HVORFOR ØNSKER NORSKE MENN Å DATE KOMPISER?

Categories Finne den rette

 

kjæreste

Jeg tenkte å leke med ord, og nei artikkelen handler ikke om homofile menn (noe jeg kunne gjerne skrive om, men har ikke kompetanse i), men om preferanser hos norske menn som jeg ikke forstår så godt.

Det er så mange menn her i landet som er på jakt etter damer med samme interesse. Altså interesser som handler om sport, fisking, bygging, saging osv. Noe som er ikke typiske “kvinnelige” interesser for min del, siden jeg kommer fra en annen kultur.

 

De fleste norske kvinner krever ikke at menn strikker, går på samlinger, synger, danser eller deltar i motevisninger, dersom det er hobby dem driver med.

Hvorfor søker menn da “lekekompiser” og ikke kvinner å elske?

Min mening er at for mye fellesaktiviteter og interesser kan fort bli over til vennskap og da mister man seksuell tiltrekning (noe mange rapporterer her i landet). Slik som meg og bestisen som har felles interesser, men vi er venner og ikke noe mer.

 

Jeg personlig ønsker meg ikke en kompis, men en partner å elske, og det at han har andre interesser er bare fordel. Da kan vi holde på med noe eget, og noe felles. Dette er sunt.

Er det fordi norske menn er så uselvstendige at de ønsker seg slags “venn” i tillegg til kvinne og partner, eller det er fordi at norske kvinner stiller for lite krav om lignende aktiviteter?

Kanskje noen kan forklare meg her?

 

Klem fra meg,

signature lena

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.