CAMPINGPLASSEN FRA SKREKK FILM

rød kjole høsten

 

For noen uker siden bestemte meg og bestisen for å dra ut for litt bilder. Jeg ble lei av samme steder, og derfor valgte vi å dra til Vøstad skogen, siden vi så skiltet og tenkte det kunne vært fint å få noe kule skogsbilder.

 

Vi ante ikke at det var privatområde eller campingplass. Idet vi kom dit så vi to hus som så ut som motell og flere gamle slitne små hytter. Foran husene lå det en gammelt lekeplass fra 70-tallet.

 

Vi kikket oss rundt for å se om det var plass for å ta bilder, men hele stedet var litt slitt og passet best for Halloween feiring.

 

vølstad skogen erfaringer    vølstad skogen erfaringervølstad skogen erfaringer

 

 

 

Mens vi stod og kikket kom det en gammel mann fra et av husene. Han virket hissig og små-irritert og begynte med det samme jage oss vekk. Vi beklaget og begynte å backe ut derfra siden han virket som om han skulle tilbake i huset og hente hagle. Mens vi stod der litt i sjokk kom det ei gammel dame ut av det andre huset hvor det stod «Resepsjon» på og hvor vi håpte å få hjelp om manne skulle finne på å hente hagla allikevel. Dama virket enda sintere og hun spurte med en gang hva vi pønsker på og hva vi gjør, så kommuniserte tydelig at vi må peile oss av gårdet raskest mulig. Siden vi «ikke bor her».

 

Hun pekte på de stygge hyttene hvor jeg trodde var bås eller dyr, men ikke turister og sa med høyt irritert stemme at vi er ikke velkomne her. Dette er på tross av at bestisen snakker lokal dialekt.

 

Jeg kom med en gang på eventyr om Hans og Grete og følte at vi kommer til å bli spist opp av henne om vi virkelig ikke peiler oss ut. Så vi hoppet i bilen og stakk ut derfra for å roe oss ned med Bobba te og koselig personale på Lurabyen i nærheten.

 

Senere fant vi flere anmeldelser både på Facebook og Google om negative opplevelser der. Det var visst campingplass for turister.

 

Jeg har aldri hatt en sånn opplevelse i Norge før og synes det var synd at dette skjer i Sandnes av alle steder, fordi at turistene velger å dra til Stavanger heller. Mens Sandnes taper penger på dette.

Har dere besøkt turist-steder fra skrekkfilm i Norge?

 

signature lena

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg