EI KVINNE ALLE MENN VIL HA

 

 

hårfarge

En mann skrev i ei gruppe på Facebook at han ønsker seg ei dame som vil elske han og godta han slik han er. Ikke noe mer. De fleste menn kommenterte at slik dame alle menn vil ha.
Dette skjønner jeg nok, men jeg vil gjerne kommentere. Kjære menn, når dere møter en slik dame så det er ytterst sjeldent at dere setter pris på henne. Beklager for å være så brutalt ærlig, eller egentlig ikke beklager. Det er mine observasjoner og egen erfaring gjennom flere år.
Dersom kvinne elsker deg med hele sitt hjerte og godtar deg slik du er, dersom hun beundrer deg blir hun ikke interessant. Hvorfor foretrekker dere å jage heller uoppnåelige damer som ikke interesserte i dere, for så å syte over at alle damer er bitchete og vanskelige?
Ei kvinne som elsker deg er gjerne ærlig og sårbar. Kanskje hun viser følelser mens uoppnåelig kalde dame oppfører seg alltid rolig og fattet. Er det dette som tiltrekker dere mer? Jeg har sett dette så mange ganger.  Til syvende og sist så lengter du tilbake til henne som virkelig elsket deg. Kanskje om mange år, etter flere hjertesorg og dårlige forhold, eller forhold uten ekte kjærlighet, men du ønsker å få henne tilbake. For så å aldri miste igjen.
Det er din flaks om dette går. Om hun ikke funnet noen andre som setter pris på henne. Om hun ikke gått inn i halvhjertet forhold med mannen som elsker henne, en som hun ikke klarer å elske like mye som hun elsket deg. Som regel går det ikke. Men av og til får man ny sjanse. Ellers skulle vi aldri høre om folk som fant tilbake etter mange år.

Nei dere vil egentlig ikke ha ei slik kvinne. Hvertfall ikke før dere skjønner hvor mye hun betyr. 

 

 

signature lena

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg