KAOS PÅ BLOGGEN

lenalykke
 
I dag fikk jeg melding fra blogg.no om at mitt domene er byttet tilbake til det gamle og jeg er blitt LenaLykke igjen. Det blir en del kaos på bloggen nå fordi at hele systemet må tilpasse seg, samt at jeg mister inntekt i 24 timer, men det gjør ikke noe for at jeg blogger for skriving sin skyld og for mine lesere først og fremst.
Ja det er litt skummelt, men spennende å se hva LenaLykke vil bringe med seg. Tastaturheks var utrolig kul, men jeg sluttet med å identifisere meg med henne. Så da savnet jeg min lykkelige Lena igjen. Jeg fikk kommentar tidligere om at LenaLykke passet meg ikke, siden jeg ikke virket lykkelig på bloggen og var sarkastisk og provoserende.
LenaLykke
Det var jeg nok, men etter alt som skjedde dette året føler jeg at jeg åpnet meg opp masse følelsesmessig. Dette året var tøft, men brakt mye med seg som tvang meg til å gå ganske dypt inni sjela mi og fiske ut hvem jeg er og hva jeg egentlig vil. Om jeg er sarkastisk og hardt eller om jeg er varm og myk. Så den myke siden tok overtaket. Utrolig nok. Mest av alt utrolig for meg selv for jeg trodde jeg var “bulletproof”.
Beklager kaoset som vil herje her en stund nå, men det blir bra. Det vet jeg. Det har jeg på følelsen. Nå er det bare høsten igjen og alt fikser seg.
Gleder dere til å følge Lena videre, eller savner dere den morsomme og frekke Heksa?
signature lena
—————————————————————————————————
Foto: RÅ Foto
6 kommentarer
  1. Jeg må jo si jeg har stor sans for den brutale ærligheten hvor en sier akkurat hva en mener/hvordan ting er, og håper derfor denne siden av deg fremdeles vil være en del av bloggen..
   Ingen er hverken ‘bitchy’ eller lykkestrålende hele tiden, så greia er vel å være seg selv fullt ut enten en benytter det ene eller det andre brukernavnet på bloggen 😉

  2. Jeg likte deg godt som LenaLykke og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Syns du har vært like ærlig som LenaLykke som Tastaturheks, men kanskje mer konstruktiv? For selv om man har rett, er det ikke alltid bra for en selv å fokusere på urettferdighet hele tiden. La de dumme folkene seile sin egen sjø 😉 Og froskene på Tinder kan få lov til å redde seg selv – ingen vits i å kaste bort perler for svin.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg