Et stykke sur gammel gubbe

lykke
For et par uker siden fikk jeg øye på superkomisk post på Face som hadde som formål å vise til andre at enkelte bloggere er rett og slett bare snyltere. Posten ble lagt ut av en skallete mann oppi årene som er kjent med sine rare poster, så jeg kunne bare le av han og suse forbi, om det ikke var for en meget interessant detalj. Gubben driver jo selv med foto og reklame!
Altså er det ikke komisk at en som lever av å ta bilder og selge dem for å promotere andre sine varer klikker på grunn av bloggere som lever av å gjøre nærmest det samme. Det som får meg til å smile og grøsse samtidig er at folk ser på jobb som jobb kun om man går til et sted, der gjør man konkrete ting i avgrenset timetall og så får man lønna for dette. Men jobb kan jo være mye mer enn dette!
Det at bloggere får sponsede reiser betyr at de lever av å blogge, og de gjør akkurat det samme som denne sure gamle gubben: De tar bilder og reklamerer for byrå som sponset reisen deres, og får destinasjon. Hvorfor kalle dem for snyltere det aner jeg ikke? De jobber jo på lik linje som deg og meg. Om man tror at det er bare å knipse et par bilder og så få alt sponset, så kan man prøve å gjøre det i en måneds tid og så vente til man får tilbud om spons. Blogging og promotering er en virkelig hard jobb. Av og til må man opp kl 5 om morgenen for å rekke destinasjoner uten turister på reise, man får ikke bare ta seg fri når man vil og man må alltid holde aktiviteten på kontoen sin gående. Det er ikke lett, tro meg!
Kjære sure gamlinger, slutt å syte er dere snille. Det er ikke snylting å drive med blogging og reklame, det er en jobb. Om man ikke går på kontoret hver morgen, men jobber annerledes betyr ikke at man ikke jobber i det hele tatt.
Er det ikke typisk at alt det nye blir angrepet av folk med konservative syn og meninger?
XOXO Tastaturheks
Foto: RÅ Foto

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg