HAR DET RABLET FOR DERE, HYTTEFOLK?

Categories Blogg
Heksa har kjøpt seg Påskegenser og påstår at Påsken kommer det allikevel
Jeg sitter og leser i dag at folk melder flytting til hytta for å få feire Påske der. Altså jeg klarer ikke begripe at folk går med på noe sånt bare for å holde på tradisjonene sine. Jeg aner ikke hvor mange ganger ble det sagt at dersom man blir akutt syk på hytta så har ikke kommunale enheter ressurser og kapasitet å hjelpe til. Så folk risikerer livene sine for å være på hytta?
Er dette lurt?
Tenk om du som drar på hytta i Påsken, blir alvorlig syk med kortpusthet og trenger akutt tilgang til oksygen? Hva skal du gjøre der og da? Bare dø eller ringe nødetater og kreve redning?
Jeg generelt grøsser i det siste av alt som skjer rundt og hvordan folk takler hverdagen, men dette er altså dråpen. Vær hjemme dere hyttefolk! Hytta deres forsvinner ikke, og Påsken 2020 kan fint tilbringes hjemme. Det gjør ingenting, selv om det er utrolig kjipt. Neste år blir det Påske på hytta. 
Men ikke for alle. På grunn av at ikke alle ble hjemme og hørte på hva fagfolk sa.
Bli hjemme og feir Påsken her, det er like bra, Påsken kommer det uansett.

 

signatur
4 kommentarer

4 thoughts on “HAR DET RABLET FOR DERE, HYTTEFOLK?

  1. Fritidsbolig kan ikke uten videre være fast bopel. Frekt forsøk.
    Fått med deg siste påfunn? Hytteeiere bestilte hotellrom på høyfjellshotellet i Øyer, sånn at de skulle være på hytta hele dagen og sove på hotell om natten..siden overnatting på hytte var forbudt.
    Kommuneoverlegen fikk nyss om saken og stengte hotellet. 🤣

  2. Strengt tatt var det uansett ulogisk at hotellet skulle få lov til å ha åpent, for selv om det ble fylt av genuine gjester, ville jo de også representert en potensiell overbelastning for det lokale helsevesenet, så jeg forstår ikke helt logikken. Kanskje at de ville vært færre enn hyttefolket?
    Men ja, om livet går under om man ikke får tilbrakt påsken på hytta, bør man begynne å gå i seg selv og egne grunnverdier. Vi er tross alt ikke fem år lenger. Bortskjemt var omtrent den verste merkelappen man kunne få da jeg var barn, men nå virker det som om vi dessverre kan kalle oss det som folk. Vi tror rett og slett at verden skylder oss en endeløs rekke av fornøyelser fordi vi fortjener det. Rett heller blikket mot de som har virkelige problemer i denne krisen, for dem fins det mer enn nok av.
    Kul genser forresten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.