ÅRETS FJELLTUR

Categories Reiser og opplevelser
fjelltur
fjelltur
fjelltur
Forrige uke startet endelig min ferie. Jeg skulle skrive litt, men jeg tok det helt rolig og hadde lang avslapning med serier, venner, by-turer og en fjelltur.
Først vurderte vi å dra til Preikestolen, men jeg leste at der var det kø som krevde tilkalling av politi. Så akkurat før turen vår ble Prekestolen stengt for besøk på grunn av en ulykke.
Så vi fikk ny rute hos min venninne Alexandra. Vi ble utrolig glade siden hun nevnte at der var det lite folk alltid og fantastisk utsikt. Så vi pakket og dro til Sokkaknuten som også ligger i Lysefjorden og har like bra utsikt som Preikestolen, om ikke bedre.
fjelltur
Men i det vi kom til stedet og jeg så selve fjellet fikk jeg rett og slett panikk. Det var utrolig høyt og man måtte bare gå i oppover bakke, nesten klatre enkelte steder. For å gjøre fortellinger kort- jeg gråt da vi kom fram og fikk lunsjen servert, og hele veien ned måtte jeg holde han i handa og hang på han flere steder.
Dagen etter ble ødelagt med vondt i korsryggen og bena. Jeg synes turen til Preikestolen var barnemat i forhold til dette. Men det betyr kanskje bare at jeg bør gå oftere på fjelltur, eller ha mindre sprek ledsager?
Date på fjelltur er ikke helt min greia fremover, tror jeg. Eller får se da. Fine bilder ble det hvertfall.
fjelltur

 

fjelltur

 

fjelltur

 

fjelltur

 

fjelltur

 

fjelltur

fjelltur

fjelltur

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.