5 AKTIVITETER TIL SINGEL- VALENTINE

vinter stavanger
Om dere tror at Lena svever i rosa skyene og glemte helt singeltones på Valentines, så tar dere feil. Jeg har vært singel i nesten 10 år så here we go. Jeg vet at Valentines virker skikkelig teit når man er singel og jeg hatet denne dagen i mange mange år. Men sannheten er at det er en ekstra dag for å kose seg eller unne deg selv noe fint og søtt.
Her er mine forslag til en vellyket singel- Valentines
Varmt bad med roseblader og bobler
Ingenting er bedre enn kose seg i velduftende bad med roseblader og bobler i glasset…helt alene. Ingen som plager deg, ingen som tar for mye plass. Bare deg selv og herlig avslapning, evt en bok og ansiktsmaske. Bare digg!
Anti-Valentines Venneparty
Det er sikkert veldig digg å finne likesinnede single venner som synes at Valentines suger og lage party. Drikke, spise og kose seg. Why not?
Netflix og chill
Hva med en pysjamas dag? Bestille pizza og popkorn og se på favoritt film hele dagen? Det er digg med sitt eget selskap og litt kos. Har du barn eller venner så har du selskap i tillegg og det er like koselig som å se på film med kjæresten.
Sjokoladespising
Hvorfor ikke kjøpe masse masse esker med sjokolade og spise dem helt helt alene? Har du lyst har du lov!
Gå på date
Det er kanskje vanskelig nå i korona-tiden, men det er så digg for som singel kan du date akkurat hvem du vil! Du kan derfor dra på en date på Valentines,  og kanskje flere!

Kos deg masse og husk at Valentines er for deg også.

signature lena
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg