st.hans
st.hans
Jeg har aldri feiret St.Hans på de nesten 16-årene jeg bor i Norge, men denne sommeren har jeg lovet meg selv å få oppleve nye ting. Så here we go- vi møttes med jentene mine og laget liten piknik i parken ved Mosvannet. Ja, dette var en meget spesiell opplevelse siden det går og løper ca 1000 mennesker per sekund forbi der. Men vi koset oss, både med maten og oppmerksomhet.
st.hans
st.hans
st.hans
st.hans
st.hans
Håper det blir flere jentekvelder utover sommeren. Eller kanskje jeg er heldig og blir med på en hagefest
signatur
hawaii
hawaii
Jeg synes jeg er heldig og veldig lykkelig person. Fordi at drømmene mine går alltid i oppfyllelse! ALL-TID. De gangene det skjærte seg var utelukkende pga to hovedårsaker- min usikkerhet eller at livet hadde noe mye bedre til meg. Ellers får jeg alltid det jeg “bestiller” for jeg er snill jente. Og det ordner seg alltid, sant?
Siste måneder gikk jeg å drømte bokstavelig talt om et fint Hawaii Party og gjett om jeg ble invitert på ett! Utrolig koselig!
hawaii
hawaii
hawaii
Min venninne fylte dagen og vi koset oss hele gjengen. Så fint å kunne se venner igjen. Håper det fæle corona er snart helt over for ja, man vil ut og treffe folk. Selv introverter med angst som meg.
Har dere vært på noe venne- familiefest i det siste?

 

signatur

stavanger tacos
stavanger tacos
Omg så heldige vi er som har så fantastisk vær i Stavanger! Nå har vi hatt hele tre uker med sol og varme. Dette er nesten ikke til å tro! Jeg håper og tror at juli blir minst like bra. Jeg føler meg litt deppa fortsatt og derfor hjelper det å komme seg litt ut i sola, selv om jeg skulle ønske jeg var ute mye mye mer.
stavanger breiavatnet
stavanger tacos
stavanger tacos
Vi hadde en liten tur til Stavanger forrige uke. Gjett om jeg får bruk for alle fine sommerkjoler nå i sommer!
Så spiste vi på taco restaurant i en gågate i sentrum og maten var helt supert. Fantastiske dag som jeg gjerne ønsker flere av velkommen
signatur
stavanger
stavanger
I går var det fredag og Stavanger gledet oss med sol og varme. På tross av drittstemning i det siste tok jeg på meg prinsessekjole og spaserte til byen. Vi skulle teste et nytt konsept på Herbarium shopping. Sabrura Sushi.
sushi
sushi
stavanger
Vi bestilte en stor KoseKombo tallerken og det var masse mat som smakte veldig deilig. Hit skal vi gå igjen!
Elsker slike dager og håper det blir flere av de nå i sommer.
signatur
Det er sjeldent jeg kommer med mote poster på bloggen min, men kanskje det er på tide? For et par uker siden var det varmt i Stavanger, selv om jeg brukte høye støvletter, og meg og bestisen hadde en fin fin tur til sentrum. Jeg begynte å like pastellfarger og synes denne kombinasjonen var helt nydelig. Jeg følte meg ihvertfall som en eventyr prinsesse.
rosa
Det er en liten oversikt under bildene hvor er alle klærne er fra.
Jakke- HM Kjole- HM

 

Veske- Nelly.com Sko- Nelly.com

sandnes
sandnes
Hei mine fantastiske lesere. Her kommer det noen fakta om deres Tastaturheks. Jeg elsker funfacts og i dag tenker jeg at det er barndomsminner og dermed funfacts som bør få plass her på bloggen.
Here we go folkens!
Jeg spiste egen tommel som femåring
Det var slik at det var sommer og vi besøkte bestemor som dyrket sine egne agurker. De var så gode og jeg var så utålmodig å spise dem at jeg orket ikke å vente. Men bestemor ville skrelle vekk overflaten på agurken og derfor tok det litt tid. Først jeg fikk agurk i handa bet jeg den med en gang og bet også tommelen min samtidig. Dette var veldig veldig vondt. Ouch!
Jeg var ei “guttejente”
Selv om du finner masse bilder av meg i prinsessekjole i mammas album, så var jeg ei guttejente. Jeg lekte bare med gutter og vi lekte krigen og skyting. Jeg hadde guttenavn “Lex” som var mannlig variant av mitt navn. Dette var veldig gøy faktisk når jeg tenker tilbake til denne tiden.
Jeg hadde edderkopper som kjæledyr
Som sagt er jeg ikke noe redd for insekter, og da jeg var barn lekte jeg masse med dem. Jeg bygget mine egne “insekt-hotell” av fyrstikk bokser, og hadde flere edderkopper levende på rommet mitt. I et glass. Til glede av min lillesøster som har innsekt fobi.
 
Jeg ble stukket av en veps
Dette skjedde en vakker dag i barnehagen da jeg stod midt på lekeplassen og plutselig følte noe rart i høyre handa mi. Så kikket jeg på den og så en veps sittende der. Jeg frøs av skrekk for jeg har hørt mange ganger fra voksne at veps er farlige dersom de stikker. Men så bet vepsen meg. Selve stikket var ikke så vondt, men så begynte handa å verke og kaoset startet. Ja. jeg fikk medisinsk hjelp.
 
Jeg spilte Heks i barneteateret
Ja, jeg tror at det var min skjebne rett og slett. Av alle roller jeg hadde fra før av. slik som Rødhette, Snøjente, Prinsesse osv. så fikk jeg Hekse rollen. Og den klarte jeg med glans!
Kan dere fortelle om deres egne morsomme fakta fra barndommen?
signatur

 

ålgård

 

ålgård

 

“Du er så heldig som har stort barn!” Sa min venninne nylig.

Du kan dra ut uten å tenke barnevakt og det at du må stå opp kl6 dagen etter. Du kan kose deg på date uten å leie inn barnevakt. Og best av alt du har masse tid for deg selv! Jeg ønsker det samme og gleder meg til mine små blir større! Jeg kikket på henne med muntert blikk som skjulte et vondt stikk i hjertet. Det er mye jeg kunne gi vekk av min egentid for å føle meg så priviligert som henne og holde min sovende baby til brystet istedenfor å være på dansegolvet midt på natta. Men slik ble det ikke.

 

Jeg kan kose meg ute så mye jeg vil nå. Drikke vin. Treffe nye folk. Det blir aldri noen baby til høsten. Utrolig at noen misunner meg dette.

 

Samtidig husker jeg godt at jeg også tenkte slik da Irina var liten og bare for et par år siden når hun var hyppig syk. Heldige dem som har store barn! Om jeg visste hvor mye jeg kommer til å savne småbarns tiden skulle jeg aldri tenkt slik.

 

Påsken i år var desidert den kjedeligste. Det var corona og ingen hytte, ingen tur. Jeg var gravid og syk og lå kvalm for det meste. Jeg kranglet og en del med kjæresten og jeg tenkte hvor bra jeg hadde det som singel. Nå skjønner jeg at den Påske var den lykkeligste i hele mitt liv.

 

Jeg hadde en liten familie, kjærlighet og baby i magen som ble skapt i ekte kjærlighet. Vi tullet mye og lo og spilte Monopol alle sammen: meg, kjæresten og Irina. Vi dro på påskeegg jakt og korte turer. Vi laget mat og så på gode filmer. Noe som endet seg så brått og noe vi ikke satte pris på. Jeg vet ikke om jeg lærer å sette pris på det jeg har noen gang, men det er mitt største mål til resten av året. Hva er ditt?

 

signatur

dale

Reklame | Farmasiet

dale

Nå skinner sola i Stavanger, noe som skjer ganske sjeldent. Vi er heldige ja.

Jeg ser at de fleste i landet har solfylle dager så tenker å tipse litt om fin hudpleie. For det er utrolig viktig å være snill mot huden vår i sommeren.

Farmasiet har 20% rabatt på deilige kremer fra Weleda

 

Weleda Pomegranate Hand Cream//Weleda Wild Rose Pampering Body Lotion//Weleda Pomegranate Firming Night Cream//Weleda Wildrose Smooth Facial Lotion//Weleda Sea Buckthorn Body Wash//Weleda White Mallow Face Cream

Elsker dette merket! Og så mange deilige dufter!

Løp og kjøp jenter! Vi fortjener kun det beste

kaker

Reklame | Natalia Berge Food Studio

kaker
denne ostekaken smaker himmelsk rett og slett!!

 

Her kommer en liten anbefaling fra Heksa deres. For å unngå alle spekulasjoner så sier jeg med en gang at kaken som er avbildet ble ikke sponset på noen måte, vi kjøpte den, men den var så utrolig god, så jeg vil anbefaler videre.

I februar fylte Irina 13 år og vi bestilte kake etter hennes ønske. Nydelig og hjemlaget fra bunn av med naturlige ingredienser fremfor “pakke-kake”. Med deilige bær i gele-lokk.
kaker
Skikkelig nam nam og gode priser
Slik situasjon er i dag så er det mange som blir nødt å feire bursdager hjemme. Hvorfor ikke bestille en deilig kake? Natalia Berge Food Studio har forskjellige kaker og bakst, samt salater og catering. De kommer og leverer på døra. Hva kan bli bedre?

Så her kan du ta en titt, som sagt anbefales på det sterkeste!

 

signatur

street

street

HEI ❤
Dere som nylig begynte å følge meg. La oss hilse på hverandre.
Lena er her, fire prosent norsk, men hundre i hjertet. Elsker Norge og vårt forhold har vart i 15 år. Tidligere harstadværing og nå lykkelig jærbu. Elsker Stavanger også og er så heldig å oppleve at det er gjensidig.

Jeg er tidligere “kronisk singel” Tinder-heks som skremte datene vekk. Navnet “tastaturheks” fikk jeg av en uheldig beiler som ble sjarmert av min fremtoning i brevutveksling på nett. Jeg digget navnet og nå bruker det her og på bloggen. Nå er drømmen min en lykkelig familie med forhåpentligvis en skikkelig prins så det gjenstår bare å se om det går.

 

Mamma til en fantastisk og verdens snilleste og fornuftig tenåring, og mamma til en bitteliten engel som valgte å forlate oss før fødselen.
Her på insta bygger jeg min drømmeverden med fine bilder, men bak tøffe og glinsende fasade gjemmer det svært sårbar person med angst seg. Jeg er åpen om dette og skriver litt om alt som gjelder hverdagen på godt og vondt. Livet slik det er!

Hvem er DU? Skriv litt om deg og la oss bli bedre kjent

 

signatur