I helga laget jeg squash kake fra Trines matblogg. HER kan du finne oppskriften, og min oppskrift ble litt endret.
Jeg hadde ikke inne vaniljesukker og jeg hadde med litt appelsinsaft og rosmarin. Kaka ble veldig god og krydret. Jeg pisket også ostekrem uten smør, kun ost, sitron og melis. Det ble veldig bra og søt nok.
SQUASHKAKE
1 | squash , ca. 350 g |
3 | egg |
250 g | sukker |
100 g | demerarasukker |
1 ts | vaniljesukker (ekte) |
2 dl | solsikkeolje eller soyaolje |
400 g | hvetemel |
1 ts | natron |
1/2 ts | bakepulver |
1/2 ts | salt |
OSTEKREM
100 g | smør , romtemperert |
200 g | kremost , romtemperert |
350 g | melis , siktet |
1 | sitron |
1-2 never | valnøtter , grovt hakket |
Serveres avkjølt
0 kommentarer