BESTE PLEIE SOM HUDEN DIN FORTJENER NÅ

Categories Mote og Hudpleie

Reklame | Silkehud Stavanger

environ
Jeg har vært så heldig som fått prøve deilig kosmetikk fra Environ hos Slikehud i Stavanger. Nå har jeg prøvd kosmetikk en god stund, og kan si at jeg er veldig fornøyd.
Her er mine favoritter.
environ
Toner
Den er fantastisk og inneholder glycolic syre som er gunstig for akne hud. Jeg bruker dem om morgenen for å fjerne masse fett som samlet seg på huden iløpet av natta. Passer fint for kombinert ung hud.
 
Hydrating serum
Siden jeg både har akne og rynker, trenger huden masse fukt i tillegg til hudpleie for akne. Dette serumet er helt perfekt og jeg elsker å bruke den før jeg legger meg.
Ansiktsvask
Denne vasken inneholder salisilsyre som er perfekt i behandling av akne. Jeg vasker ansiktet med den hver morgen for å få litt balanse. Den tørker ut eksisterende kviser og forhinder dannelse av nye.
environ
environ
Eye serum
Den inneholder masse hyaluronsyre som er perfekt for å motvirke begynnende rynker. Jeg smører den hver kveld og lar den virke over natta. Resultatet er perfekt.
Dag- og natt krem
Jeg brukte dem om morgenen og om kvelden. Den tilfører fukt og gir huden balanse. Jeg ble veldig fornøyd.
Body lotion
Den inneholder masse vitamin A som er bra for huden og tilføyer den nødvendige fuktighet og styrke. Jeg smører den på kroppen og jeg ser resultatet- huden gløder!
Fantastisk kosmetikk, anbefales til sommeren.
Silkehud har åpent og kjører produktene til deg

 

signatur

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.