KALKUN MED VAKKERT TILBEHØR

Categories Matlaging
kalkun
Kalkun er en helt vanlig middagsrett til Nyttårsaften. Jeg lager den med ost og sjampinjong og tilsetter diverse krydder og frukt til risen.
kalkun
kalkun
Kalkun:
Deles i to og krydres med hvitløkspulver, pepper og karri.
Legg en skive med ost mellom kalkun bitene, og stekt sjampinjong
Press sammen og stek i ovnen.
Ris:
Kok ris med tilsetning av 1/2 ts gurkemeie ( Obs, vær forsiktig dersom du har galleblære problemer)
Tilsett aprikoser, svisker og valnøtter i terninger dampet i kokvarmt vann
Pynt med persille og granateple frø.
En sikker vinner på nyttårsbordet!
signature lena
2 kommentarer

2 thoughts on “KALKUN MED VAKKERT TILBEHØR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.