Fem beauty hacks for hverdag

Categories Mote og Hudpleie

 

Hei finingene mine, jeg har det travelt for tiden siden hverdagen innhentet oss for fullt. Så her er min tirsdags spalte med beauty hacks. Det kan være vanskelig å ta vare på seg selv og drive med skjønnhetsritualer i hverdagen når man har så mange ting og tang man skal være i mål med.
Her er mine enkle fem beauty hacks som er vanlige i hverdagen min.
Bruk av eye patcher
Jeg kjøper dem som regel på Normal, eller bestiller på Iherb, De er helt geniale om morgenen når man har som regel dårlig tid og poser under øynene i tillegg. Jeg påfører patcher for 5-10 minutter og så vips, jeg er klar til en ny dag.
patcher
Ansiktsmassasje
Den er gull verdt om morgenen når man ser noe trøtt ut. Jeg bruker ca 5 minutt på dette. Massasjen er enkel: Jeg klapper litt på kinnene og halsen og bruker stryke bevegelser oppover halsen. Jeg kan anbefaler små vacuum massasje dingser som man kan bruke i hele ansiktet og under øynene. De kan bestilles på Ebay og koster svært lite. Bruk gjerne med forsiktighet om du har fillere i ansiktet.
massage
Hårspray
Jeg bruker mykgjørende hårspray med keratin før jeg starter med å krølle eller ordne håret med rettetang. Den gjør håret mitt silkemykt og gir det glans. Tar ikke så lang tid heller for alt i alt bruker jeg ca 5-7 minutt på frisyren min om morgenen.
Kaffe maske
Om man er skikkelig trøtt om morgenen og ser virkelig uopplagt ut så kan koffein maske berge dagen. Jeg bruker den i løpet av ti minutt mens jeg lager frokost og smører matpakke. Fort gjort og resultatet er strålende- som regel blir huden strammet kraftig opp og får ny glød.
kaffe maske
Leppeskrubb
Den bruker jeg opp til 3-4 ganger per uke. Gjerne om morgenen. Den får leppene mine til å bli mer fyldige og tilfører fuktighet. Beste middelet for å forebygge sprukne tørre tynne lepper om høsten.
Har dere noen “raske” lifehacks rutiner i hverdagen? Kanskje bruker dere noe fra lista mi også?
signatur

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.