SLIK BLIR DU MER ATTRAKTIV

gamle stavanger
Her kommer det en skriftlig oppsummering av min insta-live sending fra søndagen. Det er slik at hver av oss ønsker å bli mer attraktiv: som arbeidsgiver, som potensiell date, som venn osv. Det å være attraktiv er en fantastisk egenskap som kan sikre deg suksess og god sosial funksjon.
Her kommer mine enkle steg for å være mer attraktiv.
Steg 1: Finn deg selv attraktiv
Det er veldig enkelt- synes du selv at du er ikke attraktiv, vil andre også mene dette. Du er den viktigste personen i ditt liv.  Det er enkelt og greit din plikt å være snill mot deg selv, være glad i deg selv og finne deg selv meget attraktiv. Gjør du dette- vil andre synes dette også.
Steg 2: Tenk godt om de andre
Det er også viktig å tenke godt om andre folk. Jeg vet ikke helt hvordan dette fungerer, men psykologer forklarer dette med “speil-neuroner” som betyr at mennesker kan “lese” tankene til andre via mimikk, tonefall, non-verbal språk. Tenker du dårlige tanker og snakker stygt om de andre, blir du mindre attraktiv.
Steg 3: Del av deg selv
Om du er generøs person og gjerne deler av deg selv med de andre, blir du mer attraktiv. Mennesker som har mye å gi til andre er alltid attraktive, sånn er det. Det er viktig å kunne gi også, ikke bare ha masse ressurser.
gamle stavanger
Steg 4: Vær deg selv
Det er bare en sånn som deg i hele verden! Derfor er det veldig trist å observere når folk prøver å etterligne noen andre. Vær heller deg selv! Det er det som gjør deg så attraktiv. Fremhev dine spesielle og vakre sider, uten å prøver å skjule dem. For helhetlig person er utrolig vakker og tiltrekkende.
Steg 5: Kjenn din verdi
Man skal aldri “selge” seg for billige penger. Du bør kjenne din verdi. Dette betyr at dersom noen ikke gir deg nok respekt eller oppmerksomhet så klarer du å snu deg vekk og ordne dette selv, uten å kreve fra andre. Det betyr at du setter adekvat pris for dine tjenester og kunnskaper. Det betyr at du ikke går for det som er mindre verdt enn det du fortjener.
Her var det noen steg til å bli mer attraktiv. Har du egne tips- kommenter under.
signature lena

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg