FREDAGS TANKER 🍓

lenalykke

 

Fredagen er her og det er tid for litt fredagstanker. Her kommer det noen refleksjoner mens jeg ligger i senga med varmepute på både mage og rygg. Jeg er litt bedre i ryggen, men fikk IBS anfall og eneste som bruker å hjelpe er varmepute. Her er noen tanker fra meg til deg:
– Jeg er glad for at hjemmekontor fortsetter da jeg er skikkelig introvert og nå er jeg ikke i en god periode. Men samtidig synes jeg at det er ganske mye stress også på hjemmekontor. Masse telefoner og mailer, noe som man kunne håndtert mer effektivt på kontoret.
 
– Jeg er i en tung periode. Det er vanskelig å stå opp om morgenen og det er vanskelig å holde positiviteten oppe. Men jeg prøver å ikke gi opp. Fordi jeg vet at det er mye verre om jeg blir skikkelig deprimert.
 
– Jeg gleder meg noe så enormt til vår. I dag da jeg gikk ut på butikken var det så deilig vær med sol og vind, og det virket som om våren var rett rundt hjørnet. Jeg gleder meg til Påske. Jeg elsker Påske og rett etter jula sitter jeg og venter på den.
 
– Jeg shoppet ganske mye klær i det siste. Egentlig så var dette unødvendig, men det er salg og det er eneste som får meg i et bedre humør. Ok, is også gjør dette. Så jeg skal ha “shoppestopp” frem til mars. Jeg mener da på klær. Jeg ommøblerer leilighet og dette blir prioritert nå fremover.
– Jeg spiser masse søppelmat for tiden, og konsumerer sukker. Dette er ikke greit, men det er lov. Kanskje jeg klarer å blir sunnere, kanskje ikke. Det er greit også. Psykisk helse betyr mer.

Hva med dere? Hvordan har deres fredag vært?

 

 

signature lena

4 kommentarer

Siste innlegg