Ti grunner for å besøke GladMat neste år

Jeg kom over en diskusjon på Facebook om hva det var slags greia med GladMat festivalen. Folk liksom bare går rundt og smaker på diverse maten som de kunne kjøpt billigere på en restaurant. Dette synes jeg henger ikke på greip, så her fant jeg hele 10 meget gode grunner for å komme til Stavanger og nyte festivalen.
Mulighet til å smake unik mat
Går du på restaurant får du en vanlig måltid for 300-400kr. På GladMaten kan du få ti småretter for denne prisen. Det finnes også større retter, slik som hjorteburgere vi smakte ifjor til hundrings. Vil du ikke bruke for mye penger kan du komme mett og god, og smake diverse desserter.
Treffe folk
Når man vandrer rundt i byen, smaker maten med noe godt i glasset, blir stemningen annerledes. Så du kan treffe nye folk. Kompisen min traff dama si slik. Obs obs for oss single!
Bli kjent med byen
Kjenner du ikke Stavanger godt, kan du ta deg en skikkelig runde og bli bedre kjent med sentrum. Stavanger er en utrolig koselig by, så det anbefales!
Få med seg konserter og opplevelser
GladMat betyr ikke utelukkende spising. Man kan kjøpe billetter til diverse konserter, vinsmaking og andre kulinariske opplevelser.
Instagramvennlige bilder
Digger du sosiale media? Her får du unik mulighet til å skape knallbilder for din feed. Stavanger er full av graffiti og spesielt flott pyntete steder under festivalen. Ikke snakke om berømte matbilder og flatlays med fargerike matretter.
Nyte musikk og feststemning
Vil du ikke på konsert- kan du nyte musikken gratis på byen! Det spilles masse fengende låter overalt og folk danser og koser seg. Stavanger har vært heldig med sommertemperaturer nå i flere år på rad under GladMaten, og da får man sterk følelse av å være i syden. Det er bare å nyte da!
Shoppe på rabatt
Flere butikker i sentrum kjører på med salg og rabatter under festivalen. Så man kan hive seg på shoppingbølgen og skaffe seg noen skikkelige kupp.
Morsom trening
Det å traske rundt i byen flere timer er en ganske god trening. Jaja, selv når du spiser underveis! Så det er bare å velge behagelige sko og sette på skrittelleren. Hvor mange skritt blir det på deg mon tro?
Nyte utsikten
Festivalen plasserer seg rundt kaia i Stavanger med flott utsikt. Hva kan bli bedre enn krystallklart hav, lett bris og nydelig natur? Jordbær i hvit sjokolade og champagne med utsikt mot havet. Høres rett og slett deilig ut!
Få med seg årets sommerparty
Flere utesteder arrangerer spesielle nattparty som fort kan bli sommerens høydepunkt. Det anbefales å få med seg!
Har du opplevd GladMaten før? Hvis ikke så er du hjertelig velkommen neste år.
XOXO Tastaturheks
4 kommentarer
    1. Gladmaten er en suksess, til og med i dårlig vær. Så de har etablert seg godt. I år valgte jeg for første gang å unngå Gladmaten. Valgte å reise til Stavanger når alt var pakket ned. Dette fordi jeg ikke orker så mye folk og trengsel nå for tiden. Pluss at det var svært varmt, og jakten på skygge ville bli for tøff. Men det er en av mine favorittfestivaler, så jeg håper at helsa er bedre neste år 😃 Tusen takk for fine glimt ❤

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg