5 høst-antrekk

Categories Mote og Hudpleie

 

Hei på dere <3

Det er lenge siden jeg publiserte styling her på bloggen. Her kommer det noen inspirasjons bilder på høst antrekk.

 

Burgunder + beige 

Burgunder passer egentlig med alt, men burgunder og beige er spesielt fint sammen. Dette antrekket ser veldig fint ut med beige kåpe over. Dette bruker jeg mye av nå i høst. Loafers passer også med alt og er veldig behagelig og fint sko til høsten.

Beige + Beige

Beige er fantastisk farge til alle årstider, men den er spesielt fin om høsten. Her kombinerer jeg genser med striper og beige skjørt. Nydelig kombinasjon.

Beige+Hvitt

Hvitt passer til alle sesonger, men kombinert med beige og brun passer den spesielt fint til høst. Jeg satt sammen dette antrekket med mye hvitt og litt beige. Veske er i burgunder og gir masse høst stemning.

Striper

Striper passer veldig godt til høst. Jeg har flere gensere med striper. Her setter jeg sammen svart og hvitt antrekk som har masse høst stemning allikevel.

Jeg styler også stripete cardigan i svart og hvitt, med beige skjørt som er min favoritt til høsten. Jeg bruker mye overknees også til høsten, fordi det er varmt nok og passer best til denne sesongen.

 

Rødt+hvitt

Rødt er høstens farge. Jeg styler min college genser som jeg har nå i flere år med hvitt skjørt og hvite detaljer. Den går aldri av mote og passer best nå om høsten.

Hvilket antrekk likte du best?

 

Klem fra meg,

signature lena

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.