OM JEG SAVNER NORD-NORGE?

Categories Hverdagen, Livet som det er

 

Hei på dere <3

Jeg får dette spørsmålet over veldig ofte, så tenkte å skrive litt her. Jeg har allerede uttrykt mine tanker på forskjeller med å bo nord og sør 

Her er mitt ærlige svar: jeg savner IKKE Nord-Norge og ønsker aldri å bo der igjen.

Jeg er veldig lykkelig her i Rogaland og om jeg får lovt å bo her resten av livet blir jeg glad. Siste årene tenker jeg mer og mer på å flytte til Spania i vinter halvåret, men her i Rogaland trives jeg utrolig godt.

Jeg var ganske ulykkelig i Nord-Norge og ting ikke gått min vei. Jeg følte meg ikke så veldig velkommen som utlending heller, på tross av at jeg møtte mange fantastiske mennesker i nord som jeg fortsatt har kontakt med.

Om jeg bare visste hvor lykkelig jeg skulle bli her, skulle jeg gjort alt for å flytte hit tidligere. Kanskje, skulle jeg hatt familie nå og flere barn. Jeg føler at jeg flyttet hit litt for sent for min del.

Men alt i alt er jeg overlykkelig over at jeg bor her og jeg tenker ikke på Nord-Norge i det hele tatt, savner ikke tiden da jeg bodde der og når jeg får spørsmål om dette så vet jeg ikke hva jeg skal svare.

Derfor svarte jeg her 🙂 Håper dette var oppklarende.

Bor du nord eller sør? Hvor trives du best?

 

Klem fra meg,

signature lena

7 kommentarer

7 thoughts on “OM JEG SAVNER NORD-NORGE?

  1. Trist å høre at du ikke følte deg velkommen nordpå, men supert at du trives der du er nå! 🧡 Jeg trives der jeg har trivelige folk rundt meg, og det kan være mange steder. Har det fint i Trondheim, og i Spania, når jeg er der. Ellers synes jeg Irland er et supert land!

  2. Jeg bor jo i Oslo som du vet 🙂 Men jeg bodde 3 år i Alta, Finnmark, når jeg studerte. Lærerhøyskolen. Jeg er veldig glad for at jeg hadde de 3 årene der. Det var annerledes enn her, og jeg fikk sett mye av Finnmark. Var på besøk her og der med medstudenter. Men jeg har ikke lyst å bo der 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.