet. Jeg skulle ønske jeg hadde både tid og muligheter til å gjøre det oftere. Om jeg skulle velge hvor ofte jeg kunne spise ute, så gjerne et par ganger i uke, med en bedre middag på lørdager og lengre kos ute. Det er så koselig og deilig. En dag vil jeg helt sikkert ha et slik liv hvor jeg kan unne meg dette. Men imens synes jeg at det er veldig koselig at det finnes slike tilbud.

 

Vi vurderer å prøve et sted til n¨å til uke.

 

Liker dere å spise ute?

 

signature lena

lenalykke

lenalykke

 

 

Her kommer det en sjokkerende post i fra meg. TW her: det blir uretusjerte og usminkede bilder nederst i innlegget!

 

Siste uke blåser det hardt i sosiale media angående klinikken som ble åpnet av tre kjendisdamer i Oslo. Folk ble så forbanna fordi damene kalte botox injeksjoner for “kvinnehelse”. Jeg er for øvrig helt enig med at botox ikke har noe med helse å gjøre med mindre botox blir brukt til medisinske formål. Men at det er ikke bra med botox og andre kosmetiske ting, er jeg ikke enig i. Jeg har sagt det mange nok ganger, så skal ikke si det igjen. I dag handler det om noe annet.

 

Nemlig om selvtillit, selvbilde og hvordan dette påvirker yngre jenter og våre barn. Jeg lagt merke til en ting som jeg personlig synes er fælt: de fleste damer som skriker høyest at de er imot botox og elsker rynkene sine, har utrolig retusjerte bilder på profilen på Facebook. Ikke bare litt her og der, men så retusjerte med masse filter at man ikke kan se hvem de er! At nesa blir borte og man ser ikke ansiktstrekk.

 

Seriøst? Dette bør vi slutte med, jenter! Jeg mener at dette er utrolig dobbeltmoralsk! Sier du at du elsker rynkene dine så stå for dette, vis deg frem! Folk som ser deg ser med en gang hvor mye du misliker deg selv, så mye at du ikke tør ¨å vise deg frem. Hvilke signaler gir dette til barna våre, til yngre jenter tror du?

Jeg mener at det er ikke selv botox som er skadelig, men dårlig selvbilde og selvtillit som er utrolig skadelig. Og dette bør vi slutte med! En gang for alltid!

Jeg har ikke noe imot retusjering heller for øvrig, men det er for tåpelig å hevde at du elsker deg selv og hver eneste rynke, og viske bort hele ansiktet med filters. Hvilke signaler sender du ut slik? Hvorfor misliker du deg selv så mye? Det er ikke botox sin feil, og det er ikke de som pleier huden sin og ser fresh ut sin feil. Det er DIN selvtillit og DITT ansvar! Når vi er voksne bør vi være såpass trygge på oss selv at vi kan vise oss slik vi er: med botox eller uten, men oss selv.

 

Her kommer det bilder fra Lena: usminket, slik jeg er, og med sminke og godt lys, der får du se forskjellen, selv om begge bildene ikke har noe filter på. Og ja, jeg også har valker, dette er HELT NORMALT. Men mest av alt skulle jeg ønske at jeg ikke trengte å publisere dette for VOKSNE kvinner. Vårt selvtillit er VÅR OPPGAVE!

 

lenalykke
ingen sminke, ingen filter, ingen redigering, naturlig lys hjemme

 

 

lenalykke
gode hudprodukter, sminke, stelt hår, godt lys

 

 

lenalykke
absolutt ALLE har valker, det er litt fett og hud, som beskytter indre organer, dette er normalt

 

 

Vær glad i deg selv, se deg selv i speilet, ta en selfie eller to, slutt å være dobbeltmoralsk og rett pekefinger, vær hel, ikke perfekt, det er det som gjelder.

 

Enig med meg eller tok jeg det litt for langt synes du?

 

 

signature lena