5 “TURN OFF” FRASER PÅ TINDER

Categories Finne den rette
Gammelt innlegg, men deles her 🙂
Det finnes fraser som får meg til å miste interesse i vedkommende en gang for alltid. Jeg vet ikke om det gjelder alle, men her er min liste.
Hei du
Jeg hater når folk er såpass uhøflige at de ikke gidder å sjekke navnet mitt en gang. Ja, jeg vet at det er vanlig å si hei på denne måte i Norge, men dette er skikkelig turn off for min del. Dersom jeg fortsetter samtale etterpå så blir jeg ikke så gira uansett. Så vis litt manerer og tiltal personen ved navn når du først snakker til en.
Fleip eller Fakta
Mange kjører i gang dette på Tinder, og tro meg, dette er skikkelig turn off. Husk at personer på Tinder er fremmede, de har ofte dårlig tid, eller ikke ønsker å bruke hele livet sitt på Tinder, og det å drive og leke fleip eller fakta om deg selv er ikke morsomt. Kutt dette ut og lag heller en spennende, kort intro som vil fortelle noe interessant om deg selv.
Hva jobber du med?
Dette høres ut som noe vanlig, men dette spørsmålet irriterer meg grønt. Jeg ser at de fleste på Tinder er opptatt av å plassere en på sosial stige og vurdere deretter. Dette er kjedelig. Derfor foretrekker jeg at dette kommer opp naturlig i en samtale istedenfor at jeg skal føle meg som en kandidat på jobb intervju.
Har du lyst på noe random?
Dette er turn off.  Selv om jeg kanskje vil ha noe random, så ønsker jeg ikke å få dette så åpenbart i første melding. Om han ikke gidder en gang å bruke tiden sin på å finne ut en del om damen han ønsker å rote med så hvorfor skal jeg gidde?  Vær ordentlig og vis at du er interessert i person du vurderer å ha lett flørt med.
Teite og tørre vitser
Tørre vitser, fleip eller fakta og sånt er veldig turn off. Dette er ikke morsomt og ikke gøy, og er ganske dumt og kjedelig. Om man ønsker å imponere med humoristiske sans, så bør man velge noe lette spøk.
Hva irriterer dere i Tinder meldinger?
6 kommentarer

6 thoughts on “5 “TURN OFF” FRASER PÅ TINDER

  1. Jeg har aldri vært på Tinder, og kommer heller aldri til å gå på Tinder, rett og slett fordi jeg ikke liker konseptet. Men jeg mangler ikke ‘icks’ av den grunn, for å si det sånn *hehe*, og det var artig å få innblikk i dine.
    – ‘Har du lyst på noe random’? er forresten noe av det merkeligste jeg har hørt! Sier folk virkelig det på Tinder? – Og hva slags tilfeldigheter er det egentlig de snakker om? – Funfacts?? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.