IDYLLISK ST.HANS

st.hans
Jeg har aldri feiret St.Hans på de nesten 16-årene jeg bor i Norge, men denne sommeren har jeg lovet meg selv å få oppleve nye ting. Så here we go- vi møttes med jentene mine og laget liten piknik i parken ved Mosvannet. Ja, dette var en meget spesiell opplevelse siden det går og løper ca 1000 mennesker per sekund forbi der. Men vi koset oss, både med maten og oppmerksomhet.
st.hans
st.hans
st.hans
st.hans
st.hans
Håper det blir flere jentekvelder utover sommeren. Eller kanskje jeg er heldig og blir med på en hagefest
signatur

EN KJAPP TUR TIL HAWAII

hawaii
Jeg synes jeg er heldig og veldig lykkelig person. Fordi at drømmene mine går alltid i oppfyllelse! ALL-TID. De gangene det skjærte seg var utelukkende pga to hovedårsaker- min usikkerhet eller at livet hadde noe mye bedre til meg. Ellers får jeg alltid det jeg “bestiller” for jeg er snill jente. Og det ordner seg alltid, sant?
Siste måneder gikk jeg å drømte bokstavelig talt om et fint Hawaii Party og gjett om jeg ble invitert på ett! Utrolig koselig!
hawaii
hawaii
hawaii
Min venninne fylte dagen og vi koset oss hele gjengen. Så fint å kunne se venner igjen. Håper det fæle corona er snart helt over for ja, man vil ut og treffe folk. Selv introverter med angst som meg.
Har dere vært på noe venne- familiefest i det siste?

 

signatur

JEG RINGTE ALLE EKSENE MINE…

Vin
Forrige uke gikk jeg  bananas og gjorde noe drastisk.. Neida. Egentlig har jeg lest om ei dame som var drittuheldig i kjærlighetslivet og fant på å ta kontakt med absolutt ALLE eksene sine for å spørre dem hvorfor de valgte å ikke satse på henne.
Jeg tenkte å gjøre det samme for å finne ut om jeg kanskje begår noen tabber i hvert forhold, siden alle mine forhold går etter et scenario. Først tiltrekker jeg fyren veldig lett, han faller pladask for meg og ting utvikler seg ganske raskt for så å stoppe eller gå i helt feil retning. Som sagt så gjort og jeg fisket ut alle gamle telefonnummere til eksene mine eller tok kontakt med dem via Facebook for å høre hva som de manglet i vårt tidligere forhold.
Jeg tok altså ikke kontakt med dem jeg dumpet helt og holdent selv, for der var alt fint for dem, men ikke bra nok for meg.
Jeg forventet å høre en lang liste med mine negative egenskaper, fordi at jeg som alle andre har mine svake sider, men jeg ble utrolig overrasket. Bortsett fra at de fleste nevnt at jeg er veldig emosjonell (jeg er jo det 🙂 ) sa de at de var fornøyde og satset på meg! De satset altså, Men det fungerte ikke allikevel. Jeg fikk høre blant annet at noen av dem tenker på meg fortsatt og tenker at de ønsker ting var annerledes.
Dette gjorde meg både glad og trist samtidig. Glad fordi at nå visste jeg sikkert at det er ikke noe galt med meg og jeg er et skikkelig kone-emne. Det visste jeg faktisk fra før av, men slet med å innse at jeg er faktisk bra nok! Trist fordi at det ga meg ikke noe forklaring og visste bare at ting ikke var så avhengig av meg som jeg trodde selv, så her enten valgte jeg stadig feil menn eller gjorde noen andre tabber.
Denne kvelden fikk jeg gå inn i meg selv grundig og jeg skjønte en enkel ting. Denne feilen jeg alltid tok: jeg mistet meg selv i hvert forhold. Med en gang jeg fikk kjæreste så dumpet jeg litt av mine aktiviteter og venner, og fokuserte for mye på å gjøre kjæresten fornøyd. Jeg trodde at om han ser at jeg er så fantastiske dame så vil han svare med det samme- med masse oppmerksomhet og kjærlighet tilbake. Men dette hadde visst feil effekt- de følte seg overkjørt og kvalt i dette forholdet.
Har dere opplevd en gang å komme i butikk og se utrolig flotte varer som dere vil gjerne kjøpe? Mens dere gikk der rundt og tok seg tid å kikke litt og prøve varene så fikk dere flott følelse om at nå skal jeg nok kjøpe, koste hva det koste skal! Husker dere den uggen følelse når butikkansatt kom bortom dere og begynte å gjøre seg til, og skryte av varene, og forklare hvorfor dere absolutt MÅ kjøpe dem? Da forsvant plutselig denne følelsen av at nå skal jeg kjøpe. Man blir i tvil om det er riktig å investere når selgeren er så pågående? Om det skal koste for mye og kanskje det er best å vente å se seg om? Selv om varene var perfekte, og den der kåpe passer det veldig? Slik at du angrer fælt i etterkant at du ikke kjøpte og hater denne selgeren for å spolere det hele?
Akkurat. My story.
Jeg er utrolig glad for at jeg tok denne ringerunden. Fra nå av vet jeg hva jeg skal gjøre.
Jeg skal helt og holdent fokusere på mitt eget liv, min helse og mine interesser. Om den rette mannen dukker opp plutselig eller ser at jammen jeg er ei å satse på, så er han velkommen. Men nei, ingen selvreklame her lenger og ingen super innsats. For en date eller type fortjener ikke samme innsatsen som en forlovede, sambo eller ektemann bør få. Samtidig som meg selv har det godt av å få litt kjærlighet fra meg selv. Ja, for det er noe jeg var ikke flink på.
Har dere gjort samme tabbe i flere forhold? Fikk dere rettet oppi dem?
signatur

TACOS OG KJÆRLIGHET

stavanger tacos
Omg så heldige vi er som har så fantastisk vær i Stavanger! Nå har vi hatt hele tre uker med sol og varme. Dette er nesten ikke til å tro! Jeg håper og tror at juli blir minst like bra. Jeg føler meg litt deppa fortsatt og derfor hjelper det å komme seg litt ut i sola, selv om jeg skulle ønske jeg var ute mye mye mer.
stavanger breiavatnet
stavanger tacos
stavanger tacos
Vi hadde en liten tur til Stavanger forrige uke. Gjett om jeg får bruk for alle fine sommerkjoler nå i sommer!
Så spiste vi på taco restaurant i en gågate i sentrum og maten var helt supert. Fantastiske dag som jeg gjerne ønsker flere av velkommen
signatur

HORMONER OG BABYØNSKE

dale
Som jeg har skrevet før er hormonene mine på avveie. Så jeg startet et program (skreddersydde selv) som forhåpentligvis vil hjelpe meg å balansere kroppen. Jeg er utrolig heldig som fikk samarbeid med Olga klinikk i St.Petersburg og Spero Klinikk her i Sandnes. De vil hjelpe meg å avklare alle spørsmål med fertilitet.
Her er planen min.
hormoner plan
hormon plan
Babyønsket er fortsatt der , selv om jeg har skikkelig frykt for å prøve og kanskje feile igjen. Jeg vet hva sjansene er for at det går galt på min alder. Men disse sjansene vil bli bare større med alderen så jeg ser ikke noe grunn til å utsette. I går startet jeg med pilates også og oppdaget at jeg er utrolig stiv i kroppen. Så det skal jeg jobbe med.
Jeg håper inderlig å slippe kunstige hormoner for å få normal syklus tilbake, men må man så må man. Jeg har ultralydtime den 1.07 og da blir det mer klart hva som skjedde etter spontanaborten. Frem til nå vil jeg fortsette å få kroppen i balanse. Jeg startet også med frønæring som jeg vil snakke mer om her på bloggen etterhvert.
Har dere noe tips til å normalisere hormonbalanse så skriv gjerne en kommentar. Jeg blir utrolig takknemlig!

 

signatur

KARANTENE KROPP OG KROPPSPRESS

borestrand

Jeg er redd for å kaste ut brannfakkel, men la oss snakke om…sommerkroppen! Helt siden vinteren ser jeg i sosiale media at folk snakker mye om “karantene” kropp og at man kommer til å slite å dra på stranda etter alt den gode maten man har konsumert i karantene.
Det er nesten slik at kvinner forventes å være misfornøyde med kroppene sine!
Nå har jeg observert meg selv og konkluderte at musklene var noe slappe etter seks måneder uten trening, og en kort graviditet hvor magen var synlig ganske tidlig. Så jeg satt på min liste et mål om å få kroppen i balanse og styrke ily juni. Noe som humper og går.
kropp
Så i uken dro jeg på stranda for å fange solnedgang og ta noen treningsbilder. Mens jeg poserte der for bestisen min og kikket på bildene som han tok, så jeg at jeg jammen ser trent ut! Det er altså mitt “luksus”problem” jeg ser alltid trent ut takket være gode gener og høy forbrenning. Men der jeg så det fikk jeg slags skyldfølelse for å se så trent ut. Ei kvinne bør jo være misfornøyd med kroppen sin! Så jeg brettet ned trenings tights for å vise magen som er seriøst ganske slapp hos meg. Men jammen så den litt trent ut da også!
Så her står jeg og sier. F..kk alt dette her! Jeg er fornøyd med min karantene kropp! Jeg skryter ikke, men jeg vil oppfordre alle kvinner som er fornøyde med kroppen sin bare være det! Det er nemlig ikke slik at man bør ha noe problemer med kroppen for å være fornøyd “på tross av”. Jeg er fornøyd fordi at jeg har kropp som ser trent ut. Uten at jeg trener mye. Noe jeg skal gjøre nå for helse sin skyld.
Amen
signatur

NOE NYTT OG DEILIG

stavanger
I går var det fredag og Stavanger gledet oss med sol og varme. På tross av drittstemning i det siste tok jeg på meg prinsessekjole og spaserte til byen. Vi skulle teste et nytt konsept på Herbarium shopping. Sabrura Sushi.
sushi
sushi
stavanger
Vi bestilte en stor KoseKombo tallerken og det var masse mat som smakte veldig deilig. Hit skal vi gå igjen!
Elsker slike dager og håper det blir flere av de nå i sommer.
signatur

DET BLE IKKE SLIK JEG TRODDE

dale
En liten oppdatering fra meg her i sommervarmen. Når jeg feiret Nyttårsaften 2020 satt jeg der med sterkt ønske om å stifte familien med kjæresten min. Vi datet da en måned og feiret ikke Nyttårsaften sammen. Selv om det var ønske fra begge sider. Jeg satt der midt i festen og fikk melding fra han om at han håper at neste Nyttårsaften 2021 blir det vi to som feiret sammen. Jeg tenkte at det kunne vært fint om vi hadde da en liten familie. Jeg tillot meg selv å drømme litt. Våre ønsker kan gå i oppfyllelse på Nyttårsaften. Så allerede i februar ble jeg gravid. Jeg så frem til denne sommeren. For det er litt deilig å gå gravid i lette klær og nyte varmen. Jeg hadde håpet at sommeren skulle bli varm og jeg kunne dra på stranda sammen med kjæresten min.
Sommeren er her og den er varm. Men den er ikke slik jeg trodde den skulle bli. Jeg vet ikke hva jeg føler. På den ene siden var den situasjon en oppvekker for meg. For jeg ble bedre kjent med meg selv, det jeg egentlig vil og det at jeg vil i et forhold. På den andre siden er jeg fortsatt trist og det stikker litt i hjertet av å se alle gravide og par med vogna som triller forbi. 
Formen er også av og på siden jeg fikk flere komplikasjoner etter medikamentell abort. Syklusen kom tilbake ganske raskt, men den er helt ødelagt og jeg sliter med mensen annenhver uke. På vanlig ultralyd ble det oppdaget at jeg fikk en cyste på eggstokken, noe jeg har aldri hatt før. Jeg er ikke sint siden jeg mener at jeg fikk fantastisk hjelp fra helsevesenet, men jeg er litt bitter og oppgitt over manglende oppfølging i etterkant. Nå har jeg gått til private leger og håper på å få avklaring av min situasjon snart. Det at jeg kanskje får problemer med å bli gravid igjen skremmer meg ærlig talt.
Det ble altså ikke slik jeg trodde skulle bli, men jeg vil prøve nyte denne sommeren så godt jeg kan. Dra på tur og fest og treffe venner. Ja, jeg er maks åpen nå, men tenker at min åpenhet kan hjelpe noen der som sitter med samme følelser. Så om det er noe og du vil snakke så er jeg her. Jeg vet og jeg forstår.
signatur

 

ROSA PASTELLER

Det er sjeldent jeg kommer med mote poster på bloggen min, men kanskje det er på tide? For et par uker siden var det varmt i Stavanger, selv om jeg brukte høye støvletter, og meg og bestisen hadde en fin fin tur til sentrum. Jeg begynte å like pastellfarger og synes denne kombinasjonen var helt nydelig. Jeg følte meg ihvertfall som en eventyr prinsesse.
rosa
Det er en liten oversikt under bildene hvor er alle klærne er fra.
Jakke- HM Kjole- HM

 

Veske- Nelly.com Sko- Nelly.com

ABORTEN ER OVER, HVA NÅ?

rosa kjole
Nå har det gått snart to måneder siden jeg ble lagt inn på SUS for å få hjelp på grunn av at babyen døde i magen min. Jeg tror jeg vil aldri glemme den dagen selv om det vil gå 20 år. Utrolig hvordan hjernen kødder med oss for å gjøre smertene mindre. Jeg var helt rolig den dagen og bare gledet meg til det hele var over. Jeg hadde ingen problemer med selve prosedyren bortsett fra at jeg måtte få veldig sterk dose med medisiner for å få ting til å skje.
Jeg følte at jeg var heldig som slapp “så billig” unna. Men der tok jeg fullstendig feil, Kroppen gikk i sjokk tilstand allerede en måned etter og jeg sliter nå veldig med komplikasjoner. Det er ikke sikkert om jeg klarer å bli gravid så lett nå, om jeg i det hele tatt klarer det.
Min plan videre er å la kroppen restituere skikkelig. Jeg lover at jeg skal ta vare på den godt. Selv om jeg har vært veldig sint på den for at den ikke klarte “jobben sin”. Nå vil jeg balansere hormonene mine og styrke muskler og tankene mine. Jeg vil jobbe videre med angsten. Selv om den slapp taket skikkelig nå så kjente jeg altfor godt hvordan den kom tilbake ved graviditet. Dette vil jeg ikke la skje igjen. Den dumme angsten vil ikke vinne over meg og babyen!
Og ja, jeg ønsker meg et barn til. Jeg håper det vil skje, Selv om jeg står foran flere valg nå inkludert donor og venn. Det er ikke lett og tankene surrer. Så nå blir det en pustepause. Deretter får vi se hva livet bringer.
Kryss fingrene for meg er du snill
signatur