gravid

 

gravid

 

Det er sjeldent jeg skriver dette, fordi som de fleste som leser meg vet så hadde jeg lyst lenge på barn nummer to og det er mye sorg forbundet med det at jeg må gi slipp på denne drømmen. Men allikevel. OMG!

Siste uke tar kaka!

 

Først klikket det fullstendig for USA hvor de går og roter med abortloven, og pålegger kvinner å bære frem uønskede barn. Dette er i landet hvor helseforsikringer er svindyrt, hvor kvinner må betale selv fødsel og keisersnitt, hvor barselspermisjon er nesten ikke-eksisterende. Lykke til, sier jeg bare. Vi alle vet hva som kommer til å skje. Det vil bli mange kriminelle aborter som vil ta flere liv. Utrolig at folk ikke lærer av historie.

 

Men så leser jeg fortsatt meninger som tilhører 1960 og kanskje 1930 til og med: at målet med å skaffe seg ei dame er å befrukte henne. Altså, hva? Befrukte?

Det er liksom derfor man får seg en partner?

 

Jeg trodde at vi kommet lengre frem i 2022. Jeg personlig ikke ønsker å være fødemaskin. Derfor unngikk jeg målrettet menn som snakket kun om barn og graviditet allerede på første date. Det er ikke derfor man får seg en partner håper jeg. Ja, man kan ha et ønske om barn og det er legitimt ønske, men det er ikke derfor vi kvinner eksisterer.

Vi er ingen fødemaskiner.

 

Igjen, akkurat nå i 2022 om kvinner ønsker seg barn etter fylte 50 er det fylt mulig. Så biologiske klokka begynne å gå saktere snart, det er bare å akseptere.

Vet ikke hvorfor, men slike holdninger irriterer meg masse. Utrolig at vi ikke kommet oss lengre og det betyr bare at vi har lang vei å gå igjen.

 

signature lena

Frokost

 

Frokost

 

God torsdag,

 

I går hadde jeg det litt travelt med flere oppgaver som måtte gjøres så når kvelden kom hadde jeg to valg: ta litt med ro og sove litt i sola på veranda, eller sitte og skrive på bloggen. Da valgte jeg tid for meg selv. Jeg angrer ikke fordi at det er sjeldent jeg gjør dette.

 

 

 

Sitat

 

I dag ser jeg at statistikken min viser meg finger og det er helt greit fordi at det er første gang denne sommeren at jeg solet meg og sov litt på kvelden, fordi jeg sover ganske lite om nettene.

 

Dagen i dag gikk stort sett til jobb på tross av +24 varmegrader og matfestival i Stavanger. Men nå skal kvelden nytes.

 

Hva gjør dere på i dag?

 

signature lena

frokost

frokost

 

 

God onsdag,

 

dagen i dag ble veldig rotete og ikke som planlagt. Jeg måtte på legekontor og så på en sjekk, derfor ble det bare rot. Nå har jeg spist lunsj og må rekke frisør før hun går på ferie. Det er veldig nødvendig da håret trenger litt stæsj. Så det blir en ekstra lang dag på jobb på meg i morgen.

 

lenalykke

 

Vet ikke enda om det blir noe av Gladmat festivalen i Stavanger da jeg er opptatt og i tillegg er det masse folk i Vågen akkurat nå. Været er fint med +24 så får se hva kvelden bringer.

 

Hva gjør dere på i dag?

 

signature lena

frokost

 

frokost

 

Hei du, ja du,

 

dersom du trenger å høre dette i dag (eller lese), her er dette.

 

 

 

du er vakker

 

 

Fra meg til deg 🙂

 

Håper dagen din er fin, vakre <3

 

 

signature lena

frokost

frokost

 

 

God tirsdag,

 

jeg kjenner at jeg hadde energi nok akkurat for å klare meg forrige uke og ha mer eller mindre aktiv helg. I dag fikk energinivået et skikkelig fall. Jeg sov veldig dårlig og derfor sov litt lenger på morgenen (dette er aldri bra for meg) og nå er jeg ganske slapp mens jeg har boka full og må gjøre ting som skal gjøres. Nå er det hjemmekontor og så skal jeg til Stavanger i et møte, så blir det litt mer jobbing på meg og litt balkong pynt.

Jeg har nemlig kjøpt nye planter til balkongen. Plast planter fordi jeg er veldig lei av at ekte dør hele tiden. For se hvordan det vil gå med plastikk fantastikk.

 

Været er ganske fint i dag, så kanskje blir det litt kos på byen.

 

Hva skal dere i dag?

 

Klem fra meg,

signature lena

dater

dater

 

 

I går kveld koset jeg meg med “Grenseløst forelsket” på Dplay og oppdaget en ting. En skikkelig kjedelig ting. Det er fortsatt slik at det er mer akseptabelt at mannen er eldre enn dame, enn omvendt.

 

Når en 63-årig sjåfør fra Bergen er sammen med ei 36-årig filippinske dame er helt greit, både for de fleste og UDI, mens når ei 62-årig dame fra Norge er sammen med en 28-årig turkisk mann er et problem. Her vil jeg ikke gå inn i detaljene og spekulere på hvorvidt det er ekte følelser eller ei, men selv fakta. Det er helt ok for en mann, og UDI gir han familiegjenforening, men det er ikke greit for ei dame, og hun får ikke.

 

Jeg trodde ikke at i 2022 dette skulle vært fortsatt aktuelt. Men sånn er det. Rett i fleisen. Fatter ikke at det er slik fortsatt, men sånn er det bare.

 

Har dere sett programmet?

 

signature lena

frokost

 

frokost

God mandag, 

 

Morgenen var ikke særlig god siden natta var urolig. Jeg sover ekstra dårlig i varmen og akkurat nå er det +27 i huset så det er litt for varmt. Selv for meg som er ei frysepinne.

 

Dagen i dag planlegges å gå til jobb, blomster shopping,  trening og litt avslapning. Ikke noe spesielt da.

 

Hva gjør dere på i dag?

 

Klem fra meg,

signature lena

lenalykke

lenalykke

 

I dag postet jeg noe nytt på Instagram som jeg ville dele med dere. Jeg fant en god sitat.

 

Her er den:

“Noen sa til meg en gang: du aner ikke hva du har før du mistet det. Sannheten er at du har alltid vist hva du hadde, men du trodde aldri du skulle miste det”

Det er dessverre sant. Ofte legger vi ikke merke til det vi har, dette virker ganske så vanlig og hverdagslig for oss. Bare når vi mister det så savner vi dette.

 

Er dere flinke til å sette pris og ta vare på det dere har?

 

 

God natt fra meg til deg

 

signature lena

 

 

frokost

frokost

 

Det er ikke ofte jeg misliker noen til de grader at jeg kan si at jeg blir fysisk uvel. Men noen grupper med folk fremkaller slike reaksjoner. Siden de ble så mange av i det siste, så her er min liste, presentert av meg.

 

Dobbeltmoralske folk

Disse får jeg fysisk allergi mot. Jeg klør i hendene etter å skyve dem bort fra meg og blir uvel i magen. Folka som sier en ting og gjør annen ting, folka som mener at en type folk for leve mens andre ikke fortjener å leve. Generelt folk som er veldig umoralske, selv om jeg kaller dem for dobbeltmoralske.

 

Prolifere

Her snakker jeg ikke om folk som generelt er imot abort og ikke ønsker å ta den selv, men om majoriteten av prolifere som bryr seg om fostere, men ikke bryr seg noe om livene til folk som er faktisk allerede fødte. Dems “kamp” stopper der hvor babyen blir født, så overlater de alt ansvar til stakkars kvinne som de overtalte til å beholde uønsket barn. Hvordan skal dette barnet leve bryr de seg katta om. De bryr seg ikke om at kvinner kan dø av ulovlige aborter. De bryr seg ikke om barnas lidelser som lever med uskikkelige mødre som ikke ønsket dem. De bryr seg ikke om kvinne kan dø som følge av svangerskap. Av og til tror jeg de er bare gale folk som hater sex og kvinner.

 

Religiøse fanatikere

Som person som vokst opp i en kristen familie og tok avstand fra sterkt kristent miljø kan jeg fortelle ganske mye om hva jeg synes om dette. Religiøse fanatikere har ingenting med ekte kristne og troende å gjøre. Det er galne folk som mener at de kan drepe, torturere og bega forferdelige handlinger i Guds navn. Jeg tror av og til at Gud er også kvalm av dem.

 

Pedofiler

Her trenges det ikke kommentarer

 

Det finnes sikkert flere grupper med folk som gjør meg kvalm, men disse går igjen og jeg prøver å holde meg unna dem.

 

Hva med dere? Hvilke folk gjør deg sint, kvalm eller irritert?

 

signature lena

lenalykke strand

lenalykke strand

 

 

God søndag,

 

Her er været tilbake til normalen: grått, kjølig og regntungt. Altså normal norsk sommer, som forventet. Jeg skal på jobb i morgen og i dag sov jeg frem til klokka 12:00. Så ble det en sein lunsj og enda ingen middag, men den skal lages snart. Planen i dag er å skrive og ellers rydde hjemme og fikse noen papirer. Motivasjonen er lav og jeg vet ikke hvordan booste den. Kanskje få i meg litt kaffe?

 

frokost
dagens lunsj <3

 

 

Neste uke blir avbalansert og jeg har planlagt flere koselige ting jeg skal gjøre etter jobb. På kontoret blir det for det meste skriving, så det er bare koselig. Jeg liker også å jobbe med mennesker, men det er koselig å kunne sitte og skrive i fred, for det har jeg som regel for lite tid og muligheter til. Så i dag skal jeg sørge for tidlig kveld i seng fordi det er viktig for mitt energi nivå i morgen.

 

Her er noen søndagstanker fra meg:

  • det er utrolig at noen bryr seg om at gutt kysser gutt og jente kysser jente, når det er krig og sult i verden og farlige sykdommer. har ikke vi andre ting å bry oss om og rette sin hat mot?
  • jeg er veldig urolig at Norge er ikke så trygt land lenger, man kan bli skytt på en åpen gate og snart har vi vel “svenske tilstander” her, dett er ikke et land jeg ønsker for mine barns fremtid
  • jeg gleder meg til fri og sommervær, håper jeg får lov å kose meg uten å bekymre meg om problemer hele tiden
  • jeg har handlet inn masse sommerklær, gleder meg til å vise dere

 

 

Hva gjør dere på i dag?

 

Klem fra meg,

signature lena