Hei på dere <3

Jeg er litt forsinket med “back to school” antrekkene. Men jeg liker office stil kjempegodt. Her er det noen av mine favoritter:

Blazer + skjørt

Denne kombinasjonen er min favoritt. Jeg elsker skjørt, men bruker det sjeldent på jobb på grunn av at det er ganske kaldt på kontoret. Ellers på fritiden bruker jeg mye skjørt og spesielt når jeg er ute på kafe eller møte.

Continue Reading "5 “back to school” antrekk"

 

Hei på dere <3

Oktober er her. Favorittmåneden min. Jeg er ei oktober jente og i neste uke har jeg bursdag. Det er helt uvirkelig å tenke på hvor mange år jeg blir. Da jeg gikk på ungdomsskole døde læreren min. I begravelsen snakket folk om at hun var alt for ung. Jeg skjønte ikke dette der og da. For meg var hun bra gammel og gamle folk kan dø vet du. Hun var faktisk yngre enn det jeg er nå. Jeg tenker ofte tilbake til dette minnet fra ungdomsårene og tenker at det må være skikkelig privilegium å få oppleve ny dag, nytt år, ny bursdag.

 

 

Man vet aldri hva som kommer rundt neste svingen og hvor lenge man får oppleve denne verden. Dette gjør livet så dyrebart og så spennende. Noe mange tar for gitt.

Jeg håper oktober blir snill mot meg, og deg.

 

Klem fra meg,

signature lena

 

Hei på dere <3

Har dere noen gang merket at dersom en toxic person ikke er med i et møte eller i selskap, så heøe atmosfæren føles liksom lettet og lysere?

Det er helt utrolig hvor mye dette betyr. Toxic tunge mennesker klarer å forpeste for alle de andre. Jeg håper at dere holder dere seg vekke fra sånne. Det er bare mine tanker i dag <3

Klem fra meg,

signature lena