SLIK BLIR DU POPULÆR PÅ KVINNEGUIDEN

kvinneguiden
Det snakkes som mye om Kvinneguiden, og jeg liker dette forumet, så jeg velger å gi det ære og presentere det igjen på bloggen min. Hønemødre på Kvinneguiden hevder at du ikke er kjendis før du fikk din eget tråd på Kvinneguiden. Så her er “oppskriften” på hvordan du får hønemødre og mammapolitiet fra Kvinneguiden gå bananas og skrive MASSE om nettopp deg.
Steg 1: Tenk at du ER noe
Altså gjør det motsatt av Janteloven. Tenk at du er smart, kreativ, god, vakker, alt mulig som er verdt positiv oppmerksomhet. Om du er grå og kjedelig og ikke skiller deg noe særlig ut, så finn gjerne noen som kan gjøre at du skiller deg ut. Det er viktig!
Steg 2: Vis familielykke 
Om du krangler dag og natt med gubben, men blir venner etterpå og du er åpen om dette. Eller om du er uendelig lykkelig med mannen din, så vis det gjerne på SoMe så får du masse oppmerksomhet fra Kvinneguidens høns.
kvinneguiden
Steg 3: Se smashing ut
Glem å vise deg ustelt eller at du har noe ekstra kilo. Du skal være alltid fin og stelt, og virke perfekt. Kvinneguidens høner går skikkelig bananas om de oppdager at du virkelig smashing i motsetning til dem eller at du er sykt fornøyd med kroppen din og viser den stolt frem.
Kvinneguiden
Steg 4: Ha vakre barn som du er stolt av
Har du pene barn- så go for it. Vis gjerne barna dine stolt frem og påpekt at de er vakre og du er stolt. Dette vil få Kvinneguiden til å koke og du vil blir diskutert opp og ned av mammapoliti. Vær obs at dette kan ha bivirkning i form av bekymringsmeldinger til barnevern med helt tullete og syke begrunnelser.
Steg 5: Vær lykkelig og fornøyd
Smil masse og påpek stadig vekk hvor digg liv du har og hvor glad og fornøyd du er. Dette fungerer på høner fra Kvinneguiden som rød fille på en okse. De som sitter og slenger dritt om andre der er neppe lykkelige for fornøyde (ellers skulle de ikke vært der). Ikke glem å nevne at du har et fantastisk sexliv (noe de åpenbart mangler også).
Her var mine tips. Om du ønsker å bli en av gjengen der så gjør alle disse tipsene omvendt.

Elsker Kvinneguiden jeg, selv om jeg ikke har besøkt den så mye i det siste. 

signature lena
6 kommentarer

Siste innlegg