Godt nyttår folkens,

Det er bare noen timer igjen av 2023 og jeg kommer med tilbakeblikk og oppsummering.

Dette var ganske krevende år, men alt stod stille og jeg fikk ikke gjort det jeg hadde planlagt på noen av områdene i livet. Men inne har jeg endret meg mye, jeg kjenner på at jeg vokst skikkelig mentalt. Spesielt etter marerittet jeg opplevde på slutten av året.

Her er tilbakeblikk fra 2023:

Continue Reading "tilbakeblikk på 2023"

 

 

Jeg setter TW tegn her så de som er ekstra sensitive til denne slags innhold kan la være å gå inn på dette innlegget. Jeg deler her det som jeg delte på Snapchat (Lenalykkeblogg der) i dag.

Leses på eget ansvar, jeg advarte mot bilder og sterke detaljer.

fra dette (før )

 

Setter pris på om du deler <3

 

Jeg kommer til å oppdatere her om min reise for å få tilbake mitt ansikt. Foreløpig vet jeg ikke om det mulig enda. Men nå vet jeg at jeg er i gode hender.

 

Klem fra meg, ta vare på dere selv <3

signature lena

God romjul

Jeg har hjemmekontor i dag, men går rundt i pysjen og morgen var lang. Det ble slik at jeg hadde utrolig mange planer om å kose meg i romjula og være sosial, men slik ble det ikke. Jeg styrer med ansiktet mitt og har flere avtaler med behandlere i nærmeste dager. Håper jeg er mer eller mindre bedre til Nyttårsaften.

Continue Reading "HVERDAGEN: ikke alt som skinner er gull"

 

Romjula er skikkelig nostalgisk tid. Julen er over, men det er ganske lenge til Nyttårsaften.

Hverdagen er litt tilbake, men man har feriefølelse uansett. Det er tid for planlegging og forventninger til nytt år 2024.

Continue Reading "MINE FORVENTNINGER TIL 2024"

 

Her kommer det litt oppsummering av Jula 2023.

Vi hadde veldig rolig julaften på hytta til faren til min bestis. Det ble god mat og god stemning.

Ellers var det veldig rolig og siden jeg er helt tom for energi og deppa så passer det fint at det er ikke noe stort som skjer.

Continue Reading "HVERDAGEN: tilbakeblikk fra Julen 2023"

 

Det er siste uke i desember, og jeg venter i spenning på at 2023 tar slutt. Høsten var så utrolig turbulent og nå i desember fikk jeg feilbehandling av ansiktet som opptar alle tankene mine og suger meg for energi. Så jeg er veldig ferdig med dette året.

Continue Reading "HVERDAGEN: jeg venter i spenning"

 

Her kommer det en liten oppskrift på supersøte snacks som du kan lage selv på noen minutter. Disse passer godt til julebordet, venninne kveld i romjula, eller snacks til nyttårsaften.

Continue Reading "OPPSKRIFT: juletre av ost"

 

God jul til alle mine lesere 

Jeg vil takke dere som er her med meg: ler med meg, sorger med meg, går gjennom livets faser og utfordringer, deler glede og sorg med meg.

Dere aner ikke hva dere betyr for meg.

Jeg startet denne bloggen for snart ti år siden, når jeg oppfylte alle min drømmer og kroppen sagt ifra. Jeg hadde mye angst og depresjon. Bloggen ble min redning og min eneste kommunikasjonsmiddel fordi jeg satt hjemme og slet med å snakke med folk.

Plutselig hadde jeg en hel gruppe med folk som jeg kunne snakke med, som støttet meg og heiet på meg. Som er med nå mot mine nye drømmer.

Continue Reading "JULEHILSEN FRA MEG"

 

Det er oppskrift som er så lett å lage, gjerne som aktivitet i romjula. Barna vil elske denne aktiviteten!

Du trenger:

1 pk pizzadeig

tomater, oliven, paprika

revet ost

tomatsaus

 

Slik gjør du det:

rull ut pizzadeig

skjær ut juletre

smør med tomatsaus

pynt slik du ønsker

dryss med revet ost og stek i ovnen i ca 25 minutter ved 220C

 

Man kan lage et lite stjerne av pizzadeig på toppen

 

I går var jeg på sein juleshopping (selv om alt virket til å være på stell), og drakk kaffe med julebolle på Kanelsnurren.

Julebolle er egentlig vanlig bolle, men med tørket frukt og masse kanel og krydder. Men det er fin tradisjon hos oss å spise den rett før jul.

 

Selv om jeg har ikke gjort noe som helst, ikke bakt, ikke ryddet eller vasket, ikke satt opp juletre en gang, men jeg føler meg utrolig sliten av stress.

Høsten var utrolig turbulent og når jeg hadde mislykket ansiktsbehandling som krever mye reparering nå, så jeg føler meg helt utslitt. Jeg har ikke sovet normalt på evigheter, og alt jeg ønsker i jula er å sove ut, lese bøker og ta skikkelige hudpleie.

Hvordan er DINE siste dager før Julaften?

Klem fra meg,

signature lena