DETTE MENER HUN EGENTLIG NÅR HUN SIER DET

Hun
Det kan være vanskelig for par å kommunisere, fordi at kvinnespråk kan være ganske forskjellig fra mannespråk. Her er fem vanlige fraser som hun bruker når hun snakker til deg. Du tror kanskje at du forstår hva hun mener, men nope. Det gjør du ikke!
Les og prøv å huske hva disse frasene egentlig betyr.
Vi trenger å snakke sammen
De fleste menn blir svært nervøse når dem hører kjæresten si noe slikt. Og dette er ikke uten grunn. Som regel kan denne frasen oversettes som “Du er i trøbbel mann” eller at hun er i trøbbel. Uansett, vær klar til masse emosjoner, enkelte problemer som skal løses eller reaksjoner fra henne. Bare gi slipp og stå i dette. Enkelt og greit. Ikke utsett samtalen, selv om det frister, for da blir det enda verre!
Du kan godt dra på fest
Dette betyr ABSOLUTT ikke at du kan dra på fest uten henne. Bli hjemme! Helt seriøst. For denne frasen betyr at “du kan dra på fest, men forbered deg til konsekvenser”. Bli hjemme. Rett og slett. Bare bli hjemme.
 
Ser jeg tykk ut?
Aldri, hør meg, aldri svar ærlig på dette spørsmålet. Lyv selv om du synes hun har lagt på seg. Bare si at hun er nydelig og du elsker henne som hun er. Fordi at det er det hun mener når hun spør. “Jeg hater meg selv, si at jeg er vakker”.
 
Var det dumt av meg?
Heller her må du aldri svare ærlig. Selv om hun har gjort noe fryktelig dumt og ruinerte noe. Uansett. Frasen betyr egentlig “Si at dette vil gå bra”. Så det er det du må gjøre. Svar at hun sikkert hadde grunn for å gjøre slik hun gjorde, og at dette vil sikkert ordne seg.
Det er greit
Nei, det er ikke greit! Ikke kjøp dette! Når hun svarer slik på noe dere var uenige om så bare vent til konsekvensene kommer. Derfor må du aldri tenkte at det er greit. Gi henne en klem og innrøm at du var den dustete i deres samtale. Da vil det ordne seg skal du se.
Finnes det flere fraser som vi kvinner bruker og dere menn sliter med å tolke?
Bare skriv her så ser vi på dem isammen.
signatur
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg