JEG TESTET ET NYTT PRODUKT FOR KVINNER!

Categories Mote og Hudpleie

Reklame | sereluna.no

La meg presentere et nytt produkt for kvinner som jeg var så heldig å få testet: norske mensentruse Sereluna.

Sereluna erstatter bind og tamponger som kan by på mange utfordringer og ikke minst inneholder blekningsmiddel som kan forstyrre PH-balansen.  Sereluna er vaskbare, bærekraftige og kan brukes i mange år. Det som er bra for kvinner på 35+ er at Sereluna også kan brukes etter fødsel og etter overgangsalder for mindre lekkasjer, samt at enkelte kvinner bruker Sereluna på trening for beskyttelse mot svette.

Sereluna har et veldig kult design og er veldig behagelig til kroppen. Jeg setter komfort og sikkerhet foran alt annet, og jeg var utrolig fornøyd med dette produktet. Man får nødvendig beskyttelse og føler seg stilig, og dette er ganske viktig for oss jenter.

Sereluna finnes i to ulike styrker, noe som passer perfekt til forskjellige dager i syklusen. Sereluna har  ulike design og man kan velge elegante blonder eller mer sporty boxere.

Altså, jeg kan anbefale Sereluna.

 

 

Det er viktig å bemerke at dette merket er HELT NORSK så når man kjøper Sereluna støtter man en lokal bedrift. Sereluna produseres også i Europa og ikke i Kina (jeg vet at dette er viktig for mange av dere som er opptatte av kvalitet), og er laget av økologisk bomull, noe som er viktig for at kroppen får puste.

 

Ble dere nysgjerrige? Da kan dere lese litt HER 

Sereluna.no har fantastisk BLOGG med mange fine artikler om kvinnehelse. Jeg leste der selv om endometriose, det er slik jeg oppdaget dette merket.

Jeg er sikker på at dere blir like fornøyde som meg når dere prøver Sereluna.

 

Klem fra meg,

signature lena

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.