Tre trygge måter å booste sin energi uten kaffe og sukker

Categories Mote og Hudpleie
teknisk
Når man har utrolig mange gjøremål gjennom dagen, føler man seg som regel helt kaka når man endelig kommer hjem. Men gjett om gjøremålene slutter der? Riktig, nope.
Derfor trenger man av og til akutt energiboost. Men hva skal man gjøre om man i likhet med meg som ikke drikker kaffe og lever sukkerfritt? Her kommer mine tips!
Kontrast dusj
Dersom du dusjer med veldig varmt vann så skru på ekstremt kaldt vann rett etter, så vil du få blodomløpet ditt til å fungerer aktivt, noe som vil gi deg ekstra energi. OBS: Derfor er det IKKE lurt med veldig varm dusj rett før leggetid. Vil du sove godt ta varm, men ikke for varmt bad eller dusj.
Ingefær te
Te med ingefær vil gi deg masse energi! Ingefær er kjent som energi booster og er rene gullet for immunforsvaret. Hell i deg en liten kopp og vent ca 15 minutt, Resultat er garantert.
Trappeløp
Fysisk aktivitet er supert, men du må passe på for å ikke bli sliten heller. Derfor bør du ta korte økter: Trappeløp for å hente avis og tilbake, ca 50 situps eller knebøy vil fikse både hodet og energinivået ditt.
Har du egne effektive måter å få mer energi på?
XOXO Tastaturheks
Foto: RÅ Foto

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Tre trygge måter å booste sin energi uten kaffe og sukker

  1. Oppløftende musikk!
    Selv er jeg svært glad i rock, med Queen som den ultimate favoritten, men finner også energi-boosters innen andre genre. Et glimrende eks. er faktisk ‘Girls’ med Marcus & Martinus (den med Madcon). De kidsa har i det hele tatt en generelt ‘energi-boosting’ effekt 🙂

  2. Te lagd på rosmarin kan få blodomløpet i gang og virke oppløftende, litt som på samme måten som med ingefær. Grønn te med mynte virker også som regel oppkvikkende på meg. Om det er varmt i været, hjelper det å legge noe kaldt på pulspunktene – det får blodårene til å trekke seg sammen og blodtrykket til å gå opp (har strevd med lavt blodtrykk i varmen).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.