Sommerlig vegetarisk lasagne

Categories Matlaging
lasagne
Det er kjekt med alt grilling om sommeren, men av og til ønsker man mer grønnsaker og mindre kjøtt når det er varmt. Vi i familien vår elsker lasagne, men vi er dog uenige om hvor mye kjøtt er akseptabelt gjennom uka og hvor mye grønnsaker bør en spise.
Derfor fant jeg på en fresh og sommerlig oppskrift på vegetarsk lasagne.
Dette trenger du:
1/2 squash
5 store sjampinjong
1 aubergin
5 stangselleri
2 gulrotter
1 pakke med glutenfri lasagne
1 pakke revet ost
1 pakke med vegetarsk deig
Slik gjør du det:
Kutt grønnsaker og sopp i små terninger og stek i panna i olivenolje.
Tilsett hvitløkspulver.
Tilsett vegetarsk deig og steik i ca 5 minutter til.
Lag lasagne saus fra pakningen.
Kok pastaplater i varmt vann i ca 1 minutt
Legg pastaplater i bunnen av ildfast form
Legg den stekte deigen og grønnsaker over og hell på saus.
Legg pastaplater over, avslutt med revet ost
Stek midt i ovnen ved ca 170 grader i 35 minutter
Server med salat med fersk ruccola og cherry tomater med kaldt saus til.
Rømme + dressing.
Velbekomme!
2 kommentarer

2 thoughts on “Sommerlig vegetarisk lasagne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.