KJÆRESTEN VIL IKKE VISE MEG PÅ SOSIALE MEDIA

Categories Finne den rette

 

I går leste jeg en post på Kvinneguiden fra ei dame som stusser over at hennes nye type ikke ønsker å poste fellesbilder eller hennes bilder på sosiale media. Hun lurer på om dette er normalt eller om han ønsker å skjule henne slik at andre damer tror at han er tilgjengelig. Så hun føler at dette er litt rart og sårende for henne.

Om dette skjedde for 4-5 år siden, skulle jeg svart bastant at han er ikke glad nok i henne og ønsker å skjule henne fra andre. Men nå tenker jeg ikke slik, den dagen i dag. Jeg har mine erfaringer som gjør at jeg selv ikke ønsker å vise familien min til andre.  Fordi at folk der ute er forskjellige, og mange dessverre er ikke snille.

Noen folk er ikke så veldig opptatte av sosiale media heller, så ønsker ikke å være aktive der. Så det finnes ikke enveis forklaring på dette.

Hva tenker dere?

Klem fra meg,

signature lena

2 kommentarer

2 thoughts on “KJÆRESTEN VIL IKKE VISE MEG PÅ SOSIALE MEDIA

  1. Nei, her er det ikke noe ensidig svar. Mange ønsker ikke å være i sosiale media, og må få slippe. Hos meg gjelder det både samboer og andre i familien min. De har ikke lyst til å “poppe opp” hver gang det er et blogginnlegg. Men vil legge ut selv, på sine medier HVIS de har lyst. Og det er HELT greit synes jeg 🙂 Jeg tenker at det er ikke SÅ interessant for andre heller. Det er nok av andre ting å ta bilder av også, natur, byer, statuer, rare dyr, og seg selv i morsomme situasjoner 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.