OPPSUMMERING PÅSKE 2020

Categories Blogg, Hverdagen
Påske
Nå er årets påske over. Jeg elsker påske og gleder meg til den hvert år. Påsken ifjor var helt fantastisk med varmt vær, god form og masse koselige aktiviteter.
I år ble det annerledes. Så her kommer en oppsummering fra påsken som nettopp ble historie.
Dårlig form
Jeg var veldig mye syk nå i vår, helt siden januar. Irina og kjæresten min var også syke store deler av februar så her i huset var det ikke så veldig koselig stemning. Nå i påsken var jeg syk. Dette vil høres veldig kynisk ut, men jeg er litt glad for hjemmekontor. Om jeg var nødt å gå fysisk på jobb så skulle jeg ikke klart dette uten full eller gradert sykemelding. Jeg sover fortsatt ca 10-12 timer per dagen og er i utrolig slapp form. Håper det bedrer seg mot sommeren.
påske
Ingen tur
Vi hadde drømt om en tur til hytta eller Spania hvor kjæresten har mulighet for å leie hus, men det ble naturligvis ikke noe av. Det er litt godt første punktet tatt i betraktning, men det ble heller ikke noe turer i nærområdet, på tross av sterk og flott sol. Fordi det var skikkelig kaldt, og fordi som sagt jeg var ikke i stand til lange turer.
Påske
Mye kos
Kosetid det hadde vi. Irina koset seg masse med turer med ei venninne, og vi to har sett på flere serier og spiste god mat. Det får duge for i år. Mer kan jeg ikke be om. God mat det hadde vi selv om magen min var ikke villig til å samarbeide.
Påske 
Påskeegg jakt
Påske betyr påskehare med påskeegg. Og gjett om vi fikk det til. Såklart skulle jeg ønske vi gikk ut i hagen og lette der, men siden jeg enda bor i blokka og vi ikke har kjøpt oss hus så laget vi påskeegg jakt på veranda og inne i leiligheten da. Jeg fikk masse digg som jeg ønsket meg, og spesielt masse fluffy sokker som jeg elsker!
Hvordan var deres Påske? Gjort noe kjekt?

signatur

2 kommentarer

2 thoughts on “OPPSUMMERING PÅSKE 2020

  1. Jeg syns det høres ut som om dere har hatt en fin og koselig påske, tross alt 🙂 Selv har jeg nytt freden og stillheten – det jeg elsker mest med påsken er at verden nærmest står stille, så man får tatt et pust i bakken. I år har vi også hatt nydelig vær i hovedstaden, og når våren endelig kommer, er det umulig å være i dårlig humør. Jeg har i grunnen bare en ting å klage på, og det er at påskekrimmen gikk for sent om kvelden – som gravid hadde jeg foretrukket å få den som ettermiddagsmatine 😉 Fluffy sokker er noe av det beste som fins <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.