KJÆRE MORGAN FATA I KOMMENTARFELTET

arkaden
Foto: RÅ Foto
Det er sikkert en uting å vie masse oppmerksomhet til troll på bloggen min, men jeg føler at jeg ble ganske nysgjerrig på Morgan og derfor tenker å utfordre hen å ta kontakt og snakke om problemene hens og det at hen blir så trigget av bloggen min.
Morgan dukket opp på bloggen min i høst. Jeg vet ingenting om hen bortsett fra at hen misliker meg og bloggen min og generelt misliker utlendinger. Jeg har møtt flere kommentarer fra Morgan basert på at jeg er gammel, kler meg for barnslig, skal aldri finne meg noe ordentlig kjæreste og bare føkboys, at jeg spiller offer, egoistisk, you name it. Her ble det nevnt tusen ganger at jeg er utenlandsk. Som om det er en ulempe, og ikke super duper fordel.
Hvem er Morgan Fata da?
Bare et troll eller det ligger noe mer dypt der? Jeg vet ikke en gang om det en mann eller dame?
Kanskje det er Fata Morgana der?
Vi har funnet ut hvor IP-adressa tilhører, derfor er jeg veldig spent. Så jeg utfordrer Morgan eller Morgana å skrive her i kommentarfeltet. Har du noe på hjertet- skriv! Så skværer vi opp.
signatur
8 kommentarer
  1. Sånne typer kommentarer som er skrevet under “dekknavn” er så “dust”.. Vær stolt av deg selv du..fin både du og bloggen din .. God helg videre <3

      1. Har egentlig ikke så veldig mye å si om du fant en ip adresse du *tror* leder dit du vil. Er ikke alle som har behov for å offentliggjøre hvem de er på nett slik som du.

      2. Alle skjønte at du er pyse 🤣🤣 det hjelper ikke å bytte navn her og late som noen andre. Trist at det er DEG som hater meg så mye. Har ikke gjort deg noe.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg