SMAKFULLE KJØTTBOLLER

Categories Matlaging

kjøttboller

 

Her kommer ukens oppskrift (jeg prøver å oppdatere hver uke selv om ikke alltid jeg rekker å ta bilder av det jeg lager).
Her er kjøttboller som smaker helt nydelig, og som er enkle å lage som middagsmat. Jeg anbefaler å servere dem med ris eller postetmos.
kjøttboller
Du trenger (til 3 porsjoner):
400 g kjøttdeig
1 mellomstor gulrot
4 ss med ketchup
2 ss rømme
Slik gjør du det:
Rasp gulrot og tilsett til kjøttdeigen. Tilsett salt, pepper og krydder etter smak (jeg elsker hvitløkspulver ). Lag kjøttboller og stek i panna ved høy temperatur, på begge sidene. Bland sammen ketchup og rømme og tilsett ca 1 gl varm vann. Hell blandingen over kjøttkakene og damp på lav varme i ca 15 minutter.

Velbekomme! 

 

signature lena

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.