7 LIKHETER MELLOM HUND OG MENN

stavanger havn

Denne artikkelen er inspirert av en russiske blogger og jeg vet den vil trigge mange, men ta det med en klype humor så går det nok greit. Spesielt fordi at det er ganske så sant!
Here we go.
Hund elsker god mat
Alle vet at både hund og menn elsker å spise noe godt. Gjerne kjøtt og gnage på noe ben. Det er viktig at det alltid finnes noe god mat i hjemmet hvor det bor menn eller hund.
Hund liker kos og oppmerksomhet
Litt kos, kjærlig klapsing og si gode fine ting er bra for hund, men dette gjelder også menn- Dersom man kjefter for mye blir dem stressa og kanskje også aggressive.
Hund liker leker som lager lyd og beveger seg
Ingenting er bedre for en hund enn å løpe etter spennende leke som lager masse lyd og beveger seg. Samme gjelder menn. Derfor liker dem motor, fart og spenning.
Hund liker ikke å bli plaget og maset på
Dersom hund ligger og slapper av etter en aktiv dag så er det ikke lurt å mase og plage den, eller kreve noe. For da kan hunden bli aggressiv og bjeffe. Samme gjelder menn. Dersom han er trøtt og grumpy så er det ikke lurt å mase.
Hund elsker å jukke på ting
No comments her.
Hund forstår best korte, klare beskjed
Det hjelper ikke å forteller masse til en hund eller kjefte og kjefte med lange setninger. Det som hjelper er å gi korte klare beskjed med streng og forståelig stemme. Da funker det. Samme gjelder menn. Ingen drama, behold roen og gi beskjed klart og tydelig.
Hund hater kort lenke
Dersom du holder hund på en kort lenke så vil hunden prøve å stikke av, rive lenken eller bite deg. Det er best å gi hunden en del frihet til å løpe litt fritt rundt. Da vil hunden alltid komme tilbake til deg. Samme gjelder menn- ikke kontroller han på alt og alle, gi han litt frihet så vil han alltid lengte tilbake til deg.
Flere likheter som dere tenker der?

 

5 kommentarer

Siste innlegg