5 STEG UT AV “EVIG SINGEL” FELLE

Categories Finne den rette

solsikker

 

For flere år siden skrev jeg mye om det å være “evig singel” og omtalte meg selv som dette. Så bestemte jeg meg for å begynne å date igjen, og dette visste seg at det var ikke så enkelt. Helt til jeg innså at jeg satt i “evig singel” felle. Jeg komt meg ut av dette og endte opp med kjæreste og forhold i flere år. Så her vil jeg dele gjerne mine tips til hvordan man kommer ut av “evig singel” felle, begynner å date igjen og finner seg en kjæreste. Om det å få til et lykkelig forhold forteller jeg senere når jeg sitter her godt gift med min egen familie (jeg er hundre prosent sikker på at dette skjer ganske snart).

Her er mine 5 tips:

slutt å kalle deg selv for “evig singel”

Dette er mange ikke klare over. Det vi forteller oss selv om oss selv hver dag blir til vår livsstil og vaner. Forteller du deg selv at du er evig singel så tror hjernen din på dette, noe som fører til at du ikke ser muligheter, men kun ting som vil opprettholde det du forteller deg selv. Si allerede i dag at du er IKKE singel, men er “på leting”. Slik innstiller du deg selv på at du skal finne den rette, ikke forbli singel.

begynn med aktiv dating

Det som man ofte gjør når man er vant å være singel over flere år, er å være “lat dater”, det vil si å date her og der, ikke gjøre innsats og ikke være skikkelig aktiv på dating markedet. Jeg gikk på 3-5 date per uke da jeg var i denne fasen. Mange synes dette er slitsomt og derfor kommer jeg til neste punkt.

gjør dating til gøy aktivitet

Mange grøsser av tanken om å date hyppig og aktivt, fordi at mange synes dette er slitsomt og kjedelig. Derfor anbefaler jeg å gjøre dating til noe gøy. Ikke typisk kaffe eller øl på byen, men noen aktiviteter sammen. Det går helt greit å foreslå noe aktivitet sammen, som bowling, darts og ellers noe som er ikke så kjedelig og kan by på god stemning. Gjør det du er komfortabel med. Dersom du liker best kaffe eller kort tur for å bli kjent, så gjør det. Jeg misliker kaffe og turer så jeg foreslår noe annet som regel.

prøv å omgås venner som har kjæreste

Dette er også viktig. Mange er ikke klare over at når de henger mye sammen med single venner så fortsetter de med samme tankegang og kanskje samme vaner. Når man er mye sammen med venner som er i et forhold, får man annen tankegang og det er også mulighet for å bli kjent med venner til venner som også søker kjæreste.

skriv en liste

Det er viktig å vite hva du trenger, derfor kan det være lurt å lage en liste om hva du ser i en partner, hvilken type forhold du ønsker og hva du selv har å tilby. Mange fraråder dette, men for meg hadde det kjempegod effekt. Å lete etter kjæreste uten å vite hva du trenger er som å dra sulten på butikk uten handleliste. Dette kan hjelpe deg å date og se etter potensiale i datingen din.

 

Lykke til !

2 kommentarer

2 thoughts on “5 STEG UT AV “EVIG SINGEL” FELLE

  1. Ja noen ønsker å være evig singel, mens andre leter og leter og leter – også endelig finner de mannen i sitt liv 🙂
    Lag deg en fin fredag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.