SLIK DATER DU I CORONA TIDEN

kjærester
La oss stoppe litt opp med skriving om corona, desinfeksjon og andre skumle ting og snu oss til noe fint, slik som forelskelse. Ja, nemlig fordi at våren er her og vi blir nok våryre, corona eller ei.
Her er noen tips.
Tinder 
Tinder er blitt BARE virtuell, så man kan ikke møte en man flørter med. Hvorfor ikke sette opp et annet land, og annet språk, Slik vil du lære språket og få masse informasjon om ny kultur. Hvem vet, kanskje finner du skjebnet ditt og.
Dater
Reelle dater er forbudt, men det betyr ikke at man kan la være å date virtuelt. Bare installer webkamera og kjør på. Romantisk middag er helt mulig å lage, men hver av dere vil spise den selv. Men dette kan bli kult og annerledes.
Kino
Man kan se samme film samtidig og diskutere den. Et lite tips fra meg- se gjerne film som begge har sett før, slik vil dere unngår diskusjoner og uenigheter.
Tur
Det er også helt mulig. Dere kan møtes ute og holde en meters avstand så spasere rolig sammen. Dette kan være riktig romantisk!
Bli kjent
Man kan faktisk bli bedre kjent av å prate hver kveld på telefon enn å møtes for middag på dater online. Sett av en time hver dag for å snakke, gjerne til samme tid. Så blir det så fint og skaper skikkelige gode vaner når det gjelder hverandre.
Men lov meg ikke gjøre en ting- ikke flytt sammen siden det er korona og karantene uansett. Det blir kjipt å slå opp etter karantene.
Dater du nå før tiden eller?
signatur

 

4 kommentarer
  1. Jeg har dessverre vert singel i 1 år nå. Og kjenner jeg begynner å bli lei.
   Har spørsmåla runde på bloggen, gjerne ta deg en tur inn om.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg