Hei på dere <3

Da er det fredag og tid for ukens alenedate. Jeg fant ut for en stund siden at jeg trives veldig godt med å ta meg selv ut på date. I dag koset jeg meg masse på Amfi Madla med bedre lunsj.

Continue Reading "HVERDAGEN: ukens alenedate"

 

Hei på dere <3

Jeg får ofte spørsmål på Instagram og Facebook om hvordan jeg klarer å lever så “lux” liv hvor jeg ofte er ute på noe, spiser på restaurant og ellers har det fint. Så her vil jeg forklare hvordan jeg mestrer dette.

Continue Reading "Hvordan klarer jeg dette?"

 

Hei på dere <3

I det siste liker jeg å være på Ikea på torsdager. Hele sommeren har Ikea 50% rabatt på alle middager og det er gyllen mulighet for å unne seg bra middag til gode pris.

Continue Reading "HVERDAGEN: torsdager på IKEA"

 

 

Hei på dere <3

Jeg popper her innom for å dele et bilde som dere kanskje trenger i dag. Håper dagen blir fantastisk.

 

Klem fra meg,

signature lena

 

Hei på dere <3

Jeg ville fortelle at jeg oppdaget ny aktivitet som jeg trengte lenge. Jeg oppdaget at jeg kan ta meg selv ut på date. Det er så koselig og enkelt, og fikk meg til å føle meg på en skikkelig date.

Continue Reading "HVERDAGEN: en date med meg selv"

 

Sommergarderoben min er ganske liten, også fordi at det er sjeldent det er sommer i Stavanger. Også fordi at jeg liker å ha få plagg å velge mellom og sommerklær er så enkelt å kjøpe basis.

Dette skjørtet er nok 2-3 år gammel og jeg elsker den og bruker den hver sommer.

Continue Reading "ANTREKK: rutete sommerskjørt styling"

 

For noen uker siden var jeg på sommerens første roadtrip. Jeg liker ikke å kjøre selv, men jeg liker å sitte på og komme til steder hvor man kan ta fine bilder og nyte natur.

Norge er så vakkert land at  det er helt magisk å kunne oppleve det igjen og igjen. Vi var på nydelig Byrkjedalstunet og nøt oss omvisning og god mat.

Continue Reading "BILDEDRYSS: sommerens første roadtrip"

 

Hei på dere <3

Det har vært nå veldig lang tid siden jeg blogget. Jeg må innrømme at jeg mistet motivasjonen nesten helt.

Blogging tar ganske mye tid og krever en god dose med inspirasjon og energi, så jeg føler at jeg ikke har så mye til overs. Jeg gikk nesten helt over til Instagram og Snapchat, siden der får jeg mye mer engasjement og det er mye lettere å oppdatere der.

Continue Reading "MOTIVASJONEN ER NÆRMEST HELT BORTE"