TINDER : 5 grunner til at daten din plutselig forsvinner

Categories Finne den rette
reposter dette innlegget fordi det er sykt morsomt 😂
Venninne ringte meg i går og fortalte at hun var veldig frustrert: Den nye flammen hennes fra Tinder som hun følte så bra kjemi med, har forsvunnet plutselig. Helt sånn uten videre og uten noe som helst forklaring.
“Hvorfor skjer dette, Lena?” spurte venninnen meg
Jeg satt der med sterk følelse at hun visste svaret, men fortsatte å lure på allikevel. Derfor kom jeg på ideen å skrive om de mest sannsynlige grunner for at daten din bare forsvinner. Les under og velg gjerne.
Daten din tar ikke kontakt fordi at...
Han døde
Ja, hvorfor ikke?  Jeg husker episoden fra “Sex and the City” hvor daten til Miranda forsvant og det visste seg at han døde bare. Ja, bare, sier jeg. Så tenk på dette om han ikke tar kontakt.
Han dro til Nordpolen
Sånt skjer. Plutselig fikk han lyst til å dra på lang reise. Kanskje drømte han om dette hele livet sitt, i likheten med Amundsen. Så tenk om du vil dra og besøke han eller blir det enklere å sveipe Tinder videre.
Han fant ut at han er homoseksuell
For to uker siden turte han ikke gå ut av skapet, og derfor inviterte han deg med på date. Han trodde det var riktig og mamma skulle være glad for at han dater noen. Men så fant han ut at han liker menn og det blir riktig å presentere en mannlig date til mamma. Sånt skjer! Vær stolt av han du og ønsk han lykke til.
Han byttet kjønn
I går var han Ole og drakk kaffe med deg på byen, og i dag ble han til Olinda og sitter og skravler med venninner på kafe. Ja, han valgte å ikke fortelle deg om dette, siden dette var ikke tema for første date liksom. Så nå går han der og ikke vet hvordan han skal fortelle alt til deg, derfor tar han (hun) ikke kontakt. Dette er ikke et problem, så om du fortsatt interessert så må du bare vente litt tålmodig så tar hun kontakt.
Han fikk akutt amnesia
Ja, fyren husker absolutt ingenting! Ikke hvem han er engang. Så det er helt naturlig at han ikke husker deg eller telefonnummeret ditt. Kanskje husker han ikke hva Tinder er for noe heller.
Så les disse grunnene damer, for det er kun disse grunner som kan forklare hvorfor menn som var på date med dere ikke tar kontakt igjen. Ellers er svaret veldig enkelt- DE ER IKKE INTERESSERTE. Get over it og sveip videre.
Lykke til!
signature lena

6 kommentarer

6 thoughts on “TINDER : 5 grunner til at daten din plutselig forsvinner

  1. Måtte flire litt! Bra skrevet. Ellers er han bare en asshole hehe! Jeg tenker de fleste oppgående mennesker klarer å avslutte en kontakt ordentlig hvis man har hatt kontakt en stund. Men har man bare litt kontakt… ikke interessert..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.