HVA FEILER DET DERE?

Categories Reiser og opplevelser
budapest
Bildet fra ifjor reise. Vi holder oss hjemme i år av hensyn til andre og corona situasjon
Her kommer det enda en post med upopulær mening. Jeg vil stille et enkelt og greit spørsmål til de som valgte å reise utenlands i år. Dog uten å ha viktige unnskyldninger for å reise, slik som dødsfall i familie eller besøk av slekta som man må se på liv og død.
Hvorfor reiser dere?
Det er åpne grenser mot land som drukner i Corona bokstavelig talt. Slik som Spania som nylig innførte munnbind påbud. Hvorfor må man dit?
Jeg skjønner det er kald og kort sommer i Norge, at det er kjipt å sitte hjemme hele tiden, men er det verdt det å nyte varme med fare for liv og helse? 
Det er rapportert flere tilfeller med Corona allerede, slik som nylig i Bergen. Det skjedde skikkelig utbrudd, og gjett hvorfor? Fordi at folk reiser og vandrer, først og fremst utenlands. Konsekvenser blir ny karantene til høst. Når alle bør dra til skole og på jobb, når folk vil komme tilbake til hverdagen. Jeg som lengter etter et barn til bør nok utsette det pga Corona-situasjon og pga at jeg ikke ønsker å gå gravid midt i Corona igjen. Det var helt forferdelig i vår når jeg var redd for mitt eget liv og livet til mitt ufødte barn.
Så jeg lurer fælt på- hva feiler det dere som driver og reiser? Hvorfor er det så kjipt å være hjemme i dette vakre landet og ta kun en sommer med ro. En sommer av mange somre dere vil ha i livet videre. Noe som andre kanskje ikke får på grunn av deres egoisme.
signatur
8 kommentarer

8 thoughts on “HVA FEILER DET DERE?

  1. Egoismen som råder vet du. Folk tenker at det skjer ikke meg. Selv har jeg utsatt alt av utlandsreiser til det er klart for alle. Så i år blir det Norges ferie på sørlandet, og hvem vet mulig jeg kjører fordi Stavanger:) Da må vi sees fine du 🙂

  2. Finnes den en god grunn, så ser jeg mellom fingrene, men er det bare for å finne sol og varmen, en drink og kun for å trekke frem pigmentene så fatter jeg det ikke. Samtidig legger jeg skyld også på regjeringen, bare idioti å gamble med åpne grenser nå, uansett om smittetallene er like i andre land, det er massen av mennesker i bevegelse som hjelper smitten å spre seg.

  3. Jeg reiser ikke noen steder, men synes vel egentlig ikke det er så rart. Vi er litt merkelige her i landet for har vi fått en begrensning i livet ei stund så må vi leve så voldsomt mye mer etterpå. Du skulle sett bilkøen på vei til Sverige igår. Tanken på hva de kunne ta med seg til Sverige eller tilbake hjem igjen var nok blåst bort. Det å åpne opp til deler av Sverige nå i ferien var vel nærmest for en invitasjon å regne. Sjøl så lever jeg et tilbaketrukket liv oppe i skogen og deler mine sorger med et ekorn på daglige besøk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.